ko greva spat
Partner se skoraj nikoli ne stisne k meni, ko greva spat, razen ko sva intimna, pa še to bolj poredko. Iz principa se pol tudi jaz ne stisnem k njemu. Je to normalno? Aja skupaj sva več kot 10 let, imava enega otroka. Stiskal se že od začetka ni kaj preveč rad, hočem reči da zaspala skoraj nikoli nisva v objemu. Je taka oseba ali je kaj drugega posredi? Je še pri kateri tako?
Midva velikokrat zaspiva v objemu, vendar se jaz po pol ure zbudim in grem spat v drugo sobo. enostavno ne morem spati, če mi nekdo diha za ovratnik, tudi, če se otrok stiska k meni, ne morem spati. Rada ga imam pa vseeno:)
Lej, če sumiš, da te mogoče ne mara, to spanje ni merilo. Upoštevaj njegov odnos do tebe čez dan.
Tole “stiskanje kot ga omenjaš ni nobeno merilo, je pa tvoja reakcija, da se potem iz principa ti ne stisneš otročja. Recimo, da semm imela do sedaj 5 partnerjev in poročena, pa razen enega in tega sedaj, se noben ni stiskal, pa smo se imeli radi in ljubili. No, saj tud jaz nisem nek blazni stiskač. Tale zdaj pa ja, bi se stiskal celo noč. Ok, saj pozimi je ok, a poleti …ko je prišlo do vrelišča, sem mu lepo rekla, da gorim in da se bom obrnila stran. Pa še vrat, pa vse, ker on bi spal “v objemu”. No, in ker mu to res pomeni, je našel način … seveda ful odprto okno, pa mali vzglavnik, da moj vrat ne trpi in ja, spim v objemu. Ful lepo in dobro se naspim, pa še smrči ne nikoli takrat ?!
Ohjoj, to je čisto normalno. Jaz se tudi ne maram stiskat. Eni se pač radi dotikajo, skos neki ljubčkajo in crkljajo, nekaterim nam pač gre to ful na živce. Meni je moj povedal, kolk mu to pomeni, da se objamema, da si ful želi, da bi tudi jaz kdaj prišla prva do njega in si vzela vsake tolko 10min samo za to, da bi se objemala, da mu je to res dragoceno. Jaz sem mu pa tudi povedala, da naj ne jemlje tega osebno, da to ne pomeni da ga ne maram, ampak pač nisem nek “dotikajoč” tip človeka =) In po pogovoru nama je blo obema bolj jasno, kak je na stvari – on ni več užaljen, jaz pa tudi vsake tolko te potrpim (hehe=) pa prilezem do njega, če mu to res tolk pomeni….sj čez čas še men pol zapaše 😛
Zakaj se pa ne bi še ti tak poskusla pogovorit s partnerjem? Reči mu neki v tem stilu, kar je moj men reku. Da se kujaš, je res rahlo debilno, kr nimaš nič od tega, njemu pa tud ne bo kapnilo, verjemi.
problem je tvoj princip. če ti je do objemov, ga pač ti objemi in prenehaj z gledališčem. nekateri ljudje se radi objemamo, ne moremo pa spati objeti. lahko ga pa preprosto vprašaš.
Forum je zaprt za komentiranje.