Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kok stane najem čolna na morju

kok stane najem čolna na morju

Če hočeš za kak dan najet gumenjak, kok te pride? kok računajo… da vem če se splača it delat tečaj za vaditelja čolna + izpit.

odvisno, kje, kdaj in kakšnega bi rad najel…od 150 – 300 eur na dan pridejo

mi si sposojamo takšnega za 8 ljudi v biogradu za 150 eur na dan (ampak najmanj 3 dni, da dobimo takšno ceno in redna stranka smo že), enkrat toliko nas pride še bencin…ampak se še vseeno cenovno bolj izplača, kot če bi takšnega svojega nabavili

Izpit se res splača samo, če imaš potem službo v tem poslu.

Cene se res hudo razlikujejo – prav tako kot gumenjaki. Imaš majhne in neugledne, ki niti ne zglisirajo, imaš povprečne za do 4 ljudi ki sicer zglisirajo a ne moreš smučati za njimi, imaš smučarsko orientirane… pa tudi zelo urejene in razkošne z ambientalno glasbo, barom, WCjem, masažnimi sedeži, itd.
Začne se pa pri cca 10 Eur na uro.

Nabava se pa splača, če ga ne uporabljaš samo med (tedenskim) dopustom, pač pa tudi vikendi in druge priložnosti.

Izpit ni nekaj, kar se splača, ampak nekaj, kar moraš imet, če se voziš s čolnom nad tri metre in nad ca. 4 KM. Za en dan najema res ni nobenega smisla delat izpita, ampak raje najameš še nekoga, da te tisti dan vozi. Poleg tega po tečaju obladaš samo teorijo, praksa pa…

Nabava se splača, če čoln uporabljaš, pa tudi če samo za 14 dni na leto. Jaz si ne predstavljam biti brez. Za vikend se pa ne splača čolna niti s sabo vozit, ker je preveč dela in stroškov. Drugo je seveda, če ga imaš celo sezono v vodi, ampak potem imaš pa spet druge stroške ali skbi, kaj bo z njim, medtem ko te ni.

jaz sem najel na pagu navaden čolniček s petimi konji za 50 evrov
v puli pa gumenjak 4,5 konjev za 55 evrov seveda na dan
za ta denar se ne splača vlačit čolna s sabo

Če se misliš s čolnom samo parkrat peljat in ti je 5 KM dovolj, je to to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close