KO JEZIK PREHITEVA MOŽGANE…
Drage ženske!
Morda res nimam pravice kritizirati forum ŽENSKI ČVEK, ker že samo ime pove da se tu čveka , naklada , cmeri in jezi na vse možne načine.
Pa vendar – ste ženske ( najstnice razumem) kdaj pomislile da bi navzven širile več optimizma in humorja, ne pa samo besno pihanje nad različnimi malenkostmi…Možje ali fantje vas morajo imeti vrh glave, če se tudi doma tako obnašate…
Včasih me je sram, da sem predstavnica ženskega spola, posebej ob vaših nepremišljenih izpadih. Občutek imam da se pridružite tropu razbesnelih žensk- kar tako-morda zaradi adrenalina in brez pravega razloga.
Pa ne mislim da se morate pocukrano obnašati, pogrešam dobro voljo na tem forumu.
Nisem idealna, še zdaleč ne – zato me lahko tudi zminirate- ampak jaz se vam ne pustim sprovocirati- ne bom pihala kot maček, če mi pokažete kremplje – tudi hecat se znam na svoj račun…
Zdaj pa tečem, preden me zasuje plaz….
Čav!
Hvala Bogu, Mojca za tvoj glas-sem se ustrašla da ste vse užaljene in me še pes ne bo več povohal.
Se pravi da imate na tem forumu ventil za spuščanje sssssssstresa.
Pol je pa vse vredu! Moški- torej -ženske nismo take kot zgledamo tuki, doma smo bolj krotke…in prijazne. Renčimo samo v izrednih razmerah…
Čav!
Ma ne že spet- divja horda ….. Saj sem rekla , da se preveč pustite sprovocirat… in to enemu ki ne ve kaj bi s svojimi centimetri.
Ob vseh kritikah mu samo cm rastejo, saj se mu fino zdi drezat v osje gnezdo…nekako se je pač treba sprostit…
Mal pohvale, ubogemu pišku, ki ma očke pod popkom ..pa bo lepše..
Ti gospod ………24cm- a tvoja ženska tut dost na temu forumu čveka?
Saj ne da bi si kaj slabega mislila, samo…. kaj si že napisal zgoraj???
Priden bodi, čav!
Forum je zaprt za komentiranje.