koga s čveka bi želel spoznati v real life?
Naj samo izpostavim, da tisti, ki so mene omenili so poznani na temu forumu in jih poznam.
Tiste, ki so umenili BTDT-ja pa ne poznam in tudi nihče od vas jih ne pozna.
Noben ne pozna “SEKSI BEJBIKE” , “TAKLE”, “PIKICE”, “MALE BIBICE”, “ABE” in “FEJST PUNCE”.
Zaključek naredite sami. Saj se se spomnite, da sem vam razlagal o MULTIVZDEVKIH.
Aba, 10.02.2022 ob 22:34
Donporleone, iDesi, Epicfail, BTDT, ..
Poglejte sporočilo zgoraj.
Zagotavljam vam, ampak RES ZAGOTAVLJAM vam, da ni na temu forumu tako fuknjene ženske, ki bi napisala, da bi te 4 povabila.
Tole ne pije vode.
Poznate pregovor; če hodi kot raca, če se oglaša kot raca in če še izgleda kot raca, potem je to raca.
Vidi se, da omenja samega sebe, ker ne prenese koliko pozornosti imam.
Kokoši ???????, 11.02.2022 ob 17:01
Poglejte sporočilo zgoraj.
Zagotavljam vam, ampak RES ZAGOTAVLJAM vam, da ni na temu forumu tako fuknjene ženske, ki bi napisala, da bi te 4 povabila.
Tole ne pije vode.
Poznate pregovor; če hodi kot raca, če se oglaša kot raca in če še izgleda kot raca, potem je to raca.
Vidi se, da omenja samega sebe, ker ne prenese koliko pozornosti imam.
“Vidi se, da omenja samega sebe, ker ne prenese koliko pozornosti imam.”
Sodeč po prebranem ima nekdo drug komplekse do tega, da nam je vključno s “poosebljenim zlom tega foruma”, BTDT-jem po vzdevku, namenjene toliko pozornosti.
donporleone, 11.02.2022 ob 19:38
“Vidi se, da omenja samega sebe, ker ne prenese koliko pozornosti imam.”
Sodeč po prebranem ima nekdo drug komplekse do tega, da nam je vključno s “poosebljenim zlom tega foruma”, BTDT-jem po vzdevku, namenjene toliko pozornosti.
Veliko se ukvarjaš z mano, veliko več kot kdorkoli drugi… Je BTDT kokoši in obratno?
Kokoši ???????, 11.02.2022 ob 16:53
Naj samo izpostavim, da tisti, ki so mene omenili so poznani na temu forumu in jih poznam.
Tiste, ki so umenili BTDT-ja pa ne poznam in tudi nihče od vas jih ne pozna.
Noben ne pozna “SEKSI BEJBIKE” , “TAKLE”, “PIKICE”, “MALE BIBICE”, “ABE” in “FEJST PUNCE”.
Zaključek naredite sami. Saj se se spomnite, da sem vam razlagal o MULTIVZDEVKIH.
Spet kvariš temo s svojimi blodnjami!
“DONPORLEONE”,
poglej ti imaš probleme! Včeraj si se spet brez razloga spustil vame.
Sicer pa kako se je to začelo, zdaj že mesece nazaj? Na začetku sva si lepo pisala, kulturno. Nato si imel nek problem z uporabnico “soft” in jo obtoževal, da je “moja misel”. In jaz sem ti hotel pomagati, ker sem opazil, da te nekdo zajebava in, da si je pred tem s teboj prijazno pisal pod izmišljenim vzdevkom in sem ti hotel dati namig. In ti si brez razloga ratal do mene nadut, nonšalanten in posmehljiv. In me obtoževal paranoje glede BTDTja medtem, ko si ironično sam hkrati zganjal paranojo in norel kdo se skriva za določenim vzdevkom. Pač čisto brez razloga si začel najedat in se vtaknil v nek spor, ki je trajal že 1 leto in o katerem nimaš pojma, da ga bi sodil saj ne poznaš vseh dejstev (teh pa je 10.000).
Glede tega, da pišeš, da sem ljubosumen na vas, da vam je namenjeno toliko pozornosti. Pa ti povem, da nisem tako mislil. Si me narobe razumel, ker sem se premalo spretno izrazil.
Ni čudno to, da te bi kdo hotel spoznati in bi umenil tvoj vzdevek. Temveč je bila čudna kombinacija teh naštetih štirih vzdevkov(vključno s tvojim). Jasno je, da ni nobena ženska tega napisala in kdo stoji za tem sporočilom.
Samo zakaj bi jaz te stvari razlagal nekomu, ki ni zmožen uporabljati logike? Ali nekomu, ki je že opredeljen in se mu sploh ne gre za dejstva ampak zato, da daje v nič nekoga, ki ga moti? Pa čeprav se s tem dela debila pred tistimi, ki to berejo in znajo povezovati stvari.
Naj vseeno poskusim. Uglaunem tem kot je ta je bilo že več in vedno je tudi mene v njih par oseb omenilo, da bi me naprimer povabili na kavo. Nihče pa ni nikoli omenil BTDTja. No in ker sva se takrat prepirala na forumu sem nato v eni temi podobni tej omenil, da ima tema že 7 strani in da še nihče ni omenil BTDTja.
In kaj se je zgodilo? Kar naenkrat se je pojavilo več neznanih vzdevkov, ki bi hoteli BTDTja povabiti na kavo. KAKO PROZORNO in patetično. No ti pač nebi nič opazil in bi ti bilo samoumevno, medtem ko meni nekaj takega ni samoumevno.
