Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kokosovo maslo – kje?

kokosovo maslo – kje?

Prejšnja tema me je spomnila, da sem o tem maslu (ali mogoče celo olju) pred kratkim brala. Sicer je bilo v zvezi s cvrenjem. Ali je tako malo bolj zdravo kot navadno ali margarina oziroma bela olja? Oziroma za kaj bi ostale maščobe nadomeščali z njimi?

No, predvsem me pa zanima, kje se ga dobi.

V Hoferju so ga imeli poceni, pa ga nimajo več, drugače ga pa dobiš v večjih trgovinah (Mercator, Leclerc), proizvajalec Eden, v Kalčku pa dobiš tudi večjo pakungo (v posodi).

V Hoferju ga imajo, kolikor hočeš, samo ni več v akciji, je pa verjetno še zmeraj cenejši kot drugje.

V katerem Hofferju pa? Ravno včeraj sem ga iskala v ljubljanskem, pa so mi rekli, da ga v redni prodaji nimajo. Akcijskega pa ni bilo več :-(((
Sem ga pa potem dobila v našem vaškem Mercatorju.

Joj Avena, zdaj pa nisem več prepričana. Sama sem ga kupila v Lescah in si naredila zalogo. Je pa od nas približno enako oddaljen kot ljubljanski in malokrat zaidem vanj. Pred nekaj dnevi sem imela opravek v tistem koncu in šla spet malo pokukat. Zdelo se mi je, da ga vidim, vsaj ravno taki zavitki z rdečimi napisi so bili v hladilniku.

LP

Imajo ga tudi v Maxiju v kleti pri zdravi prehrani.

Jaz sem ga kupila pri Hoferju v Slovenski Bistrici.

V Hoferju v Črnomlju ga imajo po 159 SIT za 250 g.

Manjši Hoferji ga še imajo, je pa res šlo za akcijski izdelek in ne vedo, če ga bodo še imeli. informacije iz prve roke.

V Ljubljani sem ga videla v Mercatorju v Kosezah. Je pa res cena zelo zasoljena. Sama sem si naredila zalogo iz Hoferjeve akcije.

Tudi v Leclercu ga imajo.

jeseniški Hofer sigurno!!

Še vedno ga nisem nikjer dobila. No, bom si vzela čas in šla še v Maksija pogledat ali pa v KOseze. Špar ga nima več, Hofer tudi ne. Naš Mercator tudi ne.

Evo, kupleno danes v Zrno do zrna na Trubarjevi.

Seveda kupljeno, ne kupleno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close