Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko okradejo človeka v stiski

Ko okradejo človeka v stiski

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5796, 15.09.2025 ob 13:25

Provoke, 15.09.2025 ob 13:08

26.7. so ti ukradli. Zakaj si spodaj napisala novo temo, da ti kradejo denar? In to sedaj, tri dni nazaj? Od 26.7. do sedaj si čakala, če ti bodo še ukradli, namesto da bi kupila sef, denar pospravila na varno, …?

Če je bila tema odprta 26.7 še ne pomeni, da so ji takrat kradli. Verjetno je takrat ugotovila. Ali pa samo napisala. Zgodi se lahko tudi večkrat preden ugotoviš. Moja kolegica je bila nekaj let v stiku s kao bivšim narkomanom. Za katerega smo drugi ugotovili, da je še vedno narkoman. Vmes ji je kradel. Šele, ko smo prišli do nje in ji povedali in je preverila je videla koliko stvari manjka – nakit, denar, pa še nekaj malenkosti. Vse to je kradel počasi, postopoma, neopazno, ker so bile take stvari, ki jih tisti trenutek ni uporabljala. Ja, ljudje so neprevidni in naivni ampak izkoriščat to….. tko kot tisto, ko pride belka na vagon med črnce, ja ker je bela jo pa šicnmo. In nihče pomagal. Mislm, bolan svet.

TO je tisto. Pomagal ne bi nihče. Kriv je pa kar tisti, ki je oškodovan. Nova normalnost. Pošteni ljudje tega pač ne bi počeli pa bilo kolk je nekdo naiven. Zato pa vsaj ne padajte na finte, ki vam jih govorijo sosedje.

Pardon, 26.7. je ugotovila, da ji kradejo, od takrat pa do pred tremi dnevi, ko je spet tu gor napisala novo temo, da ji najverjetneje kradejo, ni mogla pospraviti denarja na varno, kam drugam, nakupiti sefa, …

Provoke, 15.09.2025 ob 13:35

Pardon, 26.7. je ugotovila, da ji kradejo, od takrat pa do pred tremi dnevi, ko je spet tu gor napisala novo temo, da ji najverjetneje kradejo, ni mogla pospraviti denarja na varno, kam drugam, nakupiti sefa, …

Jaz ne najdem nobene druge teme o krajah. Edino eno starejšo pa eno novejšo o sosedih. Samo jaz se ne vtikam v to čigave so teme, mene to ne zanima. Jaz preberem temo in odgovorim na temo. Če pogledaš za par let nazaj boš našel več tem, ki so zelo podobne novim temam. Da pa se vam da ukvarjati s tem kdo jih je pisal, eh, jaz od predvčerajšnjem ne vem kakšne so bile teme, razen, če kdo ponovno piše in se tema dvigne na prvo stran.

rec da si posnela da mas kamwro al pa ji nastimaj 20e pa da vidis kdo je. pol pa kup fejk kamero in jo prestras da jp mas posneto.. ce je spizdla 20e bi se rajs 200e.

res al vrni ali grem na policijo

Res je, 15.09.2025 ob 14:29

Jaz ne najdem nobene druge teme o krajah. Edino eno starejšo pa eno novejšo o sosedih. Samo jaz se ne vtikam v to čigave so teme, mene to ne zanima. Jaz preberem temo in odgovorim na temo. Če pogledaš za par let nazaj boš našel več tem, ki so zelo podobne novim temam. Da pa se vam da ukvarjati s tem kdo jih je pisal, eh, jaz od predvčerajšnjem ne vem kakšne so bile teme, razen, če kdo ponovno piše in se tema dvigne na prvo stran.

Ajam pardon. Tista izpred treh dni je imela denar v posebni denarnici v sobi. Prihranke, ki jih je po njenem mnenju kradla soseda. Da je kar vdrla v njeno sobo, ko je bila v sobi. (Čeprav mi je to malo mimo, kdaj je vdrla v sobo in kdaj je kradla iz denarnice? Ko je bila avtorica teme v sobi ali ko je šla? In če nekoga sumiš, ga ne pustiš samega v sobi.) Pač folk si izmišljuje, sam da vas gor drži.

Provoke, 15.09.2025 ob 14:52

Ajam pardon. Tista izpred treh dni je imela denar v posebni denarnici v sobi. Prihranke, ki jih je po njenem mnenju kradla soseda. Da je kar vdrla v njeno sobo, ko je bila v sobi. (Čeprav mi je to malo mimo, kdaj je vdrla v sobo in kdaj je kradla iz denarnice? Ko je bila avtorica teme v sobi ali ko je šla? In če nekoga sumiš, ga ne pustiš samega v sobi.) Pač folk si izmišljuje, sam da vas gor drži.

Jaz pa kar verjamem. Tega je danes veliko. Men so tko mim grede iz žepa spizdli telefon. Eni znanci. Smo bli s kolegi na postaji pa pridejo mimo eni znanci, mim grede, čutil sem kot bi me nekdo oplazil ali nalašč ruknil, pač nismo bli glih v dobrih odnosih pa sem mislil da me pač dreza. No še 2 min pred tem sem imel tel v rokah. Pa pride bus, gremo gor, hočem vzet fon, ni ga. Aha sem takoj vedel tisto drezanje je bila kraja fona. Pa lejte kva vse dandans dogaja. Take kraje niso še nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close