Ko te moški ustavijo na cesti
Pozdravljeni,
zanima me vaše mnenje. (moško in žensko)
Skozi daljše obdobje ugotavljam, da se mi moški najraje približajo v avtomobilu (ko sem sama peš, stojim pri semaforju, itd) ….
Recimo, podobna štorija se je zgodila včeraj, ko mi je nek moški bučno zatrobil in, ko sem ga pogledala, sem ugotovila, da ga ne poznam, in sem mirno šibala naprej) le-ta pa je hladnokrvno obrnil avtomobil, ter me “počakal” nekaj metrov naprej (pred parkiriščem) ter me “poprosil” za mojo tel…oz. da me povabi na kavo, itd.
Skratka, ponavlja se mi en in isti vzorec. Moški je vedno v avtomobilu, jaz peš, na cesti ponavadi posebna gneča ter vedno prošnja za tel, skozi šipo avtomobila in moj standardni odziv: Ne , ne, hvala…
In potem, naslednji dan…neko tiho obžalovanje..kaj pa je če ta tip, čisto Ok?! Zakaj hudiča imam vedno neke predsodke že vnaprej??! Pa povrhu sem še: samska! Obnašam se pa kot najmanj 3x poročena.
Zakaj sem jaz 100% prepričana, da so tisti tipi, ki mi trobijo in me ustavljajo v svojih supa-dupa avtih in so povrhu vizualno še simpatični i v mojih očeh vedno MANJ VREDNI (berI- kurbirji oz. egiči , oz. sem že vnaprej prepričana, da me bodo samo “izkoristili” in se jih dobesedno “prestrašim”.
Kaj menite o teh tipih, ki hrabro obrača svoj avto, na vse strani, da te ogovori, ki se mu gladko popelje, kaj si mislijo vsi ljudje okrog, ko on zablokira celi promet na koncu, pa ga itak zavrnem..
Najbolj jezna sem sama nase, ker se ne znam prepustit in tipa zavrnit, ko z njim že enkrat spijem to “kavo”(ko se prepričam, da ni vreden počenega groša!)...ampak ga že naprej obsodim, da je tak tip potrata časa…
Kakšne so vaše izkušnje ženske, ko vas uglajeni tip v avtu ustavi? Si ga dovolite spoznat, ali ga odrežete kot jaz-s prve?!
Moški, kdaj ste pripravljeni, da tako ogovorite žensko, ko jo resnično želite spoznati ali ko se želite le malo “poigrati”?!
Hvala za vsako mnenje, izkušnjo in nasvet v naprej!
Lp
Čak mal – je opisano res primitivno, prostaško? A ti rabiš rdečo preprogo, orkester, mažoretke, da te lahko kateri sploh ogovori? :)))[/quote]
Zakaj misliš, da jo ustavijo? Najbrž ne zato, ker bi imela plisirano krilo do tal in jopico zapeto do vratu, a ne?:))) Ustavijo seksapilne ženske, tiste ki vizualno pritegnejo pogled, da se jim v avtu kaj dvigne in posledično (zaradi večjega pretoka krvi v glavo, ki iznenada butne) naredijo podzavestno gesto, ker jim nagon pravi, da morajo težiti k ohranjanju vrste:)). A nisi vedla?:))
Čak mal – je opisano res primitivno, prostaško? A ti rabiš rdečo preprogo, orkester, mažoretke, da te lahko kateri sploh ogovori? :)))[/quote]
Zakaj misliš, da jo ustavijo? Najbrž ne zato, ker bi imela plisirano krilo do tal in jopico zapeto do vratu, a ne?:))) Ustavijo seksapilne ženske, tiste ki vizualno pritegnejo pogled, da se jim v avtu kaj dvigne in posledično (zaradi večjega pretoka krvi v glavo, ki iznenada butne) naredijo podzavestno gesto, ker jim nagon pravi, da morajo težiti k ohranjanju vrste:)). A nisi vedla?:))[/quote]
Ne strinjam se – tiste, ki bolje zgledajo so večinoma le opazovane, dvomim da bi si sploh kateri upal tako ustaviti na cesti iz nenadnega ščemenja….to pa je primitivno, prostaško, kakor ti te dogodke vidiš 🙂
Zakaj misliš, da jo ustavijo? Najbrž ne zato, ker bi imela plisirano krilo do tal in jopico zapeto do vratu, a ne?:))) Ustavijo seksapilne ženske, tiste ki vizualno pritegnejo pogled, da se jim v avtu kaj dvigne in posledično (zaradi večjega pretoka krvi v glavo, ki iznenada butne) naredijo podzavestno gesto, ker jim nagon pravi, da morajo težiti k ohranjanju vrste:)). A nisi vedla?:))[/quote]
Ne strinjam se – tiste, ki bolje zgledajo so večinoma le opazovane, dvomim da bi si sploh kateri upal tako ustaviti na cesti iz nenadnega ščemenja….to pa je primitivno, prostaško, kakor ti te dogodke vidiš :)[/quote]
Vidim ja, kaj se dogaja:). A tebe še ni ustavil sluzavec 45+?:)
Da je pripravljen za dosego svojega cilja marsikaj narediti in da mu pri tem ni kaj veliko mar za druge. Če (dokler) te tak človek ljubi, je lahko zlata vreden, če pa ne, pa boljše, da samo bežiš od njega. 🙂
Ne strinjam se – tiste, ki bolje zgledajo so večinoma le opazovane, dvomim da bi si sploh kateri upal tako ustaviti na cesti iz nenadnega ščemenja….to pa je primitivno, prostaško, kakor ti te dogodke vidiš :)[/quote]
Vidim ja, kaj se dogaja:). A tebe še ni ustavil sluzavec 45+?:)[/quote]
Mene nihče ne ustavi, tako da se iz teme umikam.
Haha lol…nevem no kakšne ti tipe srečuješ…jaz če bi bil ženska bi take sam odpiku…tip te iz avta torej sede sprašuje za številko ah dj no če so že tako pogumni pa imajo tok dobre avte naj prtisnejo na gas pa ga hitr nekje parkirajo pa nj stopijo do tebe pa te iz oči v oči vprašajo za številko oz te povabijo na kavo.
Vidim ja, kaj se dogaja:). A tebe še ni ustavil sluzavec 45+?:)[/quote]
Mene nihče ne ustavi, tako da se iz teme umikam.[/quote]
Kam zdaj hodiš:))). Si pa lahko zamišljaš, a ne? Podobno kot na gradbišču žvižgajo za tabo ali se v bifeju slinijo, ko greš mimo njih. Saj situacij je mnogo, vse na podoben prostaški način.
Forum je zaprt za komentiranje.