Ko te moski hocejo samo za seks….
Anonimno900, 26.08.2023 ob 09:07
Kr ena77, 26.08.2023 ob 06:55
ma dej, 26.08.2023 ob 06:53
Težko je z vami, ste res čudne.
CUdne? Sam da ste deci idealni.
Naletela sem na psihopata, ki zenske zavaja da jih bo porocil in imel froce z njimi to je fora, da dobi seks in pol sem jaz cudna?
Ja ker očitno si mu na prvem zmenku začela pripovedovati svoje cilje, da imaš rada potovanja, rada bi moškega s hišo, mu govorila kakšni avti ti sedejo in da si rada oblečena v lepe firmirane cote, ker drugega hobija nimaš kot samo kofetkanje, drkanje po socialnih omrežjih kjer si iščeš pozornost s slikanjem svoje zadnjice, pa da rada šopingiraš, v službo pa itak ne hodiš, že zaradi tega, da si ne polomiš kakšen umetni noht….današnje tipične ženske. Ta ded si je pol premislil in odšel…
LOooool..opisujes influencerke oziroma Tino Gaber.
Delc sem od tega, rada sem urejena, rada imam lepe obleke tudi znamke, ki jih kupim na znizanjih se raje imam da mi sivilija zasije obleko ali da si jo sama, make up, frizura, urejeninohti so tud ok in pomembni , nimam pa umetnih gel nohtov, ker z njimi ne bi mogla delati fizicnih del doma, na zemlji, itd.. umetne press on nohte sem imela pa se to za pusta in za halloween, drugih ne. Haha
Hisa mi nic ne pomeni, skoda kesa sploh ko se zrusi, raje bi zivela v mongolski jurti, avti tud ne naredijo vtisa name, loool.
krena185, 26.08.2023 ob 09:15
LOooool..opisujes influencerke oziroma Tino Gaber.
Delc sem od tega, rada sem urejena, rada imam lepe obleke tudi znamke, ki jih kupim na znizanjih se raje imam da mi sivilija zasije obleko ali da si jo sama, make up, frizura, urejeninohti so tud ok in pomembni , nimam pa umetnih gel nohtov, ker z njimi ne bi mogla delati fizicnih del doma, na zemlji, itd.. umetne press on nohte sem imela pa se to za pusta in za halloween, drugih ne. Haha
Hisa mi nic ne pomeni, skoda kesa sploh ko se zrusi, raje bi zivela v mongolski jurti, avti tud ne naredijo vtisa name, loool.
UMetne trepke sem imela za pusta, ko sem bila gejsa, haaahaaa
Bi skoraj pristala na urgenci zaradi njih.
Naletela sem na psihopata, ki zenske zavaja da jih bo porocil in imel froce z njimi to je fora, da dobi seks in pol sem jaz cudna?
in ti si padla na te fore, ker očitno hlepiš po tem, da bi te kdo poročil in da bi imela froce z njim. Je že opazil, da hočeš poroko in froce! pač naivna si za svoja leta. noben se ne bo vezal z obupanko v srednjih letih ki hoče tipa za to, da bi imela mulce z njim, ker ji bije biološka ura. a misliš, da so vsi moški bedaki. A misliš da ne vedo, da hočeš primernega oplojevalca in da sploh ne gre za njega? A ti pa ne izkoriščaš moške za svoje namene? Če pa si tako butasta, da verjameš kot ti nek tip po parih zmenkih reče da se bo s tabo poročil in imel otroke če mu daš, je pa to tvoja stvar. to je samo njegov odgovor na tvoj poskus izkoristiti njega.
Shvx, 26.08.2023 ob 09:17
Očitno ne znaš pritegniti, jih zapeljati. Ne pojdi takoj v posteljo. Počakaj, hodi na zmenek, tapravo bo ostal, tisti za seks bodo pa takoj odpadli. Nauči se zapeljevati
HAha, jaz sem zelo ” hard to get” ne ti meni…. nisem lahka.
