Ko mož kuha….
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kar smeji se mi še…prav lušno te je bilo prebrati po snežnem dnevu…Ok, dejva zdej tole pogledat iz pozitivne plati: nič ni zažgal, po logiki je dalkuhat v največji pisker (si predstavljaš, da bi jih dal v đezvo), otroci so nekaj le pojedli, sir…ok, iščem kaj pametnega…ne, za sir pa nimam izgovora. V salame! Moj je ravnokar že drugi dan nekje v Velenju s prijateljem na kolinah, lohk ga gor pošljeva. Aaha, da pa tebi ni nič pustil…mogoče je mislil, da linijo držiš, pa se boš v savni vročine na olju najedla. Mah, te naši moški…moj ga včasih kaj zanalašč poserje, da pol rečem, naj pusti, bom že jaz. Drugič mu še tretjič daj kuhat testenine, samo tokrat naj bodo in žnj štacune. Zofi, drži se! Važno, da si ti nasaunana.
papa, peggy
Kadarkoli vidim nick Debela Zofa, vem da se bom nasmejala. Upam, da te novodobne forumašice ne bodo odgnale od tvojega pisanja in objavljanja na tem forumu.
Odgovori mladih forumašic, so žal odraz trenutnega stanja foruma.
Sama se spominjam tvojih zgodbic iz preteklosti in so bile pravo poživilo foruma.
Jaz sem za krvavice, pašejo zdej ko je mrzlo:)))
Drugače pa če bi moj to naredil, bi jaz verjetno pizdila, on bi bil neskončno prizadet in užaljen in bi mi to metal naprej še pol leta.
Tako da če sta vidva sedaj vredu,brez očitanj,si privoščita skupaj savno in se fino nasmejta uničenemu kosilu. Za drugič bo že vedel, ti pa tud, da ne smeš it ta čas v savno:))
Lp
No tako.
Nisem pričakovala toliko odgovorov in zanimanja.
Če pišem kdaj na zabaven način, je to zato, ker skušam tudi življenje jemati s te plati. Na tak način pišem, ko sem tako razpoložena, ko pa nisem, je pa to tudi iz pisanja videt.
Moj motiv sodelovanja na tem forumu je pa isti, kot vaš. Zabavati sebe. Če komu na pašem, naj preskoči. Tudi jaz veliko stvari preskočim.
Joj, mene pa vedno malce preveč razdraži, ko vidim ,da se moje skrbno izbrane (beri: bio, eko, iz drugega konca Slovenije, domače, pregrešno drage…) zaloge hrane ne cenijo dovolj. Precej časa in energije porabim za nabor kvalitetnih sestavin in če se potem kaj od tega vrže stran, me temu primerno boli srce. Tako, da te cenim, da ni tvoj mož že v salamah!
Sicer pa pohvale za zabavno zgodbo in kar še kdaj si privošči relax (čeprav mož s časom ne bo nič bolje kuhal, ker je očitno dovolj pameten, da ve, da je zanj najbolje, če ima pri kuhi dve levi roki :)).
Zofa, predlagam ti, da možu poštimaš kaj okoli avtomobila, lahko bi vsaj kakšno žarnico zamenjala, da bo imel mož potem dovolj materiala za norčevanja iz tebe s prijatelji ob pivu. To bo smeha!
Brez zamere, take zgodbice so meni slaboumne in govorijo zgolj o avtoričinem pomanjkanju spoštovanja do svojega partnerja.
Madonca, kolk ste ene zatežene!!!! Zofi, ti si pa zakon, carica res, ti rečem! Vedno me spraviš v smeh in dobro voljo s svojimi prigodami, pa naj bojo resnične al pa izmišljene. Tukaj so pa itak same popolne (razen mene in tebe in moooogoče še koga :-)) gospodinje in žene in mame in ljubice, tako da ne sekiraj se in še kaj napiši.
Tebi in podobnim pošiljam in sončen objemček.
Forum je zaprt za komentiranje.