Ko te moški ustavijo na cesti
Ti si ena cvetka marjetka:). Naslednjič bolj kot da se ubadaš z nami, vprašaj te svoje junake, zakaj ne pristopijo na kak drugačen način oz. ne stopijo ven iz avtomobila. Mogoče se bojijo za svojo krono, da jim pade z glave…saj veš, gre za izjemno uspešne ljudi:))).[/quote]
Zadnjič pišem: Moški me iznenada zagleda na glavni cesti-sama hodim po pločniku….sredi glavne ceste menda ne bo ustavil avto in izstopil?! Zato pa obrne oz. naredi krog, da pride na mojo stran in me ogovori skozi šipo…ter naredi kaos na cesti (upočasni vožnjo-ustavit se ne sme)
Štos je ravno v tem, da zaradi situacije-oni v avtu (GLAVNA CESTA), jaz pa peš (PLOČNIK) je tako “hecna”, da se tip vseeno potrudi prit ne glede na “nedostopnost”..terena..
Upam, da je sedaj končno jasno!! Problem ni v tem, da tip NE ŽELI izstopit iz avta, ampak ostaja “ujet” v avtu…ali morda ne ravnam prav?!!
Lej saj do zdaj smo že vsi dojeli, kako fajn se ti zdi, da moški dobesedno ustavljajo promet
zaradi tebe…..razumemo.
Mnenja moško-ženska so očitno različna, jaz lahko povem samo zase….meni se te priložnosti ne zdijo
zamujene, je pa zadeva lahko tudi stvar občutka in intuicije (če res nimaš predsodkov nad tem, da
te pecajo ven iz avta)…..če se ti tip zdi RES v redu, komot reskiraš tisto kavo…saj to še ne pomeni, da
gresta direkt v posteljo…pa boš vedela enkrat za vselej …
Je pa verjetnost za to po mojem večja :-))))
Zadnjič pišem: Moški me iznenada zagleda na glavni cesti-sama hodim po pločniku….sredi glavne ceste menda ne bo ustavil avto in izstopil?! Zato pa obrne oz. naredi krog, da pride na mojo stran in me ogovori skozi šipo…ter naredi kaos na cesti (upočasni vožnjo-ustavit se ne sme)
Štos je ravno v tem, da zaradi situacije-oni v avtu (GLAVNA CESTA), jaz pa peš (PLOČNIK) je tako “hecna”, da se tip vseeno potrudi prit ne glede na “nedostopnost”..terena..
Upam, da je sedaj končno jasno!! Problem ni v tem, da tip NE ŽELI izstopit iz avta, ampak ostaja “ujet” v avtu…ali morda ne ravnam prav?!![/quote]
daj si narest vizitke, da ne boš zastoj delala, mislm halooo
Ne. Moški ustavljajo promet zaradi SEBE; ker ne želijo, da bi jaz bila njihova zamujena priložnost. Mislim, da je to izhodišče vseeno boljše.
Mene o zamujeni priložnosti začne “skrbet” naslednji dan….
S kaosom, ki ga povzročijo na cesti jaz nimam nič, jaz grem po svojih opravkih…oni zmotijo moj ritem, ne jaz njihov. Nima mi tu kaj pasat……samo v življenju je tako, da si ne moremo izbirat načina in od tu pač moje razmišljanje, da verjetno ne ravnam vedno prav, da vsakega zabijem z NE. Naslednjič bom morda dala priložnost obema-sebi in njemu-saj ena kava ne more biti tako hudo mimo…te pa če ravno je “sredi” ceste..
Lp
Ne. Moški ustavljajo promet zaradi SEBE; ker ne želijo, da bi jaz bila njihova zamujena priložnost. Mislim, da je to izhodišče vseeno boljše.
Mene o zamujeni priložnosti začne “skrbet” naslednji dan….
S kaosom, ki ga povzročijo na cesti jaz nimam nič, jaz grem po svojih opravkih…oni zmotijo moj ritem, ne jaz njihov. Nima mi tu kaj pasat……samo v življenju je tako, da si ne moremo izbirat načina in od tu pač moje razmišljanje, da verjetno ne ravnam vedno prav, da vsakega zabijem z NE. Naslednjič bom morda dala priložnost obema-sebi in njemu-saj ena kava ne more biti tako hudo mimo…te pa če ravno je “sredi” ceste..
Lp[/quote]
Tako ja.
Lahko greš pa tudi ti čez cesto, da ne bo treba njemu obračat….:) (kazen za obračanje čez dvojno
črto je menda 800 €)….
Nikoli v lajfu, ampak res nikoli se nisem znašla v poziciji, da bi razmišljala, kako moram dati VSAKEMU priložnost za kavo, ker bi se bala, da je ta priložnost lahko usodna in bi jo zamudila.