Enako je v tej temi. Omenil sem samo, da so me že 4 osebe omenile in da se mora mojemu zalezovalcu mešati zaradi tega(BTDTja ne omenim). In kar naenkrat začnejo vsi omenjat BTDTja. Mislim zakaj pa BTDTja, če ga jaz nisem niti omenil, in sem uporabil besedo “zalezovalec”? NO TAKO BUTAST JE, DA JE PRIZNAL, DA JE MOJ ZALEZOVALEC. ?
In prosim ne se zdaj osmešiti z nasprotovanjem temu kar pišem zaradi nasprotovanja samega po sebi, če sem slučajno dregnil v tvoj ego.
Ker želim ti povedati, da to, da se kar naekrat pojavijo kr neki neznani vzdevki, neke FAJN PUNCE, pa SEKSI BEJBIKE, ABE pa MALE BIBICE in nevem kdo še in vse omenjajo BTDTja, da bi imel ja več omemb kot jaz je tako glupo in patetično, da niti DEBIL ne bi temu nasedel.
In če je zate to smiselno ti povem, da ni to smiselno za nikogar, ki ima vsaj 5 sivih celic v glavi.
.
“rok-1”,
poglej tole včeraj je bil napad nate in vrjami, da se ni zgodil brez razloga, ker bi bil pač nekomu le antipatičen.
Ni veliko naključij tukaj in če nekaj smrdi in je sumljivo je vrjetno nekaj na tem. To pišem zato ker imaš na temu forumu osebe brez življenja, ki operirajo pod veliko vzdevki, sploh anonimnimi, ki jih stalno spreminjajo. Osebnostno motene osebe, katerim se hitro zameriš in postaneš predmet njihovega zalezovanja in nadlegovanja.
Zato se spomni kaj je bilo, enkrat si mi nekaj odgovoril in mi napisal še nekaj pohvalnega v smislu, da imam določene zanimive teme, ki jih prebereš. In zaradi tega si si takoj zaslužil bes in jezo mojega zalezovalca. Ja tega, ki ima dovolj energije, da se že eno leto ukvarja z mano (čeprav mu tudi veliko energije spijem ?). In tako kot je stalno prisoten in se spušča vame mi vrjami, da se je ravno on ravnokar spustil vate.
Saj se spomniš, kako je ti takrat napisal, da si navadna pička, da bi lahko bil politik. Tako ti je zdaj napisal, da si pička. Nebova zdaj razčlanjevala njegovega pisanja, a povem ti, da ma isti način pisanja, iste vulgarnosti itd.
To so ali narcisistični ali mejno osebnostni ljudje, ki že zaradi nepomembnih stvari ustvarijo hudo zamero proti nekomu. In zdaj te ima na radarju.
Naslednjič ti pa bo spet pod nekim novim vzdevkom lepo pisal. Mimogrede ta idiot se zelo rad tudi pretvarja, da je ženska. Pač ko taki kot je on počnejo te stvari in tako manipulirajo jim daje občutek moči, ki je v resničnem življenju nimajo.
Imajo pa tudi stalne vzdevke pod katerimi se lepo kažejo in želijo biti priljubljeni in nato imajo anonimne vzdevke, ki si jih sproti izmišlujejo pod katerimi obračunavajo z tistimi, ki so se jim zamerili.
Jaz prepoznam take motence, ker znam povezati od točke A do točke B, oziroma sešteti 1 + 1. Sicer vedno obstaja par procentov možnosti, da se zmotim. A 90% je, da se ne motim.
Če bi tu na forumu objavili podatke, koliko vzdevkov imajo posamezni uporabniki foruma bi znal biti presenečen, da je ta, ki te napada nekdo od znanih uporabnikov.
Božó, 12.02.2022 ob 08:57
Pa kako se ti da kokosi… A nimas res nic bolj pametnejsega za pocet?
Men osebno se sploh ne da brat tega kar si napisal.
Saj nisem nič tebi napisal. Eno sporočilo je za DINPORLEONEJA in drugo za ROKA-1.
In ti včasih čez dan natipkaš/napišeš skupaj več, kot pa jaz v naprimer 3 daljših sporočilih na dan.
@Kokoši:
Obsežna razlaga, a moj komentar bo kratek; Veš… mene to ne zanima ravno. Čisto lahko da imaš prav in vsekakor imaš prav v tem, da bi bil jaz presenečen – a kaj, ko se mi ne zdi vredno se s tem ukvarjati.
Upoštevam preprost princip, da se z izpadi in žalitvami ne ukvarjam. Včasih me nemočno pobesnelo psovanje sicer spravi v smeh, a kaj več časa temu ne posvečam. Če je isti človek – toliko slabše zanj. Izgublja svoj čas, mojega mu pa ne dam.
Pa lep pozdrav in prijeten večer!
Kiliwomandžaro, 10.02.2022 ob 20:53
Kiliwomandžaro, 10.02.2022 ob 20:51
Tiste, s katerimi imamo podobne vrednote. Doslej sem kot takšne od (nekoč) registriranih prepoznala mentalno siroto in Senzo. Od neregistriranih se bi še eden/ena ali dva/dve našli, potem je pa že konec.
Saj res, še Rok-1 spada v to druščino.
Seveda Lažnivi in hinavski pofukelj rok, on pa je verodostojen…kot Mussolini hehe
Forum je zaprt za komentiranje.