Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koka, Duke, Sendi, Suzana…

Koka, Duke, Sendi, Suzana…

pa, Klara(ne vedno, se samo pojavlja z istim), tanja, abisal*, urša36, pasijonka, vse to so ena in ista imena in ista oseba jaka ali karkoli ze je , ki je očitno tako užaljen, ker je Klara povedala, da naj ga umirim, da je sedaj pokazal svoj pravi obraz.

uporablja neke proxyje iz grčije in turčije, češ, da se ga ne da pogruntat.

Naj ti povem, da si žetoliko svinjal na sistemu iz različnih dostopov, kar pa je vse zabeleženo, da sploh ni problem pogledati kdo je kdo.

Zato te zadnjič lepo prosim – človek z tisoč imeni, da se umiriš, če slučajno spet kaj vidim, bo imel ponudnik (največji v SLo) delo s teboj in ne jaz.

Hvala za razumevanje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Očitno si nekaj zamešal, Primož. Kot administrator bi tu res moral bolj pozorno pregledati zadeve in ne le nekaj na oko ugibat. Za tvojo vednost se bil danes večino dneva službeno odsoten in nisem imel časa niti pregledati e-pošte, kaj šele iskati neke proxyje. Mojega ponudnika ti sicer ni bilo težko zadeti, saj iz njega tipkam vsak večer brez tujih proxyjev.

V upanju, da si nabaviš očala, v kratkem pričakujem javno opravičilo za to neupravičeno obtožbo. Drugače se greva lahko midva tudi obratno igro in sicer prijavo za javno očrnitev moje identitete. Tu pa bo imelo opravka s tabo več kot le medmrežni operater, in sicer tožilstvo.

Hvala za razumevanje, tudi tebi.

Primož hvala in prosim da vse te nagravžne maile zbrišeš.

Klara, bom izbrisal vse, ki ne spadajo v tvojo domeno in v domeno imena od koga drugega.

jack,tebe pa vprašam: kdo ali kakšna pa je tvoja javna identiteta??

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Lepo so te okrcali jakec. Res si beda.

Ima boga!

Pa velik pirhov:)

Primož, pa kaj se pustiš provocirat? Imaš občutek, da lahko razviješ kak dialog? Ti si tisti, ki postavlja pravila. Ti določaš črto, kjer je zapik. Bil si dovolj vljuden, da prosiš za umiritev žogice. Brez efekta. Zdaj pa ti ni treba več parlamentirat, se ti ne zdi?

koka,

zelomalokrat urepam, pa še takrat ko ukrepam, rad testiram stvari, saj nikoli ni izključeno, da je tudi Jack lahko nekdo drug in nekdo drug izkoristi njegovo ime.

vse ima svoj namen in razlog. In resnica preko foruma ne bo nikoli prišla v javnost, vsi pa vedo kje me lahko dobijo, pa se najraje zmenim, kar v živo. Še razloge zakaj, lažje razložim.

kaj moremo, 100 ljudi 100 čudi. Potem ne bi imeli nič dela.

primož

> jack,tebe pa vprašam: kdo ali kakšna pa je tvoja javna identiteta??

Podobno kot imaš ti tukaj identiteto Primoža, imam jaz tukaj identiteto Jacka. Tvoje delo je bilo neupravičena obtožba dejanj, za katera ne sprejemam odgovornosti. Ni bilo težav, dokler se je šlo za nedolžna napadanja uporabnic in vmesnih zajebancij, je pa zadeva dokaj resnejša, ko se takšna obtožba izvrši od nekoga, ki je odgovoren za ta prostor in implicira na neobstoječe dokaze za svoje obtožbe. Ergo si mi za to obtožbo dolžan javno opravičilo, ker jaz dobro vem, kdaj sem bil za računalnikom in kdaj ne. Ti si tukaj, za razliko od ostalih članov, tudi dokaj znana oseba, torej za prijavo tvoje neupravičene očrnitve ne bi bilo velikih težav. Odločitev pa je seveda tvoja.

Jack,

če ti veš kdaj si bil za računalnikom, mi boš pa lahko to povedal, prav tako mi lahko pišeš na mail, kot prvo, pa ti in jaz nimava vsaj pribljižno ne podobne identitete, ker ti si NN samo z imenom Jack, jaz pa stanujem v svoji hiši , kjer je napisana ulica in hišna številka. Torej se najine identitete močno razlikujeta.

