Ko vas ex-punca prosi, da ji naredite otroka…
Verjamem da si vsaj ene miljardokrat lepša za vse heteroseksualne moške če te primerjajo z mano 🙂
Ti tudi take zmage nebi želel vzeti, tudi če bi jo teoretično lahko 🙂
A je Marko hoto bit smešen? no saj je smešno ampak samo če si ti tale ”morebiten” oče 😛
Ti pa nimaš. Smisla za humor! ;)[/quote]
Morda res, morda pa le midva nimava enakega smisla za humor.[/quote]
Okusi so različni….. eni ga pa tudi nimajo 😉 :))))
Predlagajmo Daterju, da jo usmeri na mon, tu se vedno najdejo fantje, ki iščejo punce za druženje…. in ni vrag, da ji ne bi kdo ustregel 😉 Mogoče celo več njih…naenkrat….ccccccc
In “življenjska tekočina” bo tekla v potokih…… 😉 😀
Mislim, da SLo še ni razveljavila tistega famoznega referenduma, po katerem je to omogočeno samo ženskam, ki so v heterospolni zvezi… Kar vem, preostale morajo hoditi v tujino, praviloma hodijo v Budimpešto…[/quote]Ne morem se spomnit kje sem videl oglas, ko je nekdo podaril spermo s pripisom, da je aplikacija gratis…… :)))
Kot ste ze sami zakljucili, s te moke ne bo kruha. Le povedati ji se morem.
Ze kar nekaj zensk mi je “predlagalo”, da na vrat na nos naredimo otroke. In, seveda, nismo. Ta ni bila med njimi. Zato pa se je spomnila pol leta po vezi. Zenske…
Sem se vprasal, ce to kdo sploh pocne, naredi taksno uslugo?
Obstajajo tipi, ki so zgolj darovalci, ampak so situacije malenkost drugačne – poznam nekaj lezbičnih parov, kjer je bil darovalec semena prijatelj teh punc, poznam pa tudi ženske, ki bi bile pripravljene roditi otroka dvema homoseksualcema.
Obstajajo tipi, ki so zgolj darovalci, ampak so situacije malenkost drugačne – poznam nekaj lezbičnih parov, kjer je bil darovalec semena prijatelj teh punc, poznam pa tudi ženske, ki bi bile pripravljene roditi otroka dvema homoseksualcema.[/quote]
Pa je darovalec tudi fizicno eno od njih “oplodil”? 🙂
Obstajajo tipi, ki so zgolj darovalci, ampak so situacije malenkost drugačne – poznam nekaj lezbičnih parov, kjer je bil darovalec semena prijatelj teh punc, poznam pa tudi ženske, ki bi bile pripravljene roditi otroka dvema homoseksualcema.[/quote]
Pa je darovalec tudi fizicno eno od njih “oplodil”? :)[/quote]
Obstajajo tudi načini prenosa, ki ne vsebujejo spolnega odnosa.
Saj poznaš tisto: “Znajdi se…”, je rekel Tito, pa si je z deževnikom zavezal čevelj.
Forum je zaprt za komentiranje.