Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko te moski hocejo samo za seks….

Ko te moski hocejo samo za seks….

Imam problem ze od tam 27.leta, vecina je hotla od mene seks. Zdaj sem konc 30tih proti 40tim in to ni vec zabavno temvec me spravlja v depro.

Razmisljam, da si bom zile prerezala.

3 leta nisem imela kontaktov z moskimi, se spet zacnem z njimi dobivati tudi z nekimi tujci sam seks. Wtf?

Kaj pa naj bi še od tebe? Kaj še nudiš?

Odgovor na objavo uporabnika
Kržičan, 26.08.2023 ob 06:48

Kaj pa naj bi še od tebe? Kaj še nudiš?

Ce se bo to nadaljevalo, bom postala serijska morilka moskih. Ker to ni normalno.

Težko je z vami, ste res čudne.

KAj pa meni moski nudi? Zakaj bi zmeraj zenska mogla vse- kuhat, pospravljati, delati vsa moska dela pa se sluzba, dec vazen da ima status- sluzbo, stanovanje in avto tud ce ne zna kuhati je kul?

Saj kmalu niti za to ne boš več zanimiva in bo mir.

Vprašanje je na mestu, kaj ponujaš ?

Ne razumem kaj drugega bi človek lahko dobil od tebe , si suha veja, otrok ne bo ker se ti ne da in je že skoraj prepozno, ura je odbila, če pa iščeš prijatelja išči tiste 60+, oni ne morejo več pa jim bo prijateljstvo čisto OK, vsi mlajši  bodo pa pričakovali (tudi) sex

ma dej, 26.08.2023 ob 06:53

Težko je z vami, ste res čudne.

CUdne? Sam da ste deci idealni.

Naletela sem na psihopata, ki zenske zavaja da jih bo porocil in imel froce z njimi to je fora, da dobi seks in pol sem jaz cudna?

Ja seks je pomemben, samo smo tudi takšni, ki bi želeli še vsaj 50% zraven ostalih stvari. Samo ne znamo sukat gobca, jebiga. 🙂

Jahman, 26.08.2023 ob 06:56

Ja seks je pomemben, samo smo tudi takšni, ki bi želeli še vsaj 50% zraven ostalih stvari. Samo ne znamo sukat gobca, jebiga. 🙂

Proti seksu nimam nc, imam proti temu da te vidijo sam kot trofejo za seks.

Ja, to te popolnoma razumem, samo takšni so tudi ekstroverti in bodo prej navalili. To je celoten moj point.

Ma pejd u rit. Ti izbiraš, ti privoliš, ti seksaš, ti nasedeš. Tavžent dedcev pa noben ta prav.

Anonimno146, 26.08.2023 ob 06:55

Vprašanje je na mestu, kaj ponujaš ?

Ne razumem kaj drugega bi človek lahko dobil od tebe , si suha veja, otrok ne bo ker se ti ne da in je že skoraj prepozno, ura je odbila, če pa iščeš prijatelja išči tiste 60+, oni ne morejo več pa jim bo prijateljstvo čisto OK, vsi mlajši  bodo pa pričakovali (tudi) sex

Sem suha veja? Kak to ves?

Lol, do zdej sem naravno plodna, menstre imam redno.

Otrok nimam ker sem naletela na debile od decov, ki niso primerni za oceta.

Pa zarad moje bolezni, o kateri ne bom javno.

Do 40.leta bi mogoc imela se otroka, ce do takrat ne bo nc, po 40 je prepozno.

Vsi debili, samo ona pametna. Postarala se boš s partnerjem, ki se oglaša hov hov hov hov …

KAj ce so bili deci suhe veje?

Lol. Zase vem, da sem plodna ce bi bla neplodna ziher ne bi sla na umetno oploditev, proti naravi ne grem, raje posvojim.

Kr ena77, 26.08.2023 ob 06:55

CUdne? Sam da ste deci idealni.

Naletela sem na psihopata, ki zenske zavaja da jih bo porocil in imel froce z njimi to je fora, da dobi seks in pol sem jaz cudna?