Zato so me fukfehtarji odjebali
..
hlepenje, 26.08.2023 ob 09:18
in ti si padla na te fore, ker očitno hlepiš po tem, da bi te kdo poročil in da bi imela froce z njim. Je že opazil, da hočeš poroko in froce! pač naivna si za svoja leta. noben se ne bo vezal z obupanko v srednjih letih ki hoče tipa za to, da bi imela mulce z njim, ker ji bije biološka ura. a misliš, da so vsi moški bedaki. A misliš da ne vedo, da hočeš primernega oplojevalca in da sploh ne gre za njega? A ti pa ne izkoriščaš moške za svoje namene? Če pa si tako butasta, da verjameš kot ti nek tip po parih zmenkih reče da se bo s tabo poročil in imel otroke če mu daš, je pa to tvoja stvar. to je samo njegov odgovor na tvoj poskus izkoristiti njega.
LOool. Nisem mu dala, toliko glupa nisem. Sem pa igrala glupo, da vidim kake debilne fore ima.
Normalno, dec je cez 50.let, 2krat locen, tri otroke ima, seveda mu ni do kaj resnga, ker ima ze vse poslihtano.
damjana332, 26.08.2023 ob 08:57
krena185, 26.08.2023 ob 08:43
Daa, 26.08.2023 ob 08:35
Kr ena77, 26.08.2023 ob 06:46
Imam problem ze od tam 27.leta, vecina je hotla od mene seks. Zdaj sem konc 30tih proti 40tim in to ni vec zabavno temvec me spravlja v depro.
Razmisljam, da si bom zile prerezala.
3 leta nisem imela kontaktov z moskimi, se spet zacnem z njimi dobivati tudi z nekimi tujci sam seks. Wtf?
Ne daš, to je to. A verjetno tudi ti to želiš. Sam ti bi še 2.del, torej zvezo po tem, on pa ne. No, najprej se nauči brzdati svoje nagone, poišči in spoznaj prijatelja, zmenkuj par mesecev, potem ko vidiš, da so se razvila obojestranska čustva, se lahko spustiš v spolni odnos. Nič prej.
Nauči se zadovoljiti svoje potrebe sama, da moškega ne potrebuješ. To je najboljše izhodišče za kasnejša pogajanja, ki se dogajajo na nezavedni ravni. Če izpadeš obupana, te bo itak zapustil isti trenutek ko dobi kar on hoče. Je treba znati z moškimi.
NIsem obupana, sem bla v 20tih in zgodnjih30tih letih.
Svoje potrebe zadovoljujem sama, brez moskega ze 3 leta imam polno vibratorjev in dildov.
Tudi na potovanja znam sama iti brez deca nisem tip zenske, ki brez deca ne upa sama na potovanja razen ce bi bla brez kesa pol bi si deca najdla ali da s prenizko placo nikamor ne bi mogla iti.
Že to, da razmišljaš, da bi si žile rezala, ker ne najdeš tipa, je znak hude obupanke! Ja, hodiš sama okoli, to še ne pomeni, da nisi obupana! Če tako grozno želiš najti tipa in že obupuješ, da ga boš kdaj našla, to vsak tip vidi. Tvoja sreča je odvisna od tega, ali boš tipa dobila ali ne. Sama s seboj si nesrečna! To je definicija obupanke!
Mogoce sem taka, ker pogresam oceta in v moskih nezavedno iscem oceta. Ce bi bil moj oce ziv, verjetn se mi ne bi to dogajalo.
“Izkoriscam moske za svoje namene?” Lol.
Nazadnje sem bla z 20 in nekaj letnikom za seks, ker za kaj resnega niso. Toliko o moji neprivlacnosti, hahaaaaaaaa.
Mhm, moske sem se premalo izkoriscala, so oni bolj mene. No saj to je moj problem vedno sem bla fer, se prevec.
Jih bom zdej izkoriscala da me kam peljejo na vecerjo, mi kaj placajo, kupjo oblekco, me peljejo kam na izlet,..itd…. preden me feministke napadete do zdej sem si vecinoma sama vse placevala, v vezah 50/ 50 ,.zdej je inflacija, se moram znajditi.
Si bom dobila kakega starejsega sugar daddya, loool.
?, 26.08.2023 ob 09:14
Moski izbiramo zenska izbere.
