Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ko imaš deloholika

Ko imaš deloholika

Po treh običajno še staršev ne spoznaš, a zdaj naj gre pa z njimi na njivo?:)) Razmerje se še dobro začelo ni, zato bi na njenem mestu razmislila, če si želim takšnega partnerja, ki ne vlaga v odnos, ker enostavno nima časa…kmetija gor ali dol, dan ima 24 ur.[/quote]
Če jih bo kje dobro spoznala, je to ravno tam. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po treh običajno še staršev ne spoznaš, a zdaj naj gre pa z njimi na njivo?:)) Razmerje se še dobro začelo ni, zato bi na njenem mestu razmislila, če si želim takšnega partnerja, ki ne vlaga v odnos, ker enostavno nima časa…kmetija gor ali dol, dan ima 24 ur.[/quote]
Za tvojega očeta, pa bi bilo bolje, da bi takrat, ko se je spravil tebe delat, raje šel gnoj na njivo vozit… Tako bi imel vsaj kaj koristi

To je pa res, njegovih staršev še nisem spoznala. Mogoče za prvo srečanje res ne bi bla pametna njiva 🙂
Ja zdej znam držat motiko in grablje, z leti se naučiš 🙂

Če jih bo kje dobro spoznala, je to ravno tam. :))[/quote]

Pa ne po treh mesecih noooo:).

Za tvojega očeta, pa bi bilo bolje, da bi takrat, ko se je spravil tebe delat, raje šel gnoj na njivo vozit… Tako bi imel vsaj kaj koristi[/quote]

Kolk gneva nosiš v sebi…zato si tako težek:).

Glej.. ne vse zdaj jemat dobesedno. Kot je nešteto vrst osvajanja deklet tako je tudi nešteto načinov, kako boš spoznala njegove starše. Pač dali smo ti ene smernice, ti pa prilagodi to situaciji, ki jo poznaš ali ki bo tist trenutek.

“Goldfish” verjemi, da veliko razmišljam o tem. V glavi mam pravo avtocesto, tko mi misli švigajo levo in desno 🙂 Treba bo samo enkrat nehat razmišljat o tem in se pomenit glede tega. Je pa štos, ko on pravi, da je fotr pravi deloholik in kako mu gre to na živce. A sam je isti :))))

Sej sm se tud js pohecala, nisem vzela dobesedno 🙂 Bom vidla ja kako se bo tole odvijalo.

Clovek je paket dobrih, lepih, slabih in drugih lastnosti. Lahko ga sprejmes ali zavrnes. Spremenil se ne bo. Ce se s tem ne mores sprijazniti, potem je vse izguba casa.

Najbrž je problem, ker imaš avtocesto… primanjkuje ti vijugic 🙂
Seveda ga moti, kaj pa naj drugega. Koga pa ne motijo deloholiki, popolneži in podobni. Ampak če je nekaj treba narest je pač treba. Kdo drug najbrž ne bo. Verjemi pa, da ženska, če le hoče bo moškega prilepila nase, odtrgala od dela… brez besed in nadlegovanja. Le znati je treba 🙂

Imeti doma nekaj kmetije, je najslabše.
Ker moraš zraven hodit še v službo, vemo kakšni urniki so danes, da skorajda ni ure. Potem ko prideš domov pa še živino porihtat, pa košnja, pa krma, pa zjutraj, pa zvečer, pa kulac in palac. Vedno je delo.
Zdaj. Ali si kmet po profesiji, ali pa delaj to kar si po stroki.
Kajti, če opravljaš oboje, ni meje, ja je ogromnega dela za postorit in da zadeve lahko tečejo naprej, jih je potreba narediti. Same se ne bodo.

Velikokrat je vse drugo prej na vrsti in na koncu družina. In za koji… Da je skrinja ali 2 polni, da so posajene tone zelenjave, …..ki jih je potem potrebno pojest, ker je škoda vreč proč, ravno tako meso, potem se pa zdravo prehranjuj, ko si tlačiš pa vampe, pa ne vem kaj še vse…ker je treba pojest.

Jaz delam, da bom lažje živel, ne pa živim, da bom lahko delal in samo delal.
To pomeni, da bom imel/si bom vzel, po službi čas za mojo drago, za rekreacijo, za otroke, za druženje z družino, ali bilokaj.

Mislim da avtorico razumem, odločiš, pa se lahko tudi da tako živiš.

Na koncu je le stvar odločitve.

Ko gledaš omejeno pač tudi vidiš omejeno.
Večinoma imajo male kmetije tudi ljudje, ki zaslužijo bore malo, kake minimalne plače za veeeeliko dela. In s tisto plačo je malce težje polniti skrinje oz delati, da bi lažje živel. A kmetijo pa naj kar proda za 50k, ker več mala kmetija zdaj tud vredna ni. Torej pač se nekaj pridela, da lahko plača gre za kaj drugega.

Če se za odločaš za fanta zato, ker si slišala, da ima menda Lamborghinija, moraš biti vedno previdna

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lamborghini_tractors.jpg

Če se za odločaš za fanta zato, ker si slišala, da ima menda Lamborghinija, moraš biti vedno previdna

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lamborghini_tractors.jpg%5B/quote%5D
Ne bit malenkosten 🙂

Saj to je razumljivo.
Samo, v tistem, da se pač nekaj pridela, se lahko skriva marsikaj.Treba ja znati narediti mejo, da ostane čas za še kaj drugega. Ker življenje ni samo služba, štala in njiva.

Da ne bo pomote, nimam nič proti, kdor se odloči za tak način. Nekdaj sem ga bil tudi deležen, samo da se postavi meja. To pa ni enostavno, ker dela ne zmanjka. Je petek in svetek.

