Ko pride ženska čez 30 izgubi vse svoje čare, lepoto in mladost
Zakaj kriterije spustit, 27.07.2021 ob 09:28
ženske čez 30, 26.07.2021 ob 13:43
No saj najbrž to velja tudi za moške, čas je neusmiljen, zato pravijo da si moraš do 28 izbrat partnerja, ker potem je to nemogoče, kkriterije moraš zelo zelo spustit ali si pa sam. Opazujem tele ženske, bile so vitke lepe mlade, sedaj so debele grde zavaljene, gubaste, postarane. No saj ne vse večina. Mislim vse so postarane samo odvisno, ena se spremeni bolj druga manj. Ene se zavalijo celo v letu ali dveh sploh ko enkrat rodi.
Zakaj bi spuščali kriterije, če pa vedno bolj vemo, kaj hočemo in od tega ne odstopamo?
Je čisto fseena figa, si domošljate kriterije ali ne, vsak dan vač je več večno samskih, ki vas nihče ne povoha. Ker zmešna betica, ki jo imate, pač odbija in tega ve ne dojamete.
Pojdimo na dejstva. Dekle staro okoli 20 let bo skoraj vedno zgledalo bolje, kot 30,40,50…
Tisto kar privlači posameznika pa je lahko druga zgodba. Je stvar genetike, individualnega okusa, hormonov, starosti in drugih okoliščin.
Ali je lahko ženska po 30+ letih privlačna? Definitivno je odgovor DA in kdorkoli reče, da so take za odpis ima neke vrste osebne težave. Ljudje bi morali praviloma izgledati letom primerno in imamo po večini moč oz. izbiro ali bomo izgledali dobro ali pa slabo za svoja leta. Zatorej pa se je potrebno vedno znova in vsak dan vprašati. Kaj bom danes naredil/naredila dobrega za svoje zdravje in lepoto in to tudi efektivno realizirati.
#OdkritoIzMoškePlati, 27.07.2021 ob 13:42
Pojdimo na dejstva. Dekle staro okoli 20 let bo skoraj vedno zgledalo bolje, kot 30,40,50…
Tisto kar privlači posameznika pa je lahko druga zgodba. Je stvar genetike, individualnega okusa, hormonov, starosti in drugih okoliščin.
Ali je lahko ženska po 30+ letih privlačna? Definitivno je odgovor DA in kdorkoli reče, da so take za odpis ima neke vrste osebne težave. Ljudje bi morali praviloma izgledati letom primerno in imamo po večini moč oz. izbiro ali bomo izgledali dobro ali pa slabo za svoja leta. Zatorej pa se je potrebno vedno znova in vsak dan vprašati. Kaj bom danes naredil/naredila dobrega za svoje zdravje in lepoto in to tudi efektivno realizirati.
najbrž si luzer, 27.07.2021 ob 14:46
govori zase katera ti je všeč po 30 em, meni skor nobena. prej imaš ti težave v glavi kot jaz. če ti je vsaka všeč imaš pač nizke kriterije in ponavadi gliha vkup štriha. ker veš da dobre boljše ali najboljše ne moreš dobiti imaš že vcepljeno v podzavesti, no saj je tudi tale lepa pa dobra. PA NI. zate je, ker imaš nizek prag. nekateri pa imamo visokega, jaz zelo visokega. praktično nobena po 30 em mi ni všeč, če ne drugega ima že podbradek pa tiste gube okol obraza do ušeč. opazuj žensko ko pogleda dol z glavo ko da glavo dol. to nastanejo take gube pa podbradek, da me vse mine. nekateri damo na estetiko, lahko sem prijatelj z njo in jo lahko tudi poseksam, ampak to je zgolj za praznenje, dolgoročno si s tako nimam kaj pomagat. če še kaj ne kapiraš ti bom razložil
Da me ne bo pobralo od smeha!!! Kakšen debilček, da ne rečem pedofilček.
20-letnica je komaj prilezla iz pubertete, nima pojma o življenju, so pa zaradi tega dostikrat lažje vodljive – kar je verjetno tisto, kar te rajca. Ker samozavestne ženske nisi sposoben hendlat in te vsaka spodobna obvozi kot da si garjav. Medtem ko vsak pravi moški ve, da je seksapil ženske v tem, kako se nosi in kaj izžareva, in napeta koža dojenčkove ritke nima veze s tem.
Ti kar menjaj svoje dekliče – ker drugega ti itak ne preostane, ker slej ko prej bo vsaka obrnila števec. Me pa zanima, kdaj si se nazadnje pogledal v ogledalo sam? Ne vem zakaj se mi zdi, da trpiš za sindromom Doriana Graya. Ampak tudi zanj se ni končalo dobro in tudi zate se ne bo. Ker en dva tri boš za 20 letnice pomilovanja vreden dedek… in se boš preostanek mizernega življenja lahko ukvarjal sam s seboj.
Posploševanje namesto kategoriziranje po starostnih skupinah. Za 40-letnike so “dobre” 30-letnice, za 50-letnike 40-letnice … Sedaj , če si pa 40-letnik ali še navzgor , pa bi rad sanjal o 20-letnicah, da te bo sploh kakšna povohala, ji moraš za to nekaj nuditi – materialno varnost, torej biti pri denarju. 🙂
zakaj je tako, 26.07.2021 ob 13:58
Ko pride ženska čez 30 ji idddioti kot si ti to govorijo, potem začne v to verjeti in je uničena.
Pa desci ste popolnoma enaki.
Prav imaš. To sploh ni res kar govorijo, da ženska zgubi svoje čare, moški pa ne. Kakšna bedarija.
Najlepši so mladi ludje in to velja za oba spola v enaki meri.
Jaz pa poznam kar nekaj ljudi, ki izgledajo dosti boljše v malo bolj zrelih letih kot so v mladosti – tako moške kot ženske. Našli so svoj stil, z izkušnjami pride tudi samozavest in spoznanje, kdo si (in kdo nisi). Tudi med zvezdniki je kar nekaj takih, ki so se z leti “naredili” in so dosti bolj seksi kot so bili mlečnozobi (think Brad Pitt na svojih začetkih in potem kasneje).
Tako da te razprave so v resnici povsem brez veze. Vsakomur svoje, nihče od nas pa ne bo ostal mlad. Samo eni bomo tudi drugo polovico življenja preživeli lepo, drugi, kot npr. avtor ipd., se bodo pa trkali z glavo v zid.
Forum je zaprt za komentiranje.