Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek knjiga o urški čepin

knjiga o urški čepin

mene pa čisto tako iz firbca zanima če jo je mogoče kdo prebrav in kaj za vraga piše notri da je naredila nana tak bum?

lep dan čeprav deževen

Malo nižje spodaj je vsaj 5 tem o tej knjigi odprtih v zadnjih 3 dneh….

ja, evo, ravno danes sem jo do konca prebrala.

kaj naj rečem … najprej to, da je vse zmenjeno. denar sicer naredi marsikaj, ampak vseeno sem prepričana, da ni, ker če bi se že trojček aleš-urška-nana (pa še kdo, npr. njen mož gena in adria media) zmenili, sem prepričana, da se v to sranje ne bi vpletala odvetnika, ker bi si s tem oblatla ime. ker toliko denarja pa spet ni v tem, da bi 10 oseb dobro živelo – tako dobro, da bi se res oblatli do konca in v vse neodgovorno porinli nedolžne boge otroke.

v knjigi je pol tega, kar že vemo, če pa ste prebral odlomke na netu, je pa to to in nič drugega.

vidi se, da je vse zaigrano in globoko verjamem, da je nana taka pr***ca, da je urški narekovala. prvič zato, ker urška ni tok pametna, da bi mela tzako fantazijo, drugič pa zato, ker se mnenja krešejo.

nana je nek na nekem videu izjavla, da nima take bogate domišljije, da bi si to zmisnla, po drugi strani se pa hvali, da je urški ponudla pisanje zato, ker je urška rekla, da ni za to nadarjena, nana pa zase misli, da ji gre to odlično od rok. torej?

poleg tega je blo rečeno, da je urški pri trenjih zadaj suflirala mama, kar piše tudi v knjigi, na tv pri danyju pa je urška izjavla, da je k njim domov priletela nana in ji zadaj suflirala, v kar verjamem.

poleg tega sem prepričana, da so vse laži, izrečene v knjigi, odraz urškine jeze v tistem trenutku in predvsem naivnosti, da se je pustila vodit nani. namreč toliko gorja, kot ga naj bi preživljala urška (govorim po prebranem v knjigi), ne bi trpela