Ko vas ex-punca prosi, da ji naredite otroka…
Poznam kar nekaj žensk, ki ima takšno željo. To je zaradi vrst razočaranj in ker je padla fama o popolnem moškem. Takšne ženske se čutijo samozadostne in menijo, da bodo najboljše, kar si otrok lahko zaželi. Gre za tiktakanje biološke ure in uresničitev ene izmed želja.
Kaj se boš odločil, mi je vseeno. V bistvu mi veliko pove že to, da moraš sploh o tem razmisliti:))). Očitno čutiš, da ima tvoje seme višje poslanstvo na tej zemlji:).
Zenkrat sem pomislil, da se otroka vseeno (obicajo) ne naredi kar “cez noc”. Se pravi, da ze iz prakticnega vidika to ni kar tako. Da ne govorimo o taksnih in drugacnih custvih, ki se skozi proces rodijo.
Potem, tudi ce/ko “uspe”, je tu zavedanje, da imas otroka. Vedel bi celo tocno kje. Potencijal za taksne ali drugacne komplikacije kasneje.
Mislim, da to ni dobra ideja…
Me je pa Goldfish dobro spomnila, za kaj se v bistvu najbrz gre. Tako da ji bom najbrz povedal kaj spodbudnega, da naj ne obupa nad moskimi, da bo ze nasla koga.
Sploh pa, a ne bi prisla v postev tudi kaksna umetna osemenitev?
100% proti. Ko enkray otroka imas, te nanj veze se vse kaj drugega kot zgokj custva. Lahko se zenska sprdne in re tozi za alimente. Lahko pa seveda zivita v slogi, otrok pa …
Umetna oploditev v Slo ne pride v postev, sploh pa ne samska zenska (referendum pred leti je padel, se pomnite, tovarisi?). Imeti otroka z bivsim? Samo to mi na pamet pade kot pravi Goldfish. Da prevec idealizira moske (Daterja?) in da si nekam nerealno predstavlja to minestro. Da ne bo pomote. Nisem proti oploditvi samskih zensk ali lezbijk; sem pa proti manipulaciji potomstva. Ce si tako.mocno zeli otroka, naj gre v tujino v semensko banko ali se oplodi z XY. Pri tem seveda ne pozna genetske predispozicije, a zato so semenske banke. Ce ze…
Kaj pa potem, ko bo otrok?
Ga boš lahko videl ali ne?
Kakšno bo zgodba za otroka, če se zmenita da ga ne boš videl? Pa te tamali poišče čez XX let?
Kako bo zgledalo ko ga boš čez X let zagledal ko koraka zraven nje?
Verjetno boš enkrat imel svojo redno partnerko, kako bodo to sprejele druge ženske? Jaz ne bi sprejela tega. Ne bi šla v zvezo s takim tipom.
Pa dedovanje?
Pa kaj je s tvojo bivšo narobe, očitno nakaj že da je bivša.
Samohranilka po lastni odločitvi? A joj no…. novodobne feministke.
A to je v kontekstu, da bi pamet pobral pa po meni?:)))) Ne bi hvala, imam oboje…lepoto in pameten telefon:)).[/quote]
To je vse kar je pametnega pri tebi…. 😀
A to je v kontekstu, da bi pamet pobral pa po meni?:)))) Ne bi hvala, imam oboje…lepoto in pameten telefon:)).[/quote]
To je vse kar je pametnega pri tebi…. :D[/quote]
Ampak več kot pri morebitnem očetu. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.