Zakaj pa imas tako kot imas,rabis dramo v zivljenju? Bi v miru znala bivati?
Delaj na sebi,vzorce zamenjaj in se spremeni n kar naenkrat bos videla okrog veliko moske,ki bi si zeleli vec kot sex.
Je pa tako da isti tip bo z eno sam za sex z drugo bo se porocil,odvisno od zenske in njunega odnosa.
Pa to ni da tipa stradas sexa,ker ti bo samo zameril.
NE ga srat. S tem ” delaj na sebi” , spremeni vzorce, to delam ze cela 30.leta. Zanimivo, da po koncu veze/ zakona samo zenske moramo delati na sebi, moski se fukarjo z 20 letnicami in so se frajerji?
Mogoce sem taka, ker pogresam oceta in v moskih nezavedno iscem oceta. Ce bi bil moj oce ziv, verjetn se mi ne bi to dogajalo.
Obupanke so raznorazne. Od takih, ki so imele super očeta in otroštvo, do tistih, ki ga niso imele.
Ogromna večina žensk postane med 30 in 40 letom, če še nimajo partnerja in otrok, obupane. Biologija je tako naredila, ženska ima nagon po razmnoževanju in narava jo priganja, da si najde osemenjevalca in “upraviči svoje bivanje”. Nima to hlepenje po družini kaj dosti opraviti s tvojim otroštvom, ampak je narava tako hotela. Kot narava naredi, da si ženska v določenih letih izredno želi otroka. Do npr. 26 leta vse okej, živi svobodno, otrok noče, potem ima pa 27, pa si začne izjemno želeti otroka in pospešeno išče pravega partnerja. Pa nima to nič opravit s tem, ali je imela očeta ali ne.
krena185, 26.08.2023 ob 09:48
NE ga srat. S tem ” delaj na sebi” , spremeni vzorce, to delam ze cela 30.leta. Zanimivo, da po koncu veze/ zakona samo zenske moramo delati na sebi, moski se fukarjo z 20 letnicami in so se frajerji?
Zagrenjena si, postala si sovražnica moških, ker te nihče noče v paketu. To ni delo na sebi, to je hranjenje “napačnega volka”.
damjana332, 26.08.2023 ob 09:06
krena185, 26.08.2023 ob 08:55
damjana332, 26.08.2023 ob 08:01
Od mene niti eden tip ni hotel samo seksa. Vsi, s katerimi sem bila (enih pet), je hotelo cel paket! Veš zakaj? Ker sem bila vedno neodvisna in samosvoja. Ker nisem bila obupanka, ki bi se obesila na tipa! Obupanke, ki si na vse kriplje želijo “pravega”, s katerimi bi imele otroke, ker jim že bije biološka ura, se zavoha na daleč.
Ti moraš biti samozadostna, imeti svoj lajf, svoje interese, moraš živet naprej, tudi ko spoznaš tipa. Če ti je tip bergla, sredstvo, ki bo osmislil tvoje življenje in mu dal srečo, je brez veze. Obupank, ki se prisesajo nate, nihče noče. Si že morala oddajati tovrstne signale.
Brez zamere, sama poznam dost ” samskih in neodvisnih” feministk katere noben noce za partnerko ali za zeno.
Zato so vecno samske z macko ali s psom, moski jih povohajo za seks ali se tisto ne.
Pretirana samostojnost ” vse bom sama” moske odbija, ker ni zenstveno.
Hahah, sem srečno poročena že 35 let, trije odrasli otroci na svojem, hvala za vprašanje! Nisem nobena “feministka”, niti nisem nikoli bila mnenja, da nikogar ne rabim v lajfu. Samozadostna sem bila v tem smislu, da sem imela svoje zadeve, svoja razmišljanja, svoje hobije in nisem nikoli pospešeno iskala tipa, ker bi drugače bila vsa nesrečna z mislijo na rezanje žil. Kaj moški rabijo in da ne želijo neodvisnih, me ni nikoli brigalo, pa so se vedno lepili name z željo po več kot samo za seks. Nisem nalašč dajala vtisa, da sem nedosegljiva ali kaj podobnega, nisem kalkulirala in manipulirala, se nalašč delala nedostopno… Pač enostavno sem šla za tem, da če iz zveze kaj bo, bo, če ne bo, pač ne bo. Jaz sem imela svoje življenje in svoje cilje. Ne vem, če razumeš, ker ene ženske podredijo celotno svoje delovanje temu, da bo všečno moškemu. Da ga bo “ulovila”. Mene to nikoli ni zanimalo. S tvojim pisanjem, kaj moške “odbija” in česa ne marajo, dokazuješ samo to, da se pretirano mučiš, kako delovati, da bi moške ujela. In to se čuti in vidi!
