Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko te moski hocejo samo za seks….

Ko te moski hocejo samo za seks….

Veš kaj ti jaz povem … to sta bistveni preverbi, če je moški kolikor toliko ok

No. 1

Bodi zvita tako kot lažejo moški. Na YT imaš veliko oddaj o kvalitetnih partnerstvih npr. Lisa Bilyeu, Stephan Speaks … uči se, če da ne oceniš dobro moškega:

– moški, ki resno misli s teboj, ne bo šparal na tebi – saj vidiš ali te pelje ven na pijačo, plača večerjo .. in to še preden spiš z njim,

– moškemu poveš, da iščeš resno vezo in da ne boš spala z njim, dokler ne  ugotoviš če vajin odnos kam pelje

– z moškim se dobivaj predvsem podnevi, čez dan, ne zvečer in pojdita na hrib, kolesarit, v zoo ipd..

Verjemi, da  bo tisti, ki hoče samo sex hitro odnehal.

To je bistvo,  ostalo so samo finese.

Mislim resno, kaj pa si ti misliš  da si? Ti misliš  da si večvredna od 20 in 30 letnic? Ne, ker boš kmalu 40 in nisi dobra vec niti za razplod. Da si sploh drzneš čez moške kritizirat, zakaj to zakaj ono.. Moški niso omejeni na plodno dobo kot me ženske.  In  privlačnost ženske je vsekakor odvisna tudi od njene mladosti in sposobnosti za razplod.

Ti bodi raje hvaležna za vse, kar od moskih dobiš, ker je to veliko vredno. Dlje boš seksala, kasneje boš v starosti inkotinentna. Ker bodo zarasi seksa tvoje medenične mišice dovolj čvrste in maternica na primerni višini, s tem pa tudi črevesje in mehur.

Odgovor na objavo uporabnika
gh44, 26.08.2023 ob 07:37

Veš kaj ti jaz povem … to sta bistveni preverbi, če je moški kolikor toliko ok

No. 1

Bodi zvita tako kot lažejo moški. Na YT imaš veliko oddaj o kvalitetnih partnerstvih npr. Lisa Bilyeu, Stephan Speaks … uči se, če da ne oceniš dobro moškega:

– moški, ki resno misli s teboj, ne bo šparal na tebi – saj vidiš ali te pelje ven na pijačo, plača večerjo .. in to še preden spiš z njim,

– moškemu poveš, da iščeš resno vezo in da ne boš spala z njim, dokler ne  ugotoviš če vajin odnos kam pelje

– z moškim se dobivaj predvsem podnevi, čez dan, ne zvečer in pojdita na hrib, kolesarit, v zoo ipd..

Verjemi, da  bo tisti, ki hoče samo sex hitro odnehal.

To je bistvo,  ostalo so samo finese.

OK, sam imas primere moskih ki ti velik placajo pa hocjo samo seks.  Celo lazejo da pridejo do seksa.

Nabijaš sto na uro. Če ti paše bit samska bodi samska. Nihče te ne more prisilit v karkoli. Ne živiš v pakistanu.

?, 26.08.2023 ob 07:37

krena185, 26.08.2023 ob 07:19

nimaš kaj, 26.08.2023 ob 07:16

Vsi debili, samo ona pametna. Postarala se boš s partnerjem, ki se oglaša hov hov hov hov …

DOma so me po ocetovi smrti ” super vzgajale in indoktrinirale” da  je bolje biti samska, kot v vezi ali porocena, jaz sem to poslusala vec kot 10 let z lastno druzino sem zarad tega hotla stike prekinit.

Dej nehaj se delati žrtev. Tudi če so te doma vzgajali / indoktrinirali tako, je bila na koncu to tvoja izbira. Če sexas z nekom, ki hoče samo sex, je tvoja izbira.

Pa kaj si stara 15 let, da so vsi krivi za tvoje lastne odločitve. Odrasti že enkrat in se nehaj delati žrtev.

Ti povem kot moški, da so ženske s katerimi si ustvariš življenje in so tiste, ki so samo za pof…., ker nimajo razčiščenih osnovnih pojmov. Fukfehtarji so posledica tebe same in ne tega, da si žrtev.