Kaj takega se zna zgoditi introvertirani, samotarski osebi, ki gre redko ven in potem je ena priložnost tudi edina. Ampak tak človek niti ne bo iskal priložnosti, ker si sploh ne želi piti kave v družbi:). Morda nekdo s presežkom časa in ki ima fetiš, da se odzove na vsako povabilo?:)
Dej ne bodi smešen no. Ti si daleč od osebe, ki ne bi imel razširjenih obzorij in bil zaplankan….
Glej čisto drugače izpade, če tip pristopi k ženski v knjižnici, parku,….. kot da se zapelje za njo in vpraša po številki….. ne vem, smo pač ženske, ki damo nekaj na pristop.[/quote]
Ne razumeš….to pomeni, da smo zagrenjene….in da kompliciramo in bomo umrle same
v hiši polni mačk…..
Ni pisala, da misli, da mora z vsakim iti na kavo, temveč se sprašuje, ali kaj zamuja, če ne gre na kavo z nobenim od teh tipov, ki jo ogovarjajo iz avta..[/quote]
Tu se gre za ta vzorec razmišljanja, zaradi katerega razmišlja na takšen način, da v življenju vedno nekaj zamuja. Pa ne glede na moške. Moški so le njeno sredstvo, da sebi dokazuje, kako je spet nekaj zamudila, pa čeprav ne ve, če je sploh kaj zamudila. 🙂
V čem pa je problem ? Veliko moških gleda križem kražem in preverjajo “zrele hruške”, ki bi bile pripravljene za seks? Aja, ker si samska in si morebiti izgubila “super priložnost”. Ne vem, to se ti sama odločiš, kaj si želiš in pričakuješ od moškega. Naj ti zdaj forumci izglasujemo, če ga lahko “pohopsaš” ali ne? 😀
Spomnim se podobne teme na enem tujem forumu. O cudaku, lol, ki je eno na podoben nacin ogovoril pri rekreaciji. Hribolazenju, se mi zdi, ko sta sla eden mimo drugega. Na svetu je en kup zensk pri katerih niti James Bond s filmsko potezo nima sans, lol. Zakaj ze? One ze vedo, lol, ali pac?
Vsaka situacija je priloznost.
Ni pisala, da misli, da mora z vsakim iti na kavo, temveč se sprašuje, ali kaj zamuja, če ne gre na kavo z nobenim od teh tipov, ki jo ogovarjajo iz avta..[/quote]
O tem sploh ni dvoma, da nekaj zamuja. Nihče pa ne ve, kaj. Mogoče bodočega moža, mogoče le klepet ob kavici, mogoče pa posilstvo.
Ne vem, če jih je kaj več. Nisem delal raziskave. Se pa strinjam, da so ravno tako.
Kaksne imate eni… Posiltvo? Mislim, tip punco vprasa za kontakt. Nic vec, jebeno kontaktno informacijo, za kaj drugega tako ni casa. Adijo pamet.
Stekam, da si prvic, ko se ti kaj takega zgodi, v rahlem soku. Malo ti je se nerodno. Mimoidoci firbci seveda gledajo kaj in kako. In ze nekako po inerciji reces NE. Pa ti je lahko tip zelo vsec. In tudi moskemu se lahko v obratni situaciji podobno zgodi. Ampak, ko malo bolje razmislis, CE seveda razmislis!!!, lahko pogruntas, da obstaja tudi email. Ne nujno ime.priimek@firma.si. Obstaja tudi abc12345@gmail.com. To mu das, ce te skrbi nadlegovanje ali da te bo poklical ob napacnem casu ali celo noc googlal o tebi. Preko emaila pa potem zacneta s spoznavanjem. Naj se ti tip predstavi. Kdo je, kaj je, kje je, kaj bi, itd. Malo se potipata, a ne? In vsak pri sebi ocenita, ce se vama da se kaj vec. Izmenjata facebook, telefonske, bla bla.
Kako preprosto je lahko spoznavanje. Eni pa taksne drame iz tega naredite. Bog se vas usmili. In kako predvidljivo, zupniki in samske zenske. Pojma o pojmu nimate! Potem pa beremo, da “ni samskih moskih”, “kje so samski moski”, bla bla. Jebala vas vojska…
V čem pa je problem ? Veliko moških gleda križem kražem in preverjajo “zrele hruške”, ki bi bile pripravljene za seks? Aja, ker si samska in si morebiti izgubila “super priložnost”. Ne vem, to se ti sama odločiš, kaj si želiš in pričakuješ od moškega. Naj ti zdaj forumci izglasujemo, če ga lahko “pohopsaš” ali ne? :D[/quote]
In kaj se ti obremenjujes s “hopsanjem”? Lepo odhopsaj na bliznje drevo. Ostali pa se bomo sami odlocili, ce se nam s kom “hopsa”.
Forum je zaprt za komentiranje.