NO, super.
Najboljse, da si lase pobarvam mal na pink in mal na modro, bom za velik del moskih odbijajoca, pa se veliko tetovaz in piercingov. Delc od classy zenske.
Mogoce je boljse, da sem s kako zensko. Moski se mi gabijo.
Nazadnje sem bla z 20 in nekaj letnikom za seks, ker za kaj resnega niso. Toliko o moji neprivlacnosti, hahaaaaaaaa.
Mhm, moske sem se premalo izkoriscala, so oni bolj mene. No saj to je moj problem vedno sem bla fer, se prevec.
Jih bom zdej izkoriscala da me kam peljejo na vecerjo, mi kaj placajo, kupjo oblekco, me peljejo kam na izlet,..itd…. preden me feministke napadete do zdej sem si vecinoma sama vse placevala, v vezah 50/ 50 ,.zdej je inflacija, se moram znajditi.
Lej, preplitka si, da bi razumela. Zate je izkoriščanje samo finančno izkoriščanje ženske do moškega. Moški pa očitno izkoriščajo seksualno. Pa sploh ni nujno tako. Če ti iščeš tipa, ki bi bil primeren moški za družino in razplod in najdeš enega, ki ima kvalitete, ki jih iščeš (zanesljiv, služba, normalen, kolikor toliko okej videz..), on sam pa dejansko ni pomemben (ampak tega se plitke babnice niti ne zavedate), je to IZKORIŠČANJE. Izkoristila si ga za veliko več kot bi ga samo z enim kosilom in pijačo. Naredil ti je otroka, ki si ga hotela, če ti bo potem presedal, se ga boš znebila. To je to izkoriščanje za svoj namen!! Pa dvomim, da ti bo potegnilo. Samo zato, ker do zdaj nisi našla idiota, ki bi ti nasedel, ampak te je hotel izkoristiti nazaj, si zdaj sovražna do vseh tipov.
hlepenje, 26.08.2023 ob 09:58
Lej, preplitka si, da bi razumela. Zate je izkoriščanje samo finančno izkoriščanje ženske do moškega. Moški pa očitno izkoriščajo seksualno. Pa sploh ni nujno tako. Če ti iščeš tipa, ki bi bil primeren moški za družino in razplod in najdeš enega, ki ima kvalitete, ki jih iščeš (zanesljiv, služba, normalen, kolikor toliko okej videz..), on sam pa dejansko ni pomemben (ampak tega se plitke babnice niti ne zavedate), je to IZKORIŠČANJE. Izkoristila si ga za veliko več kot bi ga samo z enim kosilom in pijačo. Naredil ti je otroka, ki si ga hotela, če ti bo potem presedal, se ga boš znebila. To je to izkoriščanje za svoj namen!! Pa dvomim, da ti bo potegnilo. Samo zato, ker do zdaj nisi našla idiota, ki bi ti nasedel, ampak te je hotel izkoristiti nazaj, si zdaj sovražna do vseh tipov.
Žebljica na glavico!
hlepenje, 26.08.2023 ob 09:49
Obupanke so raznorazne. Od takih, ki so imele super očeta in otroštvo, do tistih, ki ga niso imele.
