Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KO JEZIK PREHITEVA MOŽGANE…

KO JEZIK PREHITEVA MOŽGANE…

Drage ženske!
Morda res nimam pravice kritizirati forum ŽENSKI ČVEK, ker že samo ime pove da se tu čveka , naklada , cmeri in jezi na vse možne načine.
Pa vendar – ste ženske ( najstnice razumem) kdaj pomislile da bi navzven širile več optimizma in humorja, ne pa samo besno pihanje nad različnimi malenkostmi…Možje ali fantje vas morajo imeti vrh glave, če se tudi doma tako obnašate…
Včasih me je sram, da sem predstavnica ženskega spola, posebej ob vaših nepremišljenih izpadih. Občutek imam da se pridružite tropu razbesnelih žensk- kar tako-morda zaradi adrenalina in brez pravega razloga.
Pa ne mislim da se morate pocukrano obnašati, pogrešam dobro voljo na tem forumu.
Nisem idealna, še zdaleč ne – zato me lahko tudi zminirate- ampak jaz se vam ne pustim sprovocirati- ne bom pihala kot maček, če mi pokažete kremplje – tudi hecat se znam na svoj račun…
Zdaj pa tečem, preden me zasuje plaz….
Čav!

Draga Lenč!

Za to pa je tale forum, da težimo kolk čmo, da smo bolj okolju prijazne:)))))

Hvala Bogu, Mojca za tvoj glas-sem se ustrašla da ste vse užaljene in me še pes ne bo več povohal.
Se pravi da imate na tem forumu ventil za spuščanje sssssssstresa.
Pol je pa vse vredu! Moški- torej -ženske nismo take kot zgledamo tuki, doma smo bolj krotke…in prijazne. Renčimo samo v izrednih razmerah…
Čav!

utihn, ti si čist ista!!!

Poli , kdo je pa tebe razdražil? Že grem, domov…
Čav!

Lenč!!! Tukaj pocukrana optimistka :0)))) Vsake toliko časa pa me objame “temni val slabe energije” kdaj v virtualnem prostoru, seveda pa tudi doma nisem vedno krotek primerek ženskice. Pljuvanje kot način izražanja mnenj pa se mi zdi primitivno, ampak nekateri drugače ne znajo debatirati.

Ja saj sem že ugotovil da tukaj čvekajo samo tiste neposeksane ženske ker nimajo kaj druga za delat.Seksa jim majnka ker nimajo koga da bi jih poseksal ali pa njihovi možje več ne morejo ,potem pa svoje frustracije sproščajo tukaj.

joj, ti pa ne bod tok ponosn na teh 24 cm, ti s prov prepotentn!!!

Ejga tamavga, kva pa ti tle?

Kje si konju jedan? Me zanima, kera uživa, ko ji 24 cm porineš ke do grla…

Bravo, Nynči :))) Ti si pa huda 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ma ne že spet- divja horda ….. Saj sem rekla , da se preveč pustite sprovocirat… in to enemu ki ne ve kaj bi s svojimi centimetri.
Ob vseh kritikah mu samo cm rastejo, saj se mu fino zdi drezat v osje gnezdo…nekako se je pač treba sprostit…
Mal pohvale, ubogemu pišku, ki ma očke pod popkom ..pa bo lepše..
Ti gospod ………24cm- a tvoja ženska tut dost na temu forumu čveka?
Saj ne da bi si kaj slabega mislila, samo…. kaj si že napisal zgoraj???
Priden bodi, čav!

Packi, kaj se pogovarjate.

Minka

Minka se spet zgraža… Minka, minka, kje ti je šminka?

babnce,

pomoje bi tale Kurec 24cm, moral biti KUREC 2,4CM, ZATO PA JE TOK ZAFRUSTRIRAN.

Ej, a ni dons en lep dan, tok sem neki vesela…

Mogoče pa zato ker bo kmalu peteeeeeeeeek…

Brina

;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ha ha ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close