Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko legalno oborožen moški pove policistom, da so prašiči

Ko legalno oborožen moški pove policistom, da so prašiči

Aha, pa je dal rep med noge in pobegnil Viharni jezdec. Čuj, prijavila te bom neglede na vse.

Ja Darvin jaz svojima otrokoma, ki sta sedaj že polnoletna vsekakor nebi dovolila brati tega foruma. Imaš pa zelo lepo slikico ob imenu. Moram jo pohvalit.

Odgovor na objavo uporabnika
Marica505, 26.05.2021 ob 01:59

Aha, pa je dal rep med noge in pobegnil Viharni jezdec. Čuj, prijavila te bom neglede na vse.

Ja Darvin jaz svojima otrokoma, ki sta sedaj že polnoletna vsekakor nebi dovolila brati tega foruma. Imaš pa zelo lepo slikico ob imenu. Moram jo pohvalit.

Hvala. Slikica je moj lastni dizajn, če se tako izrazim 🙂

Lepa kombinacija barv in nekonvencionalni vzorec. Lepe sanje, nočko.

Marica505, 26.05.2021 ob 02:05

Lepa kombinacija barv in nekonvencionalni vzorec. Lepe sanje, nočko.

Me veseli, da se ti dopade. Lahko noč in lepe sanje tudi tebi, hvala.

Ti ga kar prijavljaj, obenem pa prijavi še tiste glasove iz zidov, ki ti pravijo da smo vsi Viharni jezdec. Dokler bo ta debil na forumu, ga bodo ljudje žalili.

Darwin, 25.05.2021 ob 23:40

https://youtu.be./-yWZjRnSUKA

Je gotovo volilec stranke SNS in je njegov vzornik Zmago Jelinčič!

Napisala sem da Viharni jezdec si lajša lastne tegobe tako, da se spravlja na druge ljudi. Ti Anonimno4579 mi praviš, da dokler bo na forumu ga bodo ludje žalili. To pomeni, da so isti kot on. Saj so si našli svojo vrečo za boks. Ali pa so še slabši od njega, saj so se spravili vsi na enega, medtem ko se on na vse. Oni pa se pred ostalimi lepo kažejo, da dobijo odobravanje družbe. Nato pa poiščejo izobčenca, da ga skupaj z drugimi obmetavajo.

Res pogumno.

Marica505, 26.05.2021 ob 22:54

Napisala sem da Viharni jezdec si lajša lastne tegobe tako, da se spravlja na druge ljudi. Ti Anonimno4579 mi praviš, da dokler bo na forumu ga bodo ludje žalili. To pomeni, da so isti kot on. Saj so si našli svojo vrečo za boks. Ali pa so še slabši od njega, saj so se spravili vsi na enega, medtem ko se on na vse. Oni pa se pred ostalimi lepo kažejo, da dobijo odobravanje družbe. Nato pa poiščejo izobčenca, da ga skupaj z drugimi obmetavajo.

Res pogumno.

In namesto da bi se debil Darmun vprašal zakaj je tako nezaželen… so krivi vsi ostali da ga ne marajo.

Če je debil, si več kot debilizma ne zasluži.

Zapohana podgana darči še kar nori? Meni se smili njegova mama, kaj vse ta ženska pretrpi, ko živi tako sociopatsko in shizofreno zgubo od sina.

Spaka z zapohanim podganjim frisom gre proti 50. in nima dneva delovne dobe in se še kar norce dela, kako so vsi neumni ki delajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close