Je bla moja izbira, seveda. Ne igram zrtve, delc od tega. Svoje zalostne situacije po ocetovi smrti nikoli nisem izkoriscala za usimljenje in manipuliranje, celo molcala sem celih 10 let o temu.

Ne mores rect, da to podzavestno nate ne vpliva ce ti nekdo psihopatsko tezi, da je najboljse biti samska, samostojna, neodvisna od moskih.

krena185, 26.08.2023 ob 07:27

Neprijetna resnica, 26.08.2023 ob 07:25
    Tisti, ki bi te imeli res radi in ne samo za seks ti pa niso zanimivi. Takšna je realnost večine žensk dokler jih ne sreča pamet. To pa je v povprečju šele po štiridesetm letu.

Meni fukfehtarji niso vec zanimivi, ze dolg ne.

Narobe si razumela. Moški, ki so prijazni, s poštenimi nameni, bi bi bili s tabo ne samo zaradi seksa itd. ti niso zanimivi. Ti boš vedno izbrala take, ki imajo namazan jezik, ti delajo dramo, vznemirjenje…na koncu ugotoviš da te imajo samo za seks. In seveda sledi tvoj sklep, da te moški hočejo samo za seks. Itak, ker si vedno take izbrala. Izbrala si jih ti! Niso oni krivi, ampak to je samo posledica tvoje izbire. Tako je bilo in tako bo dokler ti bodo taki moški zanimivi…dokler te ne sreča pamet in si priznaš da si sama tako izbrala.

Ko imaš svoj seznam kaj vse ti mora moški nudit naredi mimogrede še seznam svojih kvalitet in kaj nudiš. Pa bodi iskrena do sebe in v stiku z realnostjo.

Od mene niti eden tip ni hotel samo seksa. Vsi, s katerimi sem bila (enih pet), je hotelo cel paket! Veš zakaj? Ker sem bila vedno neodvisna in samosvoja. Ker nisem bila obupanka, ki bi se obesila na tipa! Obupanke, ki si na vse kriplje želijo “pravega”, s katerimi bi imele otroke, ker jim že bije biološka ura, se zavoha na daleč.

Ti moraš biti samozadostna, imeti svoj lajf, svoje interese, moraš živet naprej, tudi ko spoznaš tipa. Če ti je tip bergla, sredstvo, ki bo osmislil tvoje življenje in mu dal srečo, je brez veze. Obupank, ki se prisesajo nate, nihče noče. Si že morala oddajati tovrstne signale.

Neprijetna resnica, 26.08.2023 ob 07:52

Narobe si razumela. Moški, ki so prijazni, s poštenimi nameni, bi bi bili s tabo ne samo zaradi seksa itd. ti niso zanimivi. Ti boš vedno izbrala take, ki imajo namazan jezik, ti delajo dramo, vznemirjenje…na koncu ugotoviš da te imajo samo za seks. In seveda sledi tvoj sklep, da te moški hočejo samo za seks. Itak, ker si vedno take izbrala. Izbrala si jih ti! Niso oni krivi, ampak to je samo posledica tvoje izbire. Tako je bilo in tako bo dokler ti bodo taki moški zanimivi…dokler te ne sreča pamet in si priznaš da si sama tako izbrala.

Ko imaš svoj seznam kaj vse ti mora moški nudit naredi mimogrede še seznam svojih kvalitet in kaj nudiš. Pa bodi iskrena do sebe in v stiku z realnostjo.

Ne obstajajo “moški z dobrimi nameni” in tisti, ki “hočejo samo izkoristit”. En moški je z različnimi ženskami lahko ali eno ali drugo. In isto je pri ženskah! A ženske pa ne pustijo tipa, ki jim ni in ki se z vsemi štirimi obesi nanjo? Potem pa najde enega, s katerim si želi ostati, ker je to to. Ljudje nismo črno-beli!! Vsak ima v sebi zmožnost odjebat nekoga, do katerega mu ni, pa je lahko ta ekstra dober človek!

KAj pa meni moski nudi? Zakaj bi zmeraj zenska mogla vse- kuhat, pospravljati, delati vsa

Lihkar si naštela, za kaj drugega bi te še moški meli poleg seksa, torej ni samo seks. In imaš prav, tako tudi je pri večini.

Saj tudi ženske imajo neke svoje ozke zahteve od moškega. Denar, pogovor, podpora, potovanja, mehanično znanje.

