Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koh Samui oziroma Koh Pangan

Koh Samui oziroma Koh Pangan

Zanima me, če morda kdo ve kdaj je najlepše oziroma najboljše vreme na Tajskem. Kdaj se najbolj splača it tja. Ali je to november, december, januar

Gre za Koh Samui oz. Koh Pangan. Predvsem me zanima vreme tu.

Hvala in lep pozdrav od zlate ribice1

Decembra in jaunarja je lepše vreme kot novembra.

koh pha ngan in koh samui ter kotao so v tajskem zalivu in je najlepše vreme tam od maja do septmebra,kho phi phi,pukhet,kho lipe so v andamasnkem morju in najlpše vreme na tajski zahodni obali je od novembra do februarja.tajska je precej velika in posploševati kdaj je vrme na tajskem najlepše je težko če ne poveš kam bi rad šel

Lojze,
najlepša hvala za pojasnilo. Si bom poizkusila rezervirati termin enkrat od maja do septembra. Čeprav me tja vleče, ko imamo pri nas bolj mrzle dni.
Pozdrav
Zlata ribica1

zdravo,

bila na Koh Samoiju začetek decembra pa je bilo lepo vreme, le eno popoldne mal dežja, je bilo pa manj tusristov, ker še ni bila sezona na višku in kot so povedali je še lepše vreme od januarja dalje, tako da mislim da ni panike za obisk ko imamo mi mrzle dni…
kar pogumno na pot

Na vreme ne preveč računat, vendo je ok, je pa res da so skoraj vsak dan možne plohe, ampak to je tko da pada 30 minut je potem je spet jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close