Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ko ne prepozna več dvdja…

ko ne prepozna več dvdja…

Kaj naj naredim – cd/dvd player noče več brati dvdjev. Če vstavim cd normalno zažene, če vstavim dvd zaganja in zganja pa nič ne naredi. Ob kliku na pogon izpiše:

D:\ ni na voljo. Zahteve ni bilo mogoče izvesti zaradi napake na V/I napravi.

In to izpisuje pri vseh dvdjih – tudi pri tistih, ki mi jih je še pred desetimi minutami normalno zaznal in prebral.

Kaj bi lahko bilo narobe in kaj lahko naredim?

Uporabi nasvet od Klemna, ki ga je dal meni in je uspelo.

Pisal sem božičku, ker sem prestar da bi razbil pujsa.

No, božička ni bilo, pa sem šel v trgovino in kupil novo zadevo in zdaj “špila”.

Imel sem pa enake težave kot ti.

Ti pa še imaš varianto dedka mraza, mislim pa, da bo najboljša ta, da zaviješ v kako trgovino, kakih 10 jurjev imej s seboj in ti bo še kaj ostalo od njih.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Bojim se, da bo malo težje in dražje, če je res edini odgovor menjava … Uporabljam prenosnika – IBM thinkpad R50…

Ni mi najbolj jasno, zakaj zazna in zažene cdje, ne pa dvdjev, ne glede na to, ali gre za posnete z dokumenti ali za originalne s filmi.

Za vsak slučaj poskusi še obnovitev sistema na čas, ko je dvd-je še bral. Škoditi ne more.

Hja ni ne škode ne haska… Bojim se, da bodo prvi evrčki drugo leto res šli za novi player …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close