Saj to je razumljivo.
Samo, v tistem, da se pač nekaj pridela, se lahko skriva marsikaj.Treba ja znati narediti mejo, da ostane čas za še kaj drugega. Ker življenje ni samo služba, štala in njiva.

Da ne bo pomote, nimam nič proti, kdor se odloči za tak način. Nekdaj sem ga bil tudi deležen, samo da se postavi meja. To pa ni enostavno, ker dela ne zmanjka. Je petek in svetek.[/quote]
Točno in ta red bo pa Bonbonček naredila 🙂

V katero pa si si želela ?

Mislim, da ta tvoj fant ni vzel vajine veze tako zelo resno, kot si sama. Vprašaj ga, kakšne ima on plane in načrte in bo ti potem bolj jasno ali ima smisel z njim vztrajati ali pa ne. Treba je razčistiti kaj si kdo želi in kako si predstavlja vajin odnos. Namesto, da si vsak le misli svoje in živi v svojem svetu.

V katero pa si si želela ?

Mislim, da ta tvoj fant ni vzel vajine veze tako zelo resno, kot si sama. Vprašaj ga, kakšne ima on plane in načrte in bo ti potem bolj jasno ali ima smisel z njim vztrajati ali pa ne. Treba je razčistiti kaj si kdo želi in kako si predstavlja vajin odnos. Namesto, da si vsak le misli svoje in živi v svojem svetu.[/quote]

Saj vidi njegova dejanja, njegov (ne)prispevek, da bi se veza razvijala. Po treh mesecih srečevanja sem ter tja ti pa res ni treba polagati računov, se mučiti s pojasnjevanji in od njega zahtevati analizo sedanjega in prihodnjega stanja. Preprosto zaključiš zgodbo, ki se še začela ni prav dobro.

Saj to je razumljivo.

Da ne bo pomote, nimam nič proti, kdor se odloči za tak način. Nekdaj sem ga bil tudi deležen, samo da se postavi meja. To pa ni enostavno, ker dela ne zmanjka. Je petek in svetek.[/quote]
Točno in ta red bo pa Bonbonček naredila :)[/quote]Sam tako čez uč.

A bi ne blo fejst, da bi v miniki pa brez hlačk prišla na njivo, sploh ko se krompir pobira. Mater kmet gor al dol, ne bi mogu ostat ravnodušen. K vragu in prašiči:)

Ja no sej to, nikjer ni ene meje. In tud meni ni ravno smisel življenja delo na njivi, v štali….. Bolj mi je pomembna familija (če bi jo kdaj imela) in odnosi v njej. Ne vem pa kdaj mu naj vse to povem. Če bom odlašala predolgo ne bo v redu, če bom pa ful težila se bo pa ustrašil, bo mislil, da že hočem poroko, ker mu take stvari govorim :))))))
Le zakaj je tko, da sva se midva našla skupi? :)))

Točno in ta red bo pa Bonbonček naredila :)[/quote]Sam tako čez uč.

A bi ne blo fejst, da bi v miniki pa brez hlačk prišla na njivo, sploh ko se krompir pobira. Mater kmet gor al dol, ne bi mogu ostat ravnodušen. K vragu in prašiči:)[/quote]
Potem ji raje predlagam, da jaz kupim eno njivco in naj raje pride k meni 🙂

Sam tako čez uč.

A bi ne blo fejst, da bi v miniki pa brez hlačk prišla na njivo, sploh ko se krompir pobira. Mater kmet gor al dol, ne bi mogu ostat ravnodušen. K vragu in prašiči:)[/quote]
Potem ji raje predlagam, da jaz kupim eno njivco in naj raje pride k meni :)[/quote]A da bi ti pol oral.:)
Prilika dela šanso, glej, zdaj bo še malo premislila kako naprej, ohrani stike, pa boš videl s časom.

🙂 saj nikoli ni nujno, da zato ker sta se našla, da iz tega kaj mora ratat. Ljudje pridejo v naša življenja, ker se od njih moramo kaj naučiti ali oni od nas. Tudi to je možnost. Zakaj sta se vidva našla? Bog ve…
Morda boš izvedela, če se boš močno posvetila sebi in njemu, prebrala nekaj knjig na to temo…. bla bla.
Morad moraš delat na sebi pri odločnosti, morda mora on dobiti lekcijo iz odnosov… kdo ve..

“Robi” zvezo sem res vzela resno. Ker nisem taka punca, da bi se z nekom hecala ali imela fanta, da mi ne bo dolgčas al pa da ne bom sama. Kot sem pa že napisala, mi je pa mal težko ga že kar spraševat kakšne ima plane in načrte, ker bo mogoče mislil, da že hočem prstan :))
Čeprav saj tudi greva kam, sva šla okrog 1. maja v Italijo za par dni, pa enkrat v hribe in tko kakšno nedeljo kam (Bohinj, morje, Mozirski gaj). Samo na koncu res ostanejo samo še tiste nedelje, pa kdaj kakšen večer, da greva na sprehod. Zdej bojo čedalje toplejši dnevi, bom vidla, če bo želel mal na morje it.
Al pa sm čist preveč “zapela” vse skupi in narobe razmišljam, da bi mogla bit več skupi in vlagat v odnos.

In kot je že “entip” rekel, bo treba tud z njim skupaj kaj delat, da vidiva, kako se pa pri tem ujameva.
Tko da dela ne bo zmanjkalo haha

Ja red mora bit, pa čeprav slab :))))))

No navsezadnje niti nisi tako slaba, kot si se mi zdela na začetku. Čeprav zaenkrat ostajam pri sebičnosti 🙂 Ampak je možnost da to umaknem. 🙂
Odvisno kako boš poročala …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close