Koga na forumu bi po daljši odsotnosti pogrešali?
Kokoši, 13.12.2021 ob 05:34
Zgrožena nad tem, 13.12.2021 ob 04:06
Ojoj, ojoj, “ena punca269”, zdaj si pa dregnila v osje gnezdo!!! Kokoši bo spet popizzdil!!!
“Zgrožena nad tem”,
Popizdil? ? Ne no, na smeh mi gre. Sej ne misliš, da je to nekdo drug kot BTDT-matjazko napisu?
Na smeh mi gre zaradi tako velike prepotentnosti in samovšečnosti, ki jo ima ta psihopat.
V temi, KDO IMA NAJVIŠJI IQ NA FORUMU, je negdo napisal “matjazko”. V temi KDO JE ALFA SAMEC tega foruma je spet negdo napisal “matjazko”. Zdej v tej temi isto. V temi KOGA S CHETA BI INVEJTALI NA DRINK ga noben 7 strani ne omeni, pol pa js napišem, da bednika BTDT-ja nebi pa noben povabil na kavo. In takoj so komentarji, da bi BTDTja hotli povabit na kavo. In EXCELL začne pisati kako je BTDT uspešen podjetnik in kakšna podjetja ima itd. Js sm samo z glavo zmaju. Zdjle v temi, ki sem jo odpru, kako so oni ena in ista oseba, je začel MATJAZKO govoriti o poslovni uspešnosti BTDT-ja. ???
In ker sem ga pogruntu me zdaj že mesece nadleguje in mi ISTE stvari nabija kot BTDT (mi je nabiju preden je kao “odšel”) in zadnje čase kot matjazko. Pa vedno isto kokoska to, kura uno itd.) Niti načina pisanja ne zna spremeniti, da bi bilo manj očitno, da to piše ista oseba.
No če si ena od oseb, ki je sposobna logične presoje naredi zaključke sama! Večina uporabnikov foruma tega ni zmožna. ?
Razen če nisi ena od avš, ki vrjame, da je tip veleuspešen poslovnež, ki ima tri firme v tujini in vse delo zanj opravijo njegovi zaplsleni, da lahko on piše sem na forum. ? No če si pa taka mi pa kaj povej o teh njegovih firmah?
Hahahahahaha!
Forum je zaprt za komentiranje.