Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koga imate radi?

Koga imate radi?

Ste ljubljeni? Delite ljubezen naprej? Na koga se največ obračate? Ste vzljubili koga s foruma?

Jaz sem ljubljena, imam otroka, ki ki pomeno vse na svetu, z možem so vzponi in padci, vedno pa se lahko obrnem nanj, na forumu rada prebiram veliko uporabnikov, določeni so posebni.

Nikogar v teh dneh niti sebe ne maram.

Najraje imam sebe. Potem pa še nekaj res posebnih ljudi, ampak jih preštejem na prste 1 roke. Na njih se obrnem, vzajemno se imamo radi in se spoštujemo. Ostali so v drugem delu obroča, zanimivi, fajn družba, a ne zaupanja vredni. Potem so še v tretjem delu znanci, sodelavci, sošolci, … ki se jih rada spomnim, srečam, poklepetam kaj splošnega, to je pa vse.

Forum? Niti slučajno. Prej srečam koga na benzinski ali v trgovini, ki bi mu zaupala kot forumskim uporabnikom. To je ena sama zlobna mafija in par padalcev tu in tam.. ene prijazne in spoštljive osebe v vseh teh letih nisem spoznala na forumu. Žal.

Koga imam rad?

Svoje bližnje in sebe. Potem pa druge ljudi – in šteti začnem vedno pri prijateljih, sorodnikih, znancih… za ostale pa bolj malo ostane.

Se nimam za custveno, dalec od tega, a ugotavljam, da imam po svoje rada kar precej ljudi. In zivali.

Sem bila zelo ljubljen otrok, sem ljubljena zena in mama, verjetno, ko dobis ljubezen, jo znas tudi deliti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close