Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika knorr fix špageti v pečici

knorr fix špageti v pečici

knor rfix bolognese v pečici….z surovimi ali kuhanimi špageti? nujno vprašanje

predvidevam, da s kuhanimi

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

jaz sem ji skuhala pa čeprav ne piše da jih je treba
je pa zelooooo dobro 🙂

ma, nič ne piše, čudno je, a ne? piše, lahko jih nalomite, to pa kuhanih ne gre:))))

Jaz jih malo skuham, ne do konca. Sem puskusila s s surovimi pa so se mi sprijeli in ni bilo ravno užitno.

S surovimi! Se pol v pečici skuhajo v omakci 🙂

jaz naredil ponavadi za 4 porcije tako da dam več špagetov kot piše in ko prelijev potem ravno ne plavajo notr in se ne bi skuhali.
Tako da jaz jih skuham , ne preveč. In je superca 🙂

tudi jaz jih napol skuham (al dente)…..nam je to ful dobra stvar

A ste že probale kakšen drug knorr fix…….me zanima, če so drugi tudi tolk dobri

jaz sem probala rezance v gobovi omaki in je bilo tudi zelo okusno ampak jaz sem mal po svoje še naredila
me pa zanima kakšen je tisti file v neki smetanovi in zeliščni omaki?

AH A RES TO JESTE…mislim a ni umetn okus….lp

ja, mi bomo res to jedli:)
file sem probala naredit, je dobro zelo, sem pa bila presenečena,ker je dosti omake, tak da paše kaka taka priloga zraven.

umeten?
Ravno tko so notr začimbe in sestavine ki jih drugače uporabljamo.
Zato hitrejše je za narest, verjetno ni ravno najbolj zdravo, pa saj ne jemo tega vsak dan 😉

Ga pa ni čez domačo kuhinjo!!!

In to svinjarijo jedo tudi vaši sončki??

Ja, svojim sončkom (a buci-guci-muci) ponavadi kar nekaj takšnega pripravim, na hitro, iz vrečke ali konzerve. Pogrejem in podobno. Hupim pa v Hoferju ali Lidlu. To je običajno nekaj čez tri, pridem iz službe in nimam energije še za kuhanje. Ampak moj mož pride potem iz službe šele ob šestih, njemu pa vedno nekaj bolj elitnega pripravim, ker drugače bi me že zdavnaj odgnal od hiše, če bi mu to zaamrznjeno sranje servirala, kot ga sam imenuje. Tako da tam se pa res potrudim. Včasih že kaj vnaprej postorim (čeprav potem moram vstajati ob štirih zutraj in sem utrujena), ampak vseeno rabim vsaj uro in pol. Pač, juha, glavna jed (kakšna divjačina in podobno), solata, pobedek. Včasih, če mi to prej naroči, morda še predjed. Ampak se mi zdi vredno, ker nekatere ženske menda sploh ne kuhajo in gospodinjijo in mnenja sem, da si bodo takšne res težko kakšnega moškega našle. Otroci (4 in 6 let) si pa zvečer vzamejo, kar jim paše. No, včasih jim sicer tudi ati pusti kakšno stvar, pa potem pojedo, ko on konča, recimo na kakšni kosti je včasih še čisto dovolj mesa, itak menda otroci ne rabijo toliko. Če pa on pač poje vse (kar se zgodi bolj pogosto), imata pa prost dostop do hladilnika in si lahko postrežeta, kar jima srce poželi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close