Kodralnik las
Pozdravljene,
pred kratkim sem si kupila kodralnik las. Zanima me pa ali se uporablja na mokre ali suhe lase?
In še – imam trajno skodrane lase, ki pa si jih hočem čim prej izravnat – speglat, zanima me koliko časa bom jih mogla peglat, da se vsaj malo izravnajo?
Trajna je stara dva tedna.
Hvala že v naprej
LP
ker imaš še čisto svežo trajno bo trajalo malo dlje da se bojo lasje delno zravnali,približno mesec dva,odvisno od tega kako pogosto si jih pereš.trajna pa bo šla v celoti z las šele s striženjem.spet odvisno na kako dolžino si si jo dala naredit.obvezno ti proporočam uporabljaj regenerator-subrino in špice striži na dva meseca ali še prej,odvisno koliko se ti bodo cepili.jaz likalnika na laseh ki so trajno kodrani nebi uporabljala,ker preveč suši lase,poleg tega pa se likalnik uporablja na skoraj suhih laseh,trajne pa nikakor ne smeš sušiti-stegovati napol suhih las ampak mokre.osebno ti priporočam da jih sušiš-steguješ,ker je tvoj namen čimprej stegniti trajno,z veliko krtačo in fenom.enkrat na teden zadostuje.likalnik pa uporabljaj šele ko boš imela ravne lase.
Z likanjem ne rešiš problema. Če si hotela skodrane lase, se z njimi sprijazni in si ne uničuj las še bolj. Skodrani lasje so lahko zelo modni, če je prav styling. Lahko pa si z likalnikom zravnaš določene dele, mogoče spredaj in tu pa tam, ter jih namažeš z voskom ali kremo, da dobiš kombinacijo ravnih in skodranih las, kar lahko izgleda odlično. Pri nas delamo trajno tako, da spustimo vmes lase in je res dobro.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.