Ko te moski hocejo samo za seks….
Ne, 26.08.2023 ob 16:52
Anonimno333, 26.08.2023 ob 14:51
Eden je napisal, da so nekatere za poročit, druge pa samo za pof….ne vem, zakaj potem poznam toliko poročenih lajdric. Aja, njihovi možje mislijo, da niso take.
Zato, ker tisti ki pofukajo cel regiment, vedo zelo dobro, katere so lajdre in katere ne.
Tisti, ki pa niso fukali, pa na koncu dobijo bivše in odslužene lajdre. Izberejo jih pa one, ker vedo, da ne bodo skontali dokler ne bo prepozno..
DEjansko. Porocijo se z luzerji, ki so veseli da dobijo zensko.
Jaz sem pa imela srečo in v življenju naletela na veliko dobrih moških, tako da vem da obstajajo. Mogoče oddajaš tako energijo, da pomislijo, da je tudi tebi samo za seks in samo to potem tudi želijo od tebe, nevem. Jaz sem imela ravno obratno, moški so vzeli zadeve zelo resno, zato nisem nikoli niti mogla biti z moškim samo prijateljica, so se običajno razvile simpatije z njihove strani. Nekako do mene niso pristopali moški, ki so iskali samo seks, taki so se me očitno ognili. Torej sigurno ženske dajemo neke signale, ki se jih morda niti ne zavedamo.
pohvale avtorici teme, deluje iskreno in dobro komentira brezvezne filozofe…
ženska si preprosto želi sebi primernega tipa, deluje realno in kot ženska hoče imeti tud stabilnega tipa ob sebi, da bi obema bilo lepo, deluje fair play človek.. in niti malo sebe ne kuje med tiste naduvane…, od boga poslane ženske, za katro bi moral bit tip srečen, da je sploh ob njej….
dobra tema….
krena185, 26.08.2023 ob 07:42
gh44, 26.08.2023 ob 07:37
Veš kaj ti jaz povem … to sta bistveni preverbi, če je moški kolikor toliko ok
No. 1
Bodi zvita tako kot lažejo moški. Na YT imaš veliko oddaj o kvalitetnih partnerstvih npr. Lisa Bilyeu, Stephan Speaks … uči se, če da ne oceniš dobro moškega:
– moški, ki resno misli s teboj, ne bo šparal na tebi – saj vidiš ali te pelje ven na pijačo, plača večerjo .. in to še preden spiš z njim,
– moškemu poveš, da iščeš resno vezo in da ne boš spala z njim, dokler ne ugotoviš če vajin odnos kam pelje
– z moškim se dobivaj predvsem podnevi, čez dan, ne zvečer in pojdita na hrib, kolesarit, v zoo ipd..
Verjemi, da bo tisti, ki hoče samo sex hitro odnehal.
To je bistvo, ostalo so samo finese.
OK, sam imas primere moskih ki ti velik placajo pa hocjo samo seks. Celo lazejo da pridejo do seksa.
No, pol naj pa vsaj dobro plačajo tisti sex.
Forum je zaprt za komentiranje.