Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko vas ex-punca prosi, da ji naredite otroka…

Ko vas ex-punca prosi, da ji naredite otroka…

Ker teb samo megla puha? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Verjamem da si vsaj ene miljardokrat lepša za vse heteroseksualne moške če te primerjajo z mano 🙂

Ti tudi take zmage nebi želel vzeti, tudi če bi jo teoretično lahko 🙂

A je Marko hoto bit smešen? no saj je smešno ampak samo če si ti tale ”morebiten” oče 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj zdaj spreminjaš zgodbo, saj si sam ponujal svoje gene. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je vse kar je pametnega pri tebi…. :D[/quote]

Točno tako!:) Žal me narava ni obdarila s tolikšno pametnostjo kot tebe…mam pa kaj drugega, menda:)).[/quote]
Ja imaš. Cinizem in nadutost!

In bil zavrnjen. Torej so večje šanse, da boš ti morebitni oče.

ps : Pejt si še ti iskat pameten telefon.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Točno tako!:) Žal me narava ni obdarila s tolikšno pametnostjo kot tebe…mam pa kaj drugega, menda:)).[/quote]
Ja imaš. Cinizem in nadutost![/quote]

Torej le imam:). Hvala za pomoč, ker sama ne bi prišla daleč z razmišljanjem:). Zdaj pa obrni ogledalo stran od mene, ker se mi že blešči:).

Ja imaš. Cinizem in nadutost![/quote]Ti pa nimaš. Smisla za humor! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti pa nimaš. Smisla za humor! ;)[/quote]
WTF ?

enTip ima najboljši humor na temu forumu. Ne sežete mu niti do kolen kar se tega tiče.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja imaš. Cinizem in nadutost![/quote]Ti pa nimaš. Smisla za humor! ;)[/quote]
Morda res, morda pa le midva nimava enakega smisla za humor.

..
.

Ja, ti ji kar naredi otroka, boš videl, kako hitro boš tožen za preživnino. Kje pa imaš zagotovilo, da ne bo zahtevala preživnine? Častna pionirska?

eh jej v eni drugi temi ste cel svet reševal, sedaj pa boga ženska še tisto šilce sperme ne more dobit od vas jej jej

hahaha Dater, a si se hotu mal požalit s tole temico? 😉

A ni več, koliko je to ml? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti pa nimaš. Smisla za humor! ;)[/quote]
Morda res, morda pa le midva nimava enakega smisla za humor.[/quote]
Okusi so različni….. eni ga pa tudi nimajo 😉 :))))

Predlagajmo Daterju, da jo usmeri na mon, tu se vedno najdejo fantje, ki iščejo punce za druženje…. in ni vrag, da ji ne bi kdo ustregel 😉 Mogoče celo več njih…naenkrat….ccccccc
In “življenjska tekočina” bo tekla v potokih…… 😉 😀

Ko bi le ženske bile tako skromne. 🙂

Mislim, da SLo še ni razveljavila tistega famoznega referenduma, po katerem je to omogočeno samo ženskam, ki so v heterospolni zvezi… Kar vem, preostale morajo hoditi v tujino, praviloma hodijo v Budimpešto…

Mislim, da SLo še ni razveljavila tistega famoznega referenduma, po katerem je to omogočeno samo ženskam, ki so v heterospolni zvezi… Kar vem, preostale morajo hoditi v tujino, praviloma hodijo v Budimpešto…[/quote]Ne morem se spomnit kje sem videl oglas, ko je nekdo podaril spermo s pripisom, da je aplikacija gratis…… :)))

Kot ste ze sami zakljucili, s te moke ne bo kruha. Le povedati ji se morem.

Ze kar nekaj zensk mi je “predlagalo”, da na vrat na nos naredimo otroke. In, seveda, nismo. Ta ni bila med njimi. Zato pa se je spomnila pol leta po vezi. Zenske…

Sem se vprasal, ce to kdo sploh pocne, naredi taksno uslugo?

Če je to komurkoli “usluga”?…… močno dvomim…. :/

Obstajajo tipi, ki so zgolj darovalci, ampak so situacije malenkost drugačne – poznam nekaj lezbičnih parov, kjer je bil darovalec semena prijatelj teh punc, poznam pa tudi ženske, ki bi bile pripravljene roditi otroka dvema homoseksualcema.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Obstajajo tipi, ki so zgolj darovalci, ampak so situacije malenkost drugačne – poznam nekaj lezbičnih parov, kjer je bil darovalec semena prijatelj teh punc, poznam pa tudi ženske, ki bi bile pripravljene roditi otroka dvema homoseksualcema.[/quote]
Pa je darovalec tudi fizicno eno od njih “oplodil”? 🙂

Ene ženske so pa res obupane.

Dvomim…Kaj pa bi imel od tega, razen plačevanja preživnine. 🙂

Obstajajo tipi, ki so zgolj darovalci, ampak so situacije malenkost drugačne – poznam nekaj lezbičnih parov, kjer je bil darovalec semena prijatelj teh punc, poznam pa tudi ženske, ki bi bile pripravljene roditi otroka dvema homoseksualcema.[/quote]
Pa je darovalec tudi fizicno eno od njih “oplodil”? :)[/quote]
Obstajajo tudi načini prenosa, ki ne vsebujejo spolnega odnosa.

Saj poznaš tisto: “Znajdi se…”, je rekel Tito, pa si je z deževnikom zavezal čevelj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close