In kot sem rekel, vsak akcija da reakcijo? Torej kaj je bila akcija?
primož

Jaz sicer občasno samo prebiram forum, oglašam pa se pravzaprav nikoli, ker je to ženski čvek. Bom vseeno povedal mnenje … Jack, ti resno smetiš ta forum! in zdaj pa ko so ranili tvoj ego in ponos, pa začneš takoj nekaj nazaj napadat (npr. Primoža). Ali si res totalno nezrel ali pa imaš kakšen kompleks…?

> če ti veš kdaj si bil za računalnikom, mi boš pa lahko to povedal, prav tako mi lahko pišeš na mail

Milo rečeno se mi za tvoje dosedanje nespoštovanje ne zdi vredno migniti prsta, ampak je stvar popolnoma na tebi samem, da se potegneš ven iz močvirja, v katerega si se sam spustil. Mojega e-poštnega naslova pa se tudi lahko poslužiš iz vsakega od mojih postov.

> kot prvo, pa ti in jaz nimava vsaj pribljižno ne podobne identitete, ker ti si NN samo z imenom Jack, jaz pa stanujem v svoji hiši , kjer je napisana ulica in hišna številka. Torej se najine identitete močno razlikujeta.

To vsekakor drži, je pa največ tudi na dejstvu, ko človek pride na forum z določenim psevdonimom, želi tega tudi obdržati neočrnjenega.

> In kot sem rekel, vsak akcija da reakcijo? Torej kaj je bila akcija?

Če se sprašuješ o moji reakciji kot posledici tvoje akcije, potem veš, da je bila tvoja akcija obtožba po krivem, da se na tem forumu skrivam pod drugimi psevdonimi.
Če pa sprašuješ o moji akciji kot posledici tvoje reakcije, potem pa moraš ti meni povedati kaj je to bilo, ker jaz nisem s tem seznanjen, razen seveda tvoje krive obtožbe.

Ni nezrel.
Ima večvrednosti kompleks.
Bilo mu je dolgčas.
Deček v njem se je hotel samo malo poigrati. Pa je ta nagajivi, objesten deček pozabil na mamine nasvete in naredil pravo štalo. Ko se je zavedel, da je v resnici nekdo drug je bilo prepozno. Prišel je hišnik. Zagrozil je dečku, da bo vse povedal očetu. Veliki deček se je odločil, da se ne preda kar tako lahko. Na pomoč bo poklical soseda Tineta, ki meri že skoraj meter in pol v višino in prebunkala bosta vse, ki jih Veliki deček ne mara. Pokazal jim bo vetra…

Pejte rajši spat:)

Primož!

Nekoč, pa ne enkrat, je bilo javno povedano, da si omogočil tale celotni forum, ki je zasnovan zelo široko, v prvi vrsti za debate o resnih stvareh. Če pogledamo celotno delovanje med over neta, je zelo resno zastavljeno, namenjeno uporabniku, njegovim potrebam in na drugi strani požrtvovalnosti, nakonjenosti Primoža, ki si pač šef. Dobrota je bila takšna, da si skušal nameniti kotiček prav vsakemu, kajti nastali so še razni forumi, na katerih je vsak našel nekaj zase. In tudi tale ženski čvek je bil postavljen sicer za neobvezujočo vsebino. Vsi, ki smo spremljali tvoje in med over netovo delo, vemo, da prav zaradi tega, da celoten sistem deluje tako kot mora, obstajajo pravila, kot obstaja bonton in splošne družbene, moralne in še vse ostale norme. Kdor jih ne zmore upoštevati, je pač na nek način omejen.
Potrebno je samo nekaj logike, nekaj človečnosti, nekaj dobre presoje, nekaj dobre vzgoje, ki smo jo pa menda kot odrasli ljudje le prinesli od doma, šole…in zaključek je jasen – kdor ruši celoten dober sistem, ta tam nima kaj početi.

Zato Primož res predlagam, da zbrišeš vse neokusnosti na temle Ženskem čveku, kajti imaš vso pravico in dobre argumente, da to storiš. In ko kdo uporabi grožnjo o pravnih poteh, mislim, da v tem sploh ni problema. Kdor pozna pravni sistem, vsaj malo Kazenski zakonik, sploh nekaj zakonov okoli številke 175(v katerem so pravne norme obrekovanja, razžalitve ipd), ta dobro ve, da ima Primož pravico reči NE neokusnostim.

In še ena moja misel – bolje, da se tale čvek ukine, kot da na njem ostanejo takšne neslanosti. S temi posti se je popolnoma onemogočil forum kot je bil. Tudi nekaj zadnjih tem je prav bolnih in sumim(čeprav le instiktivno), da prihajajo od oseb, o katerih teče beseda.

