Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko vidiš nekoga po več letih

Ko vidiš nekoga po več letih

Vem, da bom enkrat na istem in imam malo sreče, ker se staram počasneje, ampak ali vas kdaj šokira, ko zagledate koga, ki ga niste videli 20 let in se je res zelo spremenil? Imam enega prijatelja, sicer je starejši verjetno 20 let od mene, sva se družila, nikoli nič ni bilo med nama, samo spoštovanje, po mojem sva bila pa oba malo zaljubljena drug v drugega, ampak na tak nedolžen način, da nočeš tega pokvarit. Ni veliko let odkar sva se videla, mogoče 3 do 5, ampak on se je postaral za 15, 20 … se zredil, spremenil v starčka. Bil je pa res privlačen moški, s karizmo in res prijazen in dober po srcu. Ne glede na vse, to je mogoče malo nostalgija za tistimi časi in ne mislim nič slabega, on bo vedno imel posebno mesto v mojem srcu.

V bistvu ne vem točno o čem govoriš… A da bo konec sveta?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1291, 16.08.2025 ob 12:44

V bistvu ne vem točno o čem govoriš… A da bo konec sveta?

???

Ja, danes je sobota. In jutri bo nedelja. Kmalu bo ponedeljek, potem že torek, potem sreda, četrtek, pa spet petek, pa spet sobota, joj in spet nedelja, ponedeljek, torek, sreda  cetrtek, petek, sobota. Naj nadaljujem?

Ti nimaš enega prijatelja. Sploh ne razumeš kaj prijateljstvo je. V parih letih se tako postara, tebi pa prva misel….fak ni mi več všečen. Ne fak a si kaj bolan, se ti kaj hudega zgodilo ipd.. Ne….nisi več karizmatičen in dober po srcu ker se ne namočim več nate. Nič ne zamuja človek ker te nima v svojem življenju.

Lolo775, 16.08.2025 ob 12:37

Vem, da bom enkrat na istem in imam malo sreče, ker se staram počasneje, ampak ali vas kdaj šokira, ko zagledate koga, ki ga niste videli 20 let in se je res zelo spremenil? Imam enega prijatelja, sicer je starejši verjetno 20 let od mene, sva se družila, nikoli nič ni bilo med nama, samo spoštovanje, po mojem sva bila pa oba malo zaljubljena drug v drugega, ampak na tak nedolžen način, da nočeš tega pokvarit. Ni veliko let odkar sva se videla, mogoče 3 do 5, ampak on se je postaral za 15, 20 … se zredil, spremenil v starčka. Bil je pa res privlačen moški, s karizmo in res prijazen in dober po srcu. Ne glede na vse, to je mogoče malo nostalgija za tistimi časi in ne mislim nič slabega, on bo vedno imel posebno mesto v mojem srcu.

Jaz sem vedno vesela srečanja s starimi znanci. To se ponavadi zavleče za par ur debat in obujanja spominov. Vesela, ker mnogih ni več med nami. Hvaležna, da sem še med preživelimi..

Seveda me preseneti. Včasih se nekateri ljudje ne spremenimo 10 let, nato pa v pol leta taka sprememba.

Mene vedno preseneti, če koga srečam po par letih, ker se vsi ful starajo. Jaz pa sem skoz ista 🙂 🙂 🙂 🙂

presenečena, 16.08.2025 ob 13:38

Mene vedno preseneti, če koga srečam po par letih, ker se vsi ful starajo. Jaz pa sem skoz ista 🙂 🙂 🙂 🙂

Itak. Vse mone tko mislimo?

takle, 16.08.2025 ob 14:45

Itak. Vse mone tko mislimo?

Pregled oči je zastojn vsake dve leti, očala tudi 🙂

“Seveda me preseneti. Včasih se nekateri ljudje ne spremenimo 10 let, nato pa v pol leta taka sprememba.”

Nekdo jih jeba in fuka v glavo 24 ur na dan…. Zato se to zgodi.

Sošolec je bil pri 30. videti 50. Krivično, a tako je življenje.

Ja, pri ljudeh, ki jih je redno srečujemo, staranja ne opazimo. Sebe v ogledalu srečamo vsak dan, tako sploh ne opazimo sprememb (dokler na plano ne potegnemo albuma s potovanja pred 30, 20, 10 leti ?). Ko pa srečaš nekoga po veliko letih, bi glavi imaš pa še prejšnjo izvedbo človeka… Čeprav, jaz imam občutek, da so ljudje, ki so že pri 30 izgledali stari, pri 60 skoraj enaki. Mladostnost vi mladosti pa se pač izgubi. Dokler ne spregovori in po pol ure debate ugotoviš, da so v “bistvu” večinoma še vsi isti, kot pred ….leti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close