Ko ste imeli okrogel rojstni dan …
… ste sigurno dobili kakšno darilo, ki vam je res ogrelo srce. Mi zaupate, kaj je to bilo? Prosim. 🙂
Meni je bila najbolj všeč dolga, dveurna masaža z vročimi kamni.
Iščem ideje, res je! :))))
Sedaj potrebujem darilo za našo 40-letnico. Ženska, ki mi je blizu, vendar ima “vse”.
S prijateljico imava tih dogovor, da si za rojstni dan privoščiva celodnevno druženje. Nekam se odpeljeva, ne prav daleč, greva v kozmetični salon ali na masažo…kakšno dobro kosilce in to je to. Obema največ pomeni skupaj preživeti čas. Sicer pa je tudi zame masaža super darilo. Ajurvedska mi je najljubša. Mogoče tudi kakšen koncert, ki ga obiščeta skupaj.
Mojčica ne potrebujem nič, ti samo pridi na mojo fešto, ki sem jo iz upravičenih razlogov morala malo zamakniti, ker sem letos ob 40-em roj. dnevu, bila tik pred porodom:)))))))))))))
Z malim mojim, sva dobila za darilo “tisti varni avto” zaradi katerega bi me marsikdo tukaj najraje požrl.No to darilo je bilo za več obletnic in roj.dnevov, sedaj en čas nič ne bo.
Vsaka ženska se razveseli, kakšnega bona za razvajanje.
Tile “boni za razvajanje” so kr neki – modna muha, ki naj bi bila zdaj kar vsaki ženski neskončno všeč.
No, pa ni res. Jaz se tega že ne razveselim. Tudi meni največ pomeni druženje in najbolj bi se razveselila prijateljičinega povabila – nekam. Kamorkoli, da bova skupaj, bova mogoče kaj pojedli, pili kavo, si privoščili sladico, se sprehodili – in ob vsem tem neskončno čvekali:-)
Forum je zaprt za komentiranje.