Koga na forumu radi zasledite?
-misst-, 21.02.2022 ob 14:13
CrazY FroG ?, 21.02.2022 ob 14:11
-misst-, 21.02.2022 ob 14:07
CrazY FroG ?, 21.02.2022 ob 13:56
Trpeči Werther, 21.02.2022 ob 13:55
Rožica, muza moje koprneče poezije,
polna občudovanja vredne empatije,
komentarji njeni zapisani so iskreno,
kot videl drugo pisat nisem še nobeno!
Upam, da ti jo uspe do gregorjevga na kavico dobit, zdj si pa že zaslužiš..?
me prav zanima, če bo kavo tud v rimah naroču ;P
Eno črno dišečo za mojo dušo hrepenečo?? pol si bo ona naročila limonado, da zbije mal oslado? se men zdi, da Zartrose ni tk osladno romantična al pč..
??
Vsevedne forumovke, opravljive gospodične,
kaj mislite, kako ogreti srce Rožice mične?
Je v pisanju mojem že zaznati oslado,
ki jo je moč pogasiti le s pina colado?
Trpeči Werther, 21.02.2022 ob 19:23
Vsevedne forumovke, opravljive gospodične,
kaj mislite, kako ogreti srce Rožice mične?
Je v pisanju mojem že zaznati oslado,
ki jo je moč pogasiti le s pina colado?
Ni čudno, da trpiš, ko tako z bedasto uletiš! Opravljive? Srečo sm ti zaželela, misst je to v hec odela. Oslada pa mislim, da sploh ni pravilno?? pa ravn to si vn potegnu in rimaš s pina colado? Si sploh pil kdaj to sranje? Zlo je sladko v vednost..
CrazY FroG ?, 21.02.2022 ob 19:33
Ni čudno, da trpiš, ko tako z bedasto uletiš! Opravljive? Srečo sm ti zaželela, misst je to v hec odela. Oslada pa mislim, da sploh ni pravilno?? pa ravn to si vn potegnu in rimaš s pina colado? Si sploh pil kdaj to sranje? Zlo je sladko v vednost..
Ne reci no, da “opravljive” te jezi,
pridevnik pisan je v hecu se ti ne zdi,
vesel sem, ko zapisani so nasveti vaši,
jim bolj je verjeti, kot žlahtne kapljice flaši!
Pina colada ima svoj zanimiv okus,
nekaterim pri izbiri sladkost je plus,
ta koktejl sicer tudi meni ne ustreza,
saj se zdi, da vse se v sladkorju pogreza!
to pa ne verjamem, 21.02.2022 ob 20:55
TO pa ne verjamem. Vagabund je včasih tudi neumnosti pisal, marsikdaj pa tudi kaj pametnega. Od Kokoši pa nikoli nič pametnega. Nadležen, vsiljiv, zoprn.
Vagabund je bil pa večkrat tudi zabaven.
Vagabund zabaven?
Vagabund pisal resno??
Daj no, zbudi se!!! Nikoli in nikdar ni bil zabaven in tudi takrat, ko je hotel izpasti resen, je zgrešil s svojimi diagnozami!
Razen če ti je zabavno branje o pretepanju žene, zapiranju otroka v omaro in podobno.
O kozah, lestvah, coklah je škoda besed, ni bilo ne resno in ne zabavno.
? Spet je moj zalezovalec zgoraj izrazil sum, da si sam hvalo pojem in da sem jaz o sebi to temo odprl.
No pa naj povem, da je nisem. In tudi ni nič presenetljivega, da kdo najraje zasledi mene. Saj me vedno v temah tipa “koga na forumu imate najraje” omeni 5 do 6 ljudi. Torej sem med največkrat omenjenemi uporabniki foruma.
Zelo sumljivo pa bi bilo, če bi nekdo odprl temo in napisal, da najraje zasledi MATIASA(bivšega matjazkota) ali pa BTDT-ja.
To pa bi bilo zelo nenavadno in bi bil v takem primeru utemeljen sum, da sta odprla temo o sebi.
Sicer pa vrjetno ste opazili, da me me ima moj zalezovalec zadnje dni veliko v zobeh? Ali mislite, da to zato, ker že nekaj časa ni DARWINADARKOTA na spregled in mu je socialkarju, ki cel dan doma visi dolgčas❓
Kokoši ???????, 22.02.2022 ob 06:24
? Spet je moj zalezovalec zgoraj izrazil sum, da si sam hvalo pojem in da sem jaz o sebi to temo odprl.
No pa naj povem, da je nisem. In tudi ni nič presenetljivega, da kdo najraje zasledi mene. Saj me vedno v temah tipa “koga na forumu imate najraje” omeni 5 do 6 ljudi. Torej sem med največkrat omenjenemi uporabniki foruma.
Zelo sumljivo pa bi bilo, če bi nekdo odprl temo in napisal, da najraje zasledi MATIASA(bivšega matjazkota) ali pa BTDT-ja.
To pa bi bilo zelo nenavadno in bi bil v takem primeru utemeljen sum, da sta odprla temo o sebi.
Sicer pa vrjetno ste opazili, da me me ima moj zalezovalec zadnje dni veliko v zobeh? Ali mislite, da to zato, ker že nekaj časa ni DARWINADARKOTA na spregled in mu je socialkarju, ki cel dan doma visi dolgčas❓
Dolgčas je tebi po Darwinu.
Tem si ne odpiraš sam, si jih pa un mali šiptar.
Trpeči Werther, 21.02.2022 ob 19:54
Ne reci no, da “opravljive” te jezi,
pridevnik pisan je v hecu se ti ne zdi,
vesel sem, ko zapisani so nasveti vaši,
jim bolj je verjeti, kot žlahtne kapljice flaši!
Pina colada ima svoj zanimiv okus,
nekaterim pri izbiri sladkost je plus,
ta koktejl sicer tudi meni ne ustreza,
saj se zdi, da vse se v sladkorju pogreza!
Dober si, nimaš kaj!
Forum je zaprt za komentiranje.