Ogromna večina žensk postane med 30 in 40 letom, če še nimajo partnerja in otrok, obupane. Biologija je tako naredila, ženska ima nagon po razmnoževanju in narava jo priganja, da si najde osemenjevalca in “upraviči svoje bivanje”. Nima to hlepenje po družini kaj dosti opraviti s tvojim otroštvom, ampak je narava tako hotela. Kot narava naredi, da si ženska v določenih letih izredno želi otroka. Do npr. 26 leta vse okej, živi svobodno, otrok noče, potem ima pa 27, pa si začne izjemno želeti otroka in pospešeno išče pravega partnerja. Pa nima to nič opravit s tem, ali je imela očeta ali ne.
OK, delno se strinjam s sabo.
Pri meni je to strah pred zapuscenostjo, zapustil me je oce, veliko prijateljic, ce ostanem brez mame da imam samo sestro, z zlahto nisem v super odnosih.
Pa tudi dejstvo, da hise ne bom mogla sama vzdrezati kljub temu, da delam razen ce bi bla na Only fans. In vi me se posiljujete kolk je fajn biti samska? Halo. Ja, ce imas super placo in status si lohk 10 let in vec do smrti.
Da tipi pos baj star jsi lahk fukajo z 20 so morali tudi kej naredit v lajfu.
Nekaj ocitno narobe delas,razumem temperent samo ne rabis na vsak komentar planiti in ga demolirati.Ti ves kdo si.Ves kaj bi rada ali pa vsaj kaj noces.Lahko najdes 1000 razlogov zakaj je tako in sama sebi z izbiro das potem potrditev le tega.Ali pa najdes neko pot zase,ce razumem prav se zivis doma ali domacem kraju,mogo e je to prvi korak ki ga morad narediti.
Tole:
“NE ga srat. S tem ” delaj na sebi” , spremeni vzorce, to delam ze cela 30.leta. Zanimivo, da po koncu veze/ zakona samo zenske moramo delati na sebi, moski se fukarjo z 20 letnicami in so se frajerji?”
… je pa kapitalna neumnost. In velja točno SAMO za takšne moške, kot jih verjetno gledaš oz opaziš. In seveda je potem rezultat točno to, nad čimer se pritožuješ.
Poleg tega pa… če “TO” delaš od svojega 30 leta… nekaj delaš narobe, če ni rezultatov, se ti ne zdi? Oz karkoli že delaš, očitno ni prava stvar / pravi način ali pa prava vsebina.
?, 26.08.2023 ob 10:06
Da tipi pos baj star jsi lahk fukajo z 20 so morali tudi kej naredit v lajfu.
Nekaj ocitno narobe delas,razumem temperent samo ne rabis na vsak komentar planiti in ga demolirati.Ti ves kdo si.Ves kaj bi rada ali pa vsaj kaj noces.Lahko najdes 1000 razlogov zakaj je tako in sama sebi z izbiro das potem potrditev le tega.Ali pa najdes neko pot zase,ce razumem prav se zivis doma ali domacem kraju,mogo e je to prvi korak ki ga morad narediti.
NE, ne zivim vec doma, preselila sem se, zato ker bi drgac bla na Helexih. Zivim in delam zelo delc stran od doma.
rok-1, 26.08.2023 ob 10:13
Tole:
“NE ga srat. S tem ” delaj na sebi” , spremeni vzorce, to delam ze cela 30.leta. Zanimivo, da po koncu veze/ zakona samo zenske moramo delati na sebi, moski se fukarjo z 20 letnicami in so se frajerji?”
… je pa kapitalna neumnost. In velja točno SAMO za takšne moške, kot jih verjetno gledaš oz opaziš. In seveda je potem rezultat točno to, nad čimer se pritožuješ.
Poleg tega pa… če “TO” delaš od svojega 30 leta… nekaj delaš narobe, če ni rezultatov, se ti ne zdi? Oz karkoli že delaš, očitno ni prava stvar / pravi način ali pa prava vsebina.
VEm, saml nocem biti ena izmed zensk, ki se iscejo do 50.leta, ostanejo same, zivijo z macko/ psom pa so na AD. Potem vidis, da so vse te self helped knjige, new age delavnice bullshit, stran vrzen kes, itd…. ker zanimivo kar opazam, da zenske” ki se stalno ne iscejo” so bolj srecne se prej ustalijo, itd…tiste, ki se stalno iscejo so vecno samske.
Forum je zaprt za komentiranje.