Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko ima novorojenček ali dojenček drugo barvo las kot starši

Ko ima novorojenček ali dojenček drugo barvo las kot starši

Ok, vem, da to ni nič takšnega, otrok ima lahko drugačno barvo las kot starša, lahko se mu tudi pozneje spremeni itd. Zanima pa me, kako vi gledate na to oz. ali ste morda imeli sami to izkušnjo, da sta recimo starša oba svetlolasa, pa se  jima rodi otrok z izrazito temnimi lasmi in ima že ob rojstvu veliko las. Ali pa obratno, da sta starša temnolasa, otrok pa čisto blond.

Jaz imam recimo frenda Italijana, oba z ženo sta res tista zelo temna Italijana, pa je tretji otrok precej svetel. In je ta frend kar sam začel, da je to ziher njegov otrok, da mu je podoben. Jaz nisem ničesar rekel, verjetno pa mu je kdo drug to kdaj vrgel pod nos.

Drugi primer pa kolegica, s povsem blnd otrkom, pa oba z možem tudi temna. Je kar sama začela, da je otrok podoben moževi sestri. ok, whatever. Ti že veš. 🙂

Tudi otrok Gotarce in Šuštarja je precej svetel glede na starša.

Se to res tako pogosto dogaja? In kako se odzvati na govorice okolice v takem primeru?

Ker, ljudje govorijo, tukaj ni dileme.

bi šel kdo tako daleč, da bi naredil DNK test? Ne bi s tem prizadel partnerko?

Lahko je po babicah oz ostalih prednikih. Jaz sem tudi svetla, moja starša pa oba temno lasa.

Odgovor na objavo uporabnika
Mushroom, 02.01.2022 ob 13:33

Lahko je po babicah oz ostalih prednikih. Jaz sem tudi svetla, moja starša pa oba temno lasa.

Pa ja, meni je to jasno. Toliko že vem o genetiki. 🙂

Zanima me pa bolj kako se spopadate z govoricami. Ljudje znajo bit žleht.

Je tebi kdaj recimo prišlo na uho, da je kdo kaj govoril v tej smeri?

Moj mož je temen kot italijan, pa je bil kot otrok blond. Isto moja sestra, take angelske zlate kodrčke je imela, zdaj ima pa ravne temno rjave. Tko da svetli lasje v otroštvu še nič ne pomeni.

Moja dva sta bila temna, sama svetla do ne vem kerga leta. Od sestre prvi dve, sta ob odraščanju bili podobni meni, kasneje obe očetu, tretja takoj očetu, četrti sin pa mojemu bratu. A to sedaj pomeni, da sva se z bratom s sestrici možem jahala? ?☺☺☺

Kako je naš darči rekel…?

Aristotel, Telegonija pa tote fore cuj…

Golobi pa to…

Ma ni to res. To se je darci spet zapohu pa kr neki bluzi.

Halo darci pa kaka telegonija???

Pa kak prenos genetike???

Pa kaka kontaminiranost z drugimi geni…

Ne seri. Pa kdo se verjame v te pravljice.

moj je imel celo drugo barvo kože kot jaz in oče otroka.

Najhuje je, da imata temnooka starsa modrookega otroka !?

S primitivci se ne ukvarja.

Ja a sem jaz kriv???

Mrzite istinu a?

E pa… Eto bom se pretvarju… Glumimo ne…

Ma kuurac. Ne mogu ja to.

To su vasi fazoni. Podmuklo hinavsko zahrbtno bezobrazno…

Ja lej stari… Ko vam je kriv? Da nije opet Bog?

Kaj pa necistvujete?

Vi bi necistvovali a pri tem ostali cisti… Neuprljani…

E pa… Zajebi.

In kako niste egoisti?

A ni to nepravednost?

Ti nista… Vi itak nic… Jebi ga otelo se… Ako ko ima primedbu… On je kriv, ne…

Moja mama je imela kot majhna svetle lase, kasneje so se ji spremenili v črne. Moj oče je imel črne in jaz sem kot majhna tudi imela čisto svetle lase, zdaj so zelo temno rjavi. Moj sin je tudi imel zelo svetle lase, je pa mož blond, tako da ni zgledalo tako čudno 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close