Večinoma je tako. Ne vem, zakaj se sekiraš zaradi tega, kaj drugi hočejo.

Kr ena77, 26.08.2023 ob 06:46

Imam problem ze od tam 27.leta, vecina je hotla od mene seks. Zdaj sem konc 30tih proti 40tim in to ni vec zabavno temvec me spravlja v depro.

Razmisljam, da si bom zile prerezala.

3 leta nisem imela kontaktov z moskimi, se spet zacnem z njimi dobivati tudi z nekimi tujci sam seks. Wtf?

Ne daš, to je to. A verjetno tudi ti to želiš. Sam ti bi še 2.del, torej zvezo po tem, on pa ne. No, najprej se nauči brzdati svoje nagone, poišči in spoznaj prijatelja, zmenkuj par mesecev, potem ko vidiš, da so se razvila obojestranska čustva, se lahko spustiš v spolni odnos. Nič prej.

Nauči se zadovoljiti svoje potrebe sama, da moškega ne potrebuješ. To je najboljše izhodišče za kasnejša pogajanja, ki se dogajajo na nezavedni ravni. Če izpadeš obupana, te bo itak zapustil isti trenutek ko dobi kar on hoče. Je treba znati z moškimi.

Daa, 26.08.2023 ob 08:35

Ne daš, to je to. A verjetno tudi ti to želiš. Sam ti bi še 2.del, torej zvezo po tem, on pa ne. No, najprej se nauči brzdati svoje nagone, poišči in spoznaj prijatelja, zmenkuj par mesecev, potem ko vidiš, da so se razvila obojestranska čustva, se lahko spustiš v spolni odnos. Nič prej.

Nauči se zadovoljiti svoje potrebe sama, da moškega ne potrebuješ. To je najboljše izhodišče za kasnejša pogajanja, ki se dogajajo na nezavedni ravni. Če izpadeš obupana, te bo itak zapustil isti trenutek ko dobi kar on hoče. Je treba znati z moškimi.

NIsem obupana, sem bla v 20tih in zgodnjih30tih letih.

Svoje potrebe zadovoljujem sama, brez moskega ze 3 leta imam polno vibratorjev in dildov.

Tudi na potovanja znam sama iti brez deca nisem tip zenske, ki brez deca ne upa sama na potovanja razen ce bi bla brez kesa pol bi si deca najdla ali da s prenizko  placo nikamor ne bi mogla iti.

lihkar si naštela, 26.08.2023 ob 08:23

KAj pa meni moski nudi? Zakaj bi zmeraj zenska mogla vse- kuhat, pospravljati, delati vsa

Lihkar si naštela, za kaj drugega bi te še moški meli poleg seksa, torej ni samo seks. In imaš prav, tako tudi je pri večini.

Saj tudi ženske imajo neke svoje ozke zahteve od moškega. Denar, pogovor, podpora, potovanja, mehanično znanje.

Večinoma je tako. Ne vem, zakaj se sekiraš zaradi tega, kaj drugi hočejo.

Po koncu zadnje veze sem sla sama na Iz, organizirano v skupini. Sama sem sla na Dunaj, v lastni organizaciji, pa se s kolegicami v Firence, Piso, Rim,Prago, v Benetke s katamaranom.

krena185, 26.08.2023 ob 08:43

NIsem obupana, sem bla v 20tih in zgodnjih30tih letih.

Svoje potrebe zadovoljujem sama, brez moskega ze 3 leta imam polno vibratorjev in dildov.

Tudi na potovanja znam sama iti brez deca nisem tip zenske, ki brez deca ne upa sama na potovanja razen ce bi bla brez kesa pol bi si deca najdla ali da s prenizko  placo nikamor ne bi mogla iti.

No, potem pa to dokaži, in sicer tako, da pač ne spiš z njimi. Pa te ne bo mogel nihče izkoristiti, ta pravi bo pa vztrajal, se zaljubil in te ne bo zapustil.

Daa, 26.08.2023 ob 08:46

No, potem pa to dokaži, in sicer tako, da pač ne spiš z njimi. Pa te ne bo mogel nihče izkoristiti, ta pravi bo pa vztrajal, se zaljubil in te ne bo zapustil.

