Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koče na veliki planini

koče na veliki planini

Zanima me, če je kdo letoval v teh kočah, ki so na Veliki planini. Nekatere imajo tudi različna podjetja.Zanima me koča od MNZ.

Kakšne so? So dostopne samo s sedežnico? Kakšna je sedežnica, enojna? Kaj pa, če so majhni otroci?

Hvala za odgovore.

Velika Planina je prekrasna, prečudovita. za kočo od MNZ-ja ne vem, kakšna je. Moraš pa gor z gondolo, pa potem še z dvosedežnico. No, lahko greš tudi peš, ampak se nahodiš – z otroki bolj težko. Je pa po mojem gor že zelo mrzlo. Mi smo mislili it konec septembra, pa nas je tole blesavo vreme čist zaj….

Bomo šli pa spomladi. Uživajte! Preveri le, če je koča ogreta, da ne boste pristali na 5 stopinjah v koči.

Na Planini je lepo samo spomladi, poleti, jeseni in pozimi 🙂

Tudi ce je dez in ce se meglice podijo z vso hitrostjo, pa vse to opazuješ skozi zarošena okna je vse OK. Zato le pogumno gor.

Ocka

Ooooo, še ena fanica VP je tuki, jaz bi tudi šla……

Kar se koč tiče, za tiste, ki so v spodnjem delu VP, pri gondoli, ne rabiš žičnice, greš peš. Žičnica je dvosedežnica.
Kje se nahaja koča MNZ ne vem, zato težko svetujem kako do nje.

Otroci…niso ovira, nikjer. Gondolo obožujejo, na žičnico gredo z enim od staršev, prtljago ti napokajo tudi na žičnico (če imaš srečo, nič ne pade dol : ))) ), pri raztovarjanju tovora in oseb pomaga uslužbenec, če je potrebno upočasni/ustavi žičnico, etc…

Skratka, ni bat, samo uživat.

Srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close