Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko boli želodec

Ko boli želodec

Včasi, posebno, ko imam kašne skrbi, me grozno boli želodec. Se mi zdi, da takrat ne pomaga nič Ne čaj, ne lekadol, ne rupurut… Ali ima kdo kaj, česar še ne vem? So pa to hude bolečine, zato vam bom hvaležna za vsako pomoč.

Mnogokrat preverjeno – šilček žganja. Pa drugače ne pijem alkohola. Če pa boli želedec
pa definitivno pomaga.

v tem primeru meni pomaga samo soočenje s težavam… 🙂

Na dolgi rok prav gotovo. Ampak takrat, ko zares boli, pa tudi če veš, da te od skrbi, to nič ne pomaga. Uh, takrat je zares hudo!

Več mesecev sem zaradi stresa imela bolečine v želodcu, ki jih ni premagalo nobeno protibolečinsko zdravilo. Dokler nisem spila prve žličke orehovega olja. Pravi balzam za moj želodec. Zdaj ga redno pijem, po 2 ali 3 žličke na dan, tudi zaradi drugih zdravilnih učinkovin.

Pomaga spiti nekaj sluzastega, npr. zmleto laneno seme, namočeno v topli vodi ali mehka banana, najboljše zjutraj na tešče.

Piti in uživati samo tople-mlačne pijače in jedi (ne vročih, sploh pa ne mrzlih), pa ne preveč slanih, ne kislih, preveč začinjenih. Izogibati se mleku, pivu, kavi, ki povečajo kislino v želodcu Tako se sluznica v želodcu lažje in prej regenerira.

Kozarec tople vode večkrat dnevno naredi čudeže.

lp

pejt v lekarno, pa si kupi ranital…če maš take bolečine, kot krče, ti bo pomagal
najprej pa globoko vdihni in čisto sprosti trebuh oz želodec…

Hvala za vse odgovore! Še ste dobri ljudje na svetu!!!

Črtaj mleko.

Jegermaister ali kakšno podobno grenčico, eno šilce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close