Tako pač  s svojim zgledom deluješ.

nimaš kaj, 26.08.2023 ob 07:16

Vsi debili, samo ona pametna. Postarala se boš s partnerjem, ki se oglaša hov hov hov hov …

DOma so me po ocetovi smrti ” super vzgajale in indoktrinirale” da  je bolje biti samska, kot v vezi ali porocena, jaz sem to poslusala vec kot 10 let z lastno druzino sem zarad tega hotla stike prekinit.

Po zaslugi svojih bliznjih sem samska- v drugih druzinah spodbujajo k porokam, itd… pri nas tega ni bilo po ocetovi smrti, moja  slaba izbira moskih, pa se sestrino psihiranje kolk je super biti vec, kot 10 let samska in ” se cel lajf iskati” na delavnicah.

Marsikdo mi je rekel/ la, se dobro da nisi na antidepresivih in zaprta na psihiatriji.

Tisti, ki bi te imeli res radi in ne samo za seks ti pa niso zanimivi. Takšna je realnost večine žensk dokler jih ne sreča pamet. To pa je v povprečju šele po štiridesetm letu.

Neprijetna resnica, 26.08.2023 ob 07:25
    Tisti, ki bi te imeli res radi in ne samo za seks ti pa niso zanimivi. Takšna je realnost večine žensk dokler jih ne sreča pamet. To pa je v povprečju šele po štiridesetm letu.

Meni fukfehtarji niso vec zanimivi, ze dolg ne.

Je vseeno kaj ona nudi, pomembno je,  da ona  noče moškega samo za  sex. Bo??

Ti si stara konec 30.let in greš proti 40.letom. Tudi meni so se takrat moški ponujali za zvezo in seks. Zdaj sem konec 40.let in imam 2 leti do 50.let. Sem torej blizu 50 stara. Samo 10 let več kot ti. Nihče.se zame ne zanima več niti za ljubezen in niti za seks! Celo seks je zdaj problem.  Saj moški imajo na razpolago 30.letnice, zakaj bi staro  babo gledal.

Zadetek v nulo!!!!!

kiuz, 26.08.2023 ob 07:27

Je vseeno kaj ona nudi, pomembno je,  da ona  noče moškega samo za  sex. Bo??

KAj pa moski meni nudi? Kaj?

To da se eni nimajo, kot je rekla ena srbska voditeljca” para za zvake” , jaz bi mogla v vsemu biti fajn- kuhati, pospravljati, imeti dobro placano sluzbo.

Da je dec na socialki, da me se v restavracijo ne more povabiti? Halo???? Je to vam normalno?

Halooooooo? Taki moski niso moski, v prazgodovini bi umrli od lakote, zenska bi morala sama na lov.

Pa iz mojega debilnega okolja, kjer zivim velik decov se za kavo nima? Edin zmenek s takimi deci je, da si skuha in da v Tupperware posodo in gresta nekam v naravo, to lahko sama delam, normalno da hocem neki vec.

Normalni in posteni deci so brez kesa, bom zacela hoditi na zmenke z mafijci tipa Tony Soprano,…

krena185, 26.08.2023 ob 07:19

DOma so me po ocetovi smrti ” super vzgajale in indoktrinirale” da  je bolje biti samska, kot v vezi ali porocena, jaz sem to poslusala vec kot 10 let z lastno druzino sem zarad tega hotla stike prekinit.

Dej nehaj se delati žrtev. Tudi če so te doma vzgajali / indoktrinirali tako, je bila na koncu to tvoja izbira. Če sexas z nekom, ki hoče samo sex, je tvoja izbira.

Pa kaj si stara 15 let, da so vsi krivi za tvoje lastne odločitve. Odrasti že enkrat in se nehaj delati žrtev.

Ti povem kot moški, da so ženske s katerimi si ustvariš življenje in so tiste, ki so samo za pof…., ker nimajo razčiščenih osnovnih pojmov. Fukfehtarji so posledica tebe same in ne tega, da si žrtev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close