Ko te po domače povedano nategnejo…
Ojla,
zanima me na katero inšpekcijo oziroma kam točno prijaviš turistično agencijo ko te po domače povedano nategnejo 100 na uro?
Plačaš nekaj in ti ne dajo pravih podatkov oziroma te ne obvestijo, da so spremenili mesto odhoda in potem seveda čakaš kot en idiot na napačnem mestu in jih niti ne uspeš priklicat 2 dni na telefon ( ker je vikend in ne delajo) …. Skratka dobiš nič od plačanega razen en kup požrtih živcev in potem moraš dobesedno prosit za svoj denar in do danes ga še nismo dobili nazaj ( 14 dni).
Začela sem dvomit , da bomo sploh dobili nazaj nakazan denar 🙁
Gre se za tiristično agencijo Kompas!
Lp, Sabina
Upam, da ste dali pisno pritožbo in navedli vse podrobnosti? So vam kaj odgovorili? Če ne, si pa malo preberi na spletni strani Zveze potrošnikov o reklamacijah turističnih storitev, najbrž je vsaj nekaj dostopno tudi za nečlane. Mogoče jih tudi pokličeš. Se ti splača včlanit oz. naročit revijo VIP – 10 evrov na 3 mesece, sem notri prebrala že precej štorij o takih reklamacijah, ko se agencije niso odzvale, ko je intervenirala Zveza potrošnikov, je bilo pa takoj vse rešeno.
Sicer je pa po moje pristojna tudi tržna inšpekcija.
Tudi Kompas ni več tisto kar je bil pred 10 leti. Sem slišal že veliko pritožb čez njih, sploh še ne vem zakaj ljude potujete z njimi, če pa baje veliko agencij in turističnih delavcev noče več sodelovati z njimi, ker ne plačujejo računov. je boljše da greš drugič s kakšno manjšo preverjeno agencijo. Mi potujemo že 2 leti s Tuš potovanji in do sedaj nismo imeli niti enega samega minimalnega problema, vedno vse štima tako kot mora in tako kot je bilo vnaprej dogovorjeno. Glede na ogromno konkurenco se za svoje stranke potrudijo!
Hvala za odgovore…
Problem je da mi ne živimo v Sloveniji in smo se že vrnili nazaj v Egipt. Sedaj je že več kot mesec od tega kar so nas po domače povedano nategnili…
Smo šli takrat osebno tja na Kompas in nam je ena uslužbenka zagotovila, da bodo uredili in se nam opravičila…
Potem je sledil e mail da so podali predlog za povrnitev denarja …in potem NIČ.
Denar niso povrnili na maile ne odgovarjajo….
Kaj lahko sedaj naredim iz tujine?
Hvala za odgovore…
Problem je da mi ne živimo v Sloveniji in smo se že vrnili nazaj v Egipt. Sedaj je že več kot mesec od tega kar so nas po domače povedano nategnili…
Smo šli takrat osebno tja na Kompas in nam je ena uslužbenka zagotovila, da bodo uredili in se nam opravičila…
Potem je sledil e mail da so podali predlog za povrnitev denarja …in potem NIČ.
Denar niso povrnili na maile ne odgovarjajo….
Kaj lahko sedaj naredim iz tujine?
Forum je zaprt za komentiranje.