Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko otroci odrastejo, se vam je spremenil partnerki odnos?

Ko otroci odrastejo, se vam je spremenil partnerki odnos?

Moj mož je postal z leti preveč hladen, vse je samoumevno, nič se nebi ekstra potrudil za mene,…

Ni mi jasno, kam se je zgubila vsa njegova pozornost do mene, vsa mala presenečenja, vsa razvajanja, ki mi jih je nudil? Ko sem mu včeraj vse to povedala, mi je rekel, ni vedel, da mi je še to všeč. Ja hallo no, a on se ful razveseli, ko ga kam povabim, peljem, razvajam…

Rada sem v središču njegove pozornosti, ker sem vedno bila. In on je bil v sredušču moje. Veliko sva dala na odnos, ga gradila, negovala, se razvajala,….

Sedaj malo pred 50 pa pufff…..vse je izginilo. On bi športal, pa gledal šport, pa se veliko družil s prijatelji (skupnimi), zabaval,…..sem zelo urejena in fit, na zabavah, velikokrat dobim komplimente od drugih moških, pa ga še to ne gane,….

Res to pri teh letnih ni več za pričakovat? Bo od sedaj naprej še samo rutina in prazni odnosi?

Bedno je, ko otroci odidejo od doma, ostala sva sama. Ni fajn , čeprav živimo v Lj, neki to predstavlja kar velik čustveni stres.

Ampak zakaj, ne razmem. Jaz sem imela v glavi, da se bova sedaj še bolj zbližala, ker bova imela več časa en za drugega in skupne stvari. Včasih, sva sama pobegnila za tri dni na morje – to je bila poslastica za oba. Baterije so bile polne vsaj za nekaj časa….

Očtino moja logika deluje drugače od njegove… :(……pogrešam ga, takšnega, kot je bil,….:(….

.https://youtube.com/shorts/iH7zSBLTBy8?si=7VyVP4_SU6u5_RfC

Tudi pri naju je podobno. Jaz isto mislim, da bi lahko skočila na morje, kak pohod, zvečer v kino, pa nič od tega. Še pogovarja se ne z menoj, ampak samo s telefonom. Končno imam časa skoraj kolikor ga želim l, pa ne vem kam z njim! Sem računala, da bi ga koristno skupaj porabila, pa sem se očitno zelo zmotila. Težko je to za čustva.

Če je vajin odnos sicer neobremenjen in kvaliteten, ima(ta) le obdobje “miru” in bo minilo. Otroci nimajo veliko veze z vajinim medsebojnim odnosom, so pa seveda bili dolgo del vajinega življenja in moški rabijo svoj čas za preklop na novi ritem.

Mirno mu povej, kaj si želiš in kaj si pričakovala, potem pa mu daj čas, da o tem razmisli, vendar mu tudi povej, da njegov odgovor na koncu razmisleka vsekakor hočeš, ker ti je vajin odnos pomemben in ne more ostajati nedorečen.

Vse bo! Samo nikar na silo.

Se je, še bolj se ljubiva in sva bolj povezana, bolj uživava, saj imava več časa za naju.

Ja, midva uživava bolj kot kadarkoli prej. Se razvajava, hodiva na sprehode, večerjice, potujeva…. zdaj imava končno več časa zase.

Pri nama je slo tudi na bolje. Prej je bil vedno en kreg zaradi najstnikov in problemov. Puff, nobenih problemov vec, nic skrivanja kdaj bova sexsala, manj problemov s kuhanjem, vec si lahko privosciva, lazje kam greva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close