koga s foruma bi povabl na prv spomladanski sladoled?
iDESI974, 29.01.2022 ob 11:47
Mrs.963, 28.01.2022 ob 21:57
idesi, 28.01.2022 ob 20:37
štamperlov Pepi, 28.01.2022 ob 20:22
zanimivo res. Jaz sem samski, nepelcovan, ne kadim, ne pijem… Pa me nobena ne povabi na sladoled. Takšna so naša dekleta.
Vidiü… preveč osredotočoanja na nepomembne faktorje: jaz sem pa poročen, cepljen, prebolel, prejel še poživitveni odmerek, za povrh še kadim… pa tudi brez povabila.
Kaj naj človek sklene iz tega?
Da si se sam ustrelil v koleno. Zdaj si ‘in’ samo, če si ‘pure blood’ kot Novak, ki je še vegetarijanec, Wim Hofer in se energetsko polni v bosanskih piramidah. Vidiš, to pomeni ‘be the best’.
Škoda, ker Novak ni monovec, takoj bi ga povabila na sladoled 🙂
Glej,… sladoled. Mlečni, z bogato aromo, kremast. S takim kompliciranjem januarja človek še pride skozi, da se prej ne stopi. 🙂
Odcepi se, pa dobiš 2. A ja, ups ne bo šlo…
idesi, 29.01.2022 ob 13:32
Kaj? A ti ves, da cepljeni ne potrebujemo placevat za internet, saj direkt lovimo 5G signal? Ni sans, da se odcepim. 😀
Za strosek narocnine pa clovek dobi kar nekaj kepic. 😛
Hja, mogoče res dobiš, sam ne boš pa lizal z mano… ne veš kaj zamujaš. 🙂
Torej..še kdo pure blood kot jaz za en točeni ali bom res morala Novaka na forum povabit?!
Mrs.625, 29.01.2022 ob 13:54
Hja, mogoče res dobiš, sam ne boš pa lizal z mano… ne veš kaj zamujaš. 🙂
Torej..še kdo pure blood kot jaz za en točeni ali bom res morala Novaka na forum povabit?!
Za nekoga, ki ga noče meni… ups, pardon… z mano lizat, si daš pa veliko dela. 😛
Noleta dobiš pa tule: https://www.youtube.com/watch?v=aCaQyG254e0 , ker sem verjetno res ne bo zavil.
idesi, 29.01.2022 ob 14:02
Za nekoga, ki ga noče meni… ups, pardon… z mano lizat, si daš pa veliko dela. 😛
Noleta dobiš pa tule: https://www.youtube.com/watch?v=aCaQyG254e0 , ker sem verjetno res ne bo zavil.
Ne zanima mene njegov luksuz, bi se pa z veseljem na eni klopci zaklepetala z njim ob sladoledu o temah, ki so nama obema blizu..
Saj bi se tudi s teboj, a je prenevarno. Sedaj cepljeni širite omikron in spike proteine v aerosolih ali kako je že tista razlagala, ne bi rada zbolela.
Mrs.625, 29.01.2022 ob 14:11
Ne zanima mene njegov luksuz, bi se pa z veseljem na eni klopci zaklepetala z njim ob sladoledu o temah, ki so nama obema blizu..
Saj bi se tudi s teboj, a je prenevarno. Sedaj cepljeni širite omikron in spike proteine v aerosolih ali kako je že tista razlagala, ne bi rada zbolela.
Brez strahu. Tu v Charlottenburgu velja v gastronomiji 2G+ (PC+) in so brezplačni testi na voljo na vsakem koraku.
Forum je zaprt za komentiranje.