LP, Tamara

Kokoš™ insomnia, štalo ste naredile ve Kokoši™ same, ker pač mislite, da se univerzum vrti okoli vas. In s Kokošmi™ nikakor ne mislim na Ženske, kot bi Kokoši™ hitro rade posplošile. V moji temi sem podal točno določeno želeno zvrst pogovora in odgovorov, ampak ne, ve Kokoši™ ste se osredotočile nase in začele projicirati svoje slabosti na moje pisarije, brez kakršnihkoli vrednih odgovorov, po katerih je bila podana želja. Ko sem to željo večkrat poudaril, ste se Kokoši™ še bolj razčepinčile in razbohotile ter posledično dobesedno POSRALE celotno temo! Vmes se je seveda oglasilo nekaj spoštovanja vrednih Žensk, ki so podale nekaj, za razliko od ostalih, pametnega v odgovor, ali pa vsaj nekaj v intelektualno bazo razprave. In vse te udeležene Ženske višjega intelekta v tisti temi se na žalost da prešteti na prste ene roke.

Po vsem povedanem sodeč, imate le ve Kokoši™ večvrednostni, oziroma ne, se motim, MANJVREDNOSTNI kompleks, pri katerem vas je prijela ogromna želja, da se ga mogoče rešite v moji temi. A ne bo šlo tako lahko, kompleksov se na forumu reševati NE da. Vsaj to dejstvo bi si Kokoši™ lahko zapomnile, bi jim precej pomagalo v prihodnje.

Primožu pa le še ena dosti pomembna opomba za vso pristranskost pri tem opazovanju, ko se je takoj obesil na besede Kokoši™ in me ograjal, brez da bi prej detajlno pregledal forum in ugotovil kdo pije in kdo plača.

1. Piši na Antenine “zaupne besede”
2. Naroči se pri dr. Ruglju
3. Odgovor na tvoje prvotno vprašanje: najdeš jo v psihiatrični ustanovi, če se te katera uboga tepka sploh usmili.

Res imaš problem in upravičeno postajaš nervozen. Zbudi dečka, on bi se znal igrati naprej.

Bodi dovelj.

Kokoš™, ti nisem že dostikrat poudaril, da me tvoje avtobiografije ne zanimajo? Verjetno, kot Kokoš™, iz tega nisi bila sposobna izluščiti bistva in si kar pogoltnila celo zrno kot tako. No, pomen tega je, da piši svoj življenjepis v svoj osebni dnevnik, ne pa na spletni forum, saj tu ne spada. K temu tudi sodijo tvoji zgoraj našteti življenjski cilji, kateri me res ne zanimajo, tako kot me že same Kokoši™ ne.

No, no Jack, dovolj je bilo s temi tvojimi Kokoši, glede na tole pisanje in tvoje sporočilo o monosexu, bo verjetno še ostal točno tak.

Dovolj je bilo neumnosti.

primož

Primož prosim če zbrišeš še zbogom in zdravo ker tam so tudi njegovi lepi komentarji kako bi ga nabrisala itd, hvala

ignorirajte Jacka, noben mu naj ne odgovarja, potem ne bo imel komu talat kokoši in tako bo tudi najbolj dobil po klunu

lp

Smo ga že zdavnaj začeli, pa se zmeraj še kakšna oglasi na to temo!
Evo, prejle si se ti!

kot bi poznala tega Jacka. Sicer ne vem kakšne izjave je dajal, vendar je prav tak kot neka oseba, ki jo poznam.

Ma saj ni važno

wc, nisem ogovarjala jacku ampak sem napisala pobudo, jaz jacku ne ogovarjam več

Tamara edina si, ki si končno napisala tisto kar je res. Glede na nešteto forumov, ki se nahajajo na netu mi je v preteklosti edino tale deloval nekako bolj resno, dokler ni prišel tale “jack” in še nekaj takšnih tipov, ki sesuvajo prvotni namen foruma.
Predvsem so tukaj resne teme, kjer lahko najde vsak kaj zase.
Tudi sama bi predlagala Vsem
da se bi oglašajo izključno na tistih za katere je namenjena.
Se pravi ženske dol z moškega čveka in obratno!
Prav tako je z ostalimi temami.
Za jacka pa bi predlagala posebno temo in naj se z njim ukvarjajo tisti,
ki se jim zdi tega še vreden.

Pa brez zamire, ; mislim da si vsak zasluži svoje mnenje..
pa četudi potem pluvajo po njem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close