Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko sem bil brez denarja, sem bil nula

Ko sem bil brez denarja, sem bil nula

Kar je res je res. Če nimaš šarma ali pameti ali vsaj lepih oci… Potem je denar tisto kar ženske privlaci. Jaz sem že taka. Nekaj človek mora imeti.

Preden začnete se jeziti… Hehehe…. Če ne bi imel tega ne bi imel ženske niti avta niti potovanja. Niti izkušnje kako to je če imaš denar. Zdaj se pa znajdi. Imaš prednost. Lahko jo vnovcih ali pa jamras kako so drugi barabe. Naredi sedaj nekaj zase . Če znaš in če upaš.

V bistvu se zvede bse na to, da je denar privlačen. Lastnik le-tega pa nujno zlo. Tako da so domeve OP napačne. Odnos drugih do njega je povsem enak kot prej. Le da zdaj stoji na levem pasu, prej je stal pa na desnem.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

butelj neumen

zdaj bi mogu odje bat vse take zenske in uzivaj sam luksuz

haloo

Še vedno enako razmišljam kot takrat, losaj se denarja. Ustvari nekaj za revne, pomagaj z denarjem nekomu tretjemu, anonimno. Ustvari delovna mesta, postavi vodnjak, šolo, nahrani lačne..

Ljudje so zlobni in izkoriščevalski po naravi, večina! Manj kot vejo o tebi, boljše je in lepše živiš

Odgovor na objavo uporabnika
daaaaaaaaaaaah, 11.07.2020 ob 11:37

Zakaj bi se on selil za nekoga drugega? Zakaj bi bežal za nekoga?? Če imaš denar in samozavest, se ti ni treba selit nikamor. Avtor se preveč samopomiluje in to odganja punce stran. Smiliti se sam sebi je najbolj bedna stvar pri zdravem človeku kar jo je. In noben milijon ne bo tega rešil. Ni denarja!
[/quote]

Človek nima samozavesti.
In ja če imaš denar pomaga toliko, da si lahko ustvariš mirno življenje v okolju kjer vsi ne vedo vse o tebi. In ja lahko spremeniš svoje dojemanje sveta. In za to se je dostikrat treba odstranit iz znanega okolja. Dosti lažje je nekje kjer se vsak pezde ne vtakne vate delat na sebi.
Lahko pa sediš na kešu v okolju ki ti ne odgovarja. Zarad mene….

Se je iz lastnih izkušenj komu življenje spremenilo na bolje, ko se je preselil v večjo mesto? Se počutiš bolj svobodno? Pridobiš na samozavesti? Kaj se spremeni? Tudi jaz si to zelo želim vendar nimam samozavesti in podpore.

če ej edino, kar sam vidiš okrog sebe, le denar in zunanji videz, ne vem kako se lahko čudiš, če privlačiš enake ljudi

lepo po vrsti jih izkoristi in zavrzi.

mirno življenje, 11.07.2020 ob 10:22

Če hočeš mirno normalno življenje brez teh pijavk se preseli. Nekam kjer te ne poznajo. Pa ne razpravljaj javno o tem kaj in koliko imaš. Se nikogar ne tiče.
POtem pa vloži še nekaj tega denarja v to da sebe porihtaš. Ker to da si nesposoben, nisi vreden da te ima kdo rad….ni dejstvo, je samo tvoja ideja ki jo jemlješ kot dejstvo. Večina nas je povprečnih in celo podpovprečnih. Pa ravnotako živimo življenje vrednega živeti. Kg so še tvoj najmanjši problem. Nesamozavest te ovira. Se da rešit. Verjemi. In vredno je. Ker kaj ti bo denar če nisi zmožen uživati v življenju. Ena boljših naložb ki jih boš naredil so tiste, ki so direktno povezane s tvojo kakovostjo življenja. Pa ne nasedaj prodajalcem megle. Nič ne gre čez noč in brez truda.

Lepo da se najdejo tukaj, kdaj tudi kakšni normalni komentarji… Se seveda strinjam z napisanim

fukaj sine fukaj, 02.08.2021 ob 14:43

lepo po vrsti jih izkoristi in zavrzi.

Bedak. Mislim, da avtor ni iz tvojega testa.

Avtor, predlagam ti, kot so že nekateri, da začneš s kaksnimi dobrodelnimi akcijami, lahko pomagas kaksnemu bolnemu otroku, pomagas zivalim, ampak tega ne obesaj na velik zvon, kr kaj hitro se bodo okoli zacele sukat izkoriscevalske osebe, verjemi ni boljsega obcutka, ko lahko nekomu pomagas…seveda pa daj na prvo mesto sebe, privosci si, kaj si prej nisi mogel..

Zakaj je tako, 11.07.2020 ob 10:03

Nisem lepotec…. imam rahel višek kg….vedno sem bil podpovprečen…..revež…v življenju imel eno resno punco…podpovprečno in se ta me je pustila…druge nisem mogel dobit…bil sem zasmehovan…nikoli vabljen nikamor….

Lani sem podedoval podjetje in ugotovil, da sem nesposoben….vse skupaj sem prodal in z denarjem kupil vse o čemer sem sanjal….ostalo mi je dovolj se za vsaj 10 let luksuza ali do konca nadpovprečne ga zivljenja…
Ko se je razvedelo o finančnem stanju….me obletavajo tiste punce, za katere sem bil celo življenje gnoj….z njihove strani zasmehovan….okolica me sprejema drugače…prejšnji teden sem bil povabljen na poroko kot častni gost…niti ne vem kaj bi naj to pomenilo… poznam samo njo in se to le na videz……zakaj je denar ljudem tako pomemben?…. Samo zavohajo kes in si vsem najboljši prijatelj….zaželen….
Bre denarja sem bil nula….tako se počutim se danes…. Samo kot nula z denarjem.

Odje.beš cel ta folk in si najdš drug.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close