ko vam ukradejo mobilnik
Ne ravno draga… kaj pa če bi jo kje napadli na samem in ji ukradli ledvico? Kako bi potem ta izkušnja in posledica bili dragi? Vsak mora sam na svoje stvari paziti in zanje odgovarjati, če pa ne (z)more pa se jim naj raje odpove.
Ne ravno draga… kaj pa če bi jo kje napadli na samem in ji ukradli ledvico? Kako bi potem ta izkušnja in posledica bili dragi? Vsak mora sam na svoje stvari paziti in zanje odgovarjati, če pa ne (z)more pa se jim naj raje odpove.[/quote]
Ravnokar sem brala eno tako knjigo (ZF), kjer so kradli,.. tudi ledvice. Če bi mene nekdo po glavi treščil in mi ukradel ledvici, ju nebi znala paziti. Naj se jima odpovem?
No.. knjiga je bila res huda 🙂
Glas je slab(oten), gnara ni…. potem ti ostane samo še tipkanje.;)[/quote]
Ni čisto tako.:) glas je švoh, gnara ni… stas je pa super :)))[/quote]
No, to je pa kar iskreno glede stasa. :))) Ženske največkrat v javnosti jamrajo kako slabo izgledajo, pri sebi pa si mislijo, da so lepše od drugih. :))) Pošteno.
S telefonom na kartico me 200 minut pogovora pride cca 36 eurov. Pri “mojem paketu” me košta 19.90. Glede na to, da dosti telefoniram, sem izbrala cenejšo varjanto. Seveda tvegam, da mi ga ukradejo. KEr pa pogosto preverjam telefon, bi to opazila v cca 15 minutah, in številko zablokirala. Slabe izkušnje s tem nimam, imam samo dobro – prišparan denar in cenejše minute.
Ne ravno draga… kaj pa če bi jo kje napadli na samem in ji ukradli ledvico? Kako bi potem ta izkušnja in posledica bili dragi? Vsak mora sam na svoje stvari paziti in zanje odgovarjati, če pa ne (z)more pa se jim naj raje odpove.[/quote]
Ravnokar sem brala eno tako knjigo (ZF), kjer so kradli,.. tudi ledvice. Če bi mene nekdo po glavi treščil in mi ukradel ledvici, ju nebi znala paziti. Naj se jima odpovem?
No.. knjiga je bila res huda :)[/quote]
Komentar se je nanašal na “stok”, da je bila to draga šola vezano na kontekst nabijanja računa v višini 200€. Želela poudariti, da se hujše kraje dogajajo. Napisala sem “vsak mora na svoje stvari paziti sam” – stvari so nekaj materialnega, nisem izpostavila, da mora na sebe paziti.
Groza kakšnega površnega branja ste nekateri zmožni :-/
Glas je slab(oten), gnara ni…. potem ti ostane samo še tipkanje.;)[/quote]
Ni čisto tako.:) glas je švoh, gnara ni… stas je pa super :)))[/quote]Če je to res…., glede na to da smo moški meda bolj vizualna bitja……
Kdo bi lahko rekel, da si ravno v takem stanju največji zaklad….. 😉
No.. knjiga je bila res huda :)[/quote]
Komentar se je nanašal na “stok”, da je bila to draga šola vezano na kontekst nabijanja računa v višini 200€. Želela poudariti, da se hujše kraje dogajajo. Napisala sem “vsak mora na svoje stvari paziti sam” – stvari so nekaj materialnega, nisem izpostavila, da mora na sebe paziti.
Groza kakšnega površnega branja ste nekateri zmožni :-/[/quote]
Moja poanta ja bila, da pač ne moreš ves čas bit 100 % pozoren na to kje so tatovi. Pač narediš optimalno in si potem pač optimalno varen, še zmeraj pa to ni absolutno. Pa hotela sem se ša malo pohecati pa vidim, da ni bilo uspešno. :-/
Forum je zaprt za komentiranje.