SEm rekla, da ne grem z vsakim v pojstlo, zadnje case take skenslam.

damjana332, 26.08.2023 ob 08:01

Od mene niti eden tip ni hotel samo seksa. Vsi, s katerimi sem bila (enih pet), je hotelo cel paket! Veš zakaj? Ker sem bila vedno neodvisna in samosvoja. Ker nisem bila obupanka, ki bi se obesila na tipa! Obupanke, ki si na vse kriplje želijo “pravega”, s katerimi bi imele otroke, ker jim že bije biološka ura, se zavoha na daleč.

Ti moraš biti samozadostna, imeti svoj lajf, svoje interese, moraš živet naprej, tudi ko spoznaš tipa. Če ti je tip bergla, sredstvo, ki bo osmislil tvoje življenje in mu dal srečo, je brez veze. Obupank, ki se prisesajo nate, nihče noče. Si že morala oddajati tovrstne signale.

Brez zamere, sama poznam dost ” samskih in neodvisnih” feministk katere noben noce za partnerko ali za zeno.

Zato so vecno samske z macko ali s psom, moski jih povohajo za seks ali se tisto ne.

Pretirana samostojnost ” vse bom sama” moske odbija, ker ni zenstveno.

Že to, da razmišljaš, da bi si žile rezala, ker ne najdeš tipa, je znak hude obupanke! Ja, hodiš sama okoli, to še ne pomeni, da nisi obupana! Če tako grozno želiš najti tipa in že obupuješ, da ga boš kdaj našla, to vsak tip vidi. Tvoja sreča je odvisna od tega, ali boš tipa dobila ali ne. Sama s seboj si nesrečna! To je definicija obupanke!

krena185, 26.08.2023 ob 08:49

SEm rekla, da ne grem z vsakim v pojstlo, zadnje case take skenslam.

Kenslaš in nato kaj? Iščeš novega. Izberi enega, ki ti bo res všeč in ga spoznaj v dušo. Ti si še hujša potem kot moški, če jih tako menjaš.

damjana332, 26.08.2023 ob 08:13

Ne obstajajo “moški z dobrimi nameni” in tisti, ki “hočejo samo izkoristit”. En moški je z različnimi ženskami lahko ali eno ali drugo. In isto je pri ženskah! A ženske pa ne pustijo tipa, ki jim ni in ki se z vsemi štirimi obesi nanjo? Potem pa najde enega, s katerim si želi ostati, ker je to to. Ljudje nismo črno-beli!! Vsak ima v sebi zmožnost odjebat nekoga, do katerega mu ni, pa je lahko ta ekstra dober človek!

Sem ena izmed redkih samskih iz mojega okolja, nisem tip zenske vsaj dozdaj nisem bla, ki bi jo to sililo da podleze vplivom okolice.

Mi pa zadnje case to zre zivce, moji sosedje/ de so poparckani , eni poroceni imajo otroke, starejsa sem bolj mi gre na zivce, da sem samska. Mogoce pri meni se bolj, ker v nasi druzini stalno umirajo- dejansko, sami pogrebi, nobenih porok in rojstev vsaj z nase strani.

Zato se bom preselila iz tega debilnega kraja, drugace bom na antidepresivih.

Še ne veš, da so moški fuckdiggerji? Da so oni največje lajdre tega sveta (pa te psovke projecirajo na ženske)?

damjana332, 26.08.2023 ob 08:57

Že to, da razmišljaš, da bi si žile rezala, ker ne najdeš tipa, je znak hude obupanke! Ja, hodiš sama okoli, to še ne pomeni, da nisi obupana! Če tako grozno želiš najti tipa in že obupuješ, da ga boš kdaj našla, to vsak tip vidi. Tvoja sreča je odvisna od tega, ali boš tipa dobila ali ne. Sama s seboj si nesrečna! To je definicija obupanke!

Tipov ne iscem vec, ce sem 3 leta bla v izolaciji od decov. In ti mi reces, da sem obupanka?

krena185, 26.08.2023 ob 08:55

Brez zamere, sama poznam dost ” samskih in neodvisnih” feministk katere noben noce za partnerko ali za zeno.

Zato so vecno samske z macko ali s psom, moski jih povohajo za seks ali se tisto ne.

Pretirana samostojnost ” vse bom sama” moske odbija, ker ni zenstveno.

Hahah, sem srečno poročena že 35 let, trije odrasli otroci na svojem, hvala za vprašanje! Nisem nobena “feministka”, niti nisem nikoli bila mnenja, da nikogar ne rabim v lajfu. Samozadostna sem bila v tem smislu, da sem imela svoje zadeve, svoja razmišljanja, svoje hobije in nisem nikoli pospešeno iskala tipa, ker bi drugače bila vsa nesrečna z mislijo na rezanje žil. Kaj moški rabijo in da ne želijo neodvisnih, me ni nikoli brigalo, pa so se vedno lepili name z željo po več kot samo za seks. Nisem nalašč dajala vtisa, da sem nedosegljiva ali kaj podobnega, nisem kalkulirala in manipulirala, se nalašč delala nedostopno… Pač enostavno sem šla za tem, da če iz zveze kaj bo, bo, če ne bo, pač ne bo. Jaz sem imela svoje življenje in svoje cilje. Ne vem, če razumeš, ker ene ženske podredijo celotno svoje delovanje temu, da bo všečno moškemu. Da ga bo “ulovila”. Mene to nikoli ni zanimalo. S tvojim pisanjem, kaj moške “odbija” in česa ne marajo, dokazuješ samo to, da se pretirano mučiš, kako delovati, da bi moške ujela. In to se čuti in vidi!

Kr ena77, 26.08.2023 ob 06:55

ma dej, 26.08.2023 ob 06:53

Težko je z vami, ste res čudne.

CUdne? Sam da ste deci idealni.

Naletela sem na psihopata, ki zenske zavaja da jih bo porocil in imel froce z njimi to je fora, da dobi seks in pol sem jaz cudna?

Ja ker očitno si mu na prvem zmenku začela pripovedovati svoje cilje, da imaš rada potovanja, rada bi moškega s hišo, mu govorila kakšni avti ti sedejo in da si rada oblečena v lepe firmirane cote, ker drugega hobija nimaš kot samo kofetkanje, drkanje po socialnih omrežjih kjer si iščeš pozornost s slikanjem svoje zadnjice, pa da rada šopingiraš, v službo pa itak ne hodiš, že zaradi tega, da si ne polomiš kakšen umetni noht….današnje tipične ženske. Ta ded si je pol premislil in odšel…

krena185, 26.08.2023 ob 09:05

Tipov ne iscem vec, ce sem 3 leta bla v izolaciji od decov. In ti mi reces, da sem obupanka?

A niso to tvoje besede:

Imam problem ze od tam 27.leta, vecina je hotla od mene seks. Zdaj sem konc 30tih proti 40tim in to ni vec zabavno temvec me spravlja v depro.

Razmisljam, da si bom zile prerezala.

3 leta nisem imela kontaktov z moskimi, se spet zacnem z njimi dobivati tudi z nekimi tujci sam seks. Wtf?

Torej zapadaš v depro, želja po rezanju žil, spet si se po treh letih začela z njimi dobivati in spet isto!

To je sinonim za obupanko. Ampak ja, lahko se še naprej slepiš, da to nisi, ali pa se s tem sprijazniš in začneš končno delati na sebi in ne na tem, da bi našla tipa.

Uživaj v samskosti. Z moškimi je samo križ. Ti mu boš špilala gospodinjo, v postelji kurbo, po možnosti rodila otroka – bo čez tebe spravil svoje gene, na koncu te bo pa odjebal in odšel z največjo sponzorušo v tri krasne (s tem se tule po monu zelo bahajo in tolčejo po prsih). Tako, da kot je en predhodnik napisal – najdi si moža, ki se oglaša hov hov hov. To je edina prava brezpogojna ljubezen.

Moski izbiramo zenska izbere.

Zakaj pa imas tako kot imas,rabis dramo v zivljenju? Bi v miru znala bivati?

Delaj na sebi,vzorce zamenjaj in se spremeni n kar naenkrat bos videla okrog veliko moske,ki bi si zeleli vec kot sex.

Je pa tako da isti tip bo z eno sam za sex z drugo bo se porocil,odvisno od zenske in njunega odnosa.

Pa to ni da tipa stradas sexa,ker ti bo samo zameril.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close