Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko se testirate, dobite račun?

Ko se testirate, dobite račun?

Torej račun v tiskani obliki?

Kaj se nihče ne testira?

Pokliči jih …

Ja dobis

Mene pa zanima če še vedno hočejo od tebe kartico zdravstvenega zavarovanja? Glede na to, da storitev plačaš iz svojega žepa?

Odgovor na objavo uporabnika
1234, 14.09.2021 ob 18:52

Mene pa zanima če še vedno hočejo od tebe kartico zdravstvenega zavarovanja? Glede na to, da storitev plačaš iz svojega žepa?

Seveda je potrebna. Potrebujejo tvojo ZZZS številko, da ti na tej podlagi izdajo potrdilo.

Pa kaj eni mislite, da če nekaj plačate pa vi postavljate pogoje.

Odgovor na objavo uporabnika
1409, 14.09.2021 ob 19:30

Seveda je potrebna. Potrebujejo tvojo ZZZS številko, da ti na tej podlagi izdajo potrdilo.

Pa kaj eni mislite, da če nekaj plačate pa vi postavljate pogoje.

Sploh ker so dvakrat plačani.

Oprosti ampak v trgovini, če plačaš z gotovino od tebe noben ne ZAHTEVA še bančne ali merkurjeve ali pika ali katerekoli kartice.

Dobis racun, seveda, jaz vse hranim.

Ja upam, da se bo kak pravnik spravu na državo ker za obisk osebnega zdravnika ali zobarja plačat za test je pa res mem. Ravno dobila mail čakam že 14 dni na novo plombo z katero mi je odpadlo tudi del zoba, ne bom o tem da me je zob začel umes tudi boleti pol pa prejle kličem in mi  rečejo ja seveda rabite pct kot povsod.

Halo sej ne grem v trgovski center ogledovat torbice pa čeveljčke pa cunjice. Ampak grem popravt zob, da ga ne bo treba čez kakšen mesec spult vn! Zgleda me bo zobar prišel še 12 e dražje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close