kodri
Zanima me, če še delajo minival. Mislim, da sem nekje zasledila, da bodo spet kodri v modi. No ne da sem ful trendovska, ampak vsak mi pravi, da mi bolj paše kadar imam skodrane lase, ampak to se mi redko da matrat z navijalkami..ježki, ali na krtačo…bla bla. ..Pa prej sem šla tu in tam na likanje…
Pred milijon leti sem imela minival in čeprav sem hotela na največje navijalke, so bile le te debele za povprečen prstanec oz. sredinec. Zanima me, če kje kdo dela minival, oz.če obstajajo ful debele navijalke, tok da ne ispadeš tako umetno skodran, temveč veliki kodri, rahel minival…tk da zgledaš naravno, nagajivo….you know what i mean…ful razmišljam o tem, a se bojim, da bom spet kot babica z majhnimi, močnimi, umetnimi kodri…..
če si bi šla že uničevat lase s tem…bi bla rada vsaj zadovoljna…
zaenkrat gre samo za razmišljanje..imam srednje dolge črne lase..
prosim za mnenja..hvala in Lp.
Malo pozen odgovor, se opravicujem.
Veliko je odvisno od samega navijanja, in pravega izbora navijalk. Pri nas v salonu sem to delala s spuzvastimi polzi in navila kar malo debelejse pramene. res je izgledalo naravno, samo drzi ne toliko casa.
Vredno je poizkusiti.Povej svoje zelje frizerju in prej se pozanimaj kam gres in kje so dovzetni za modne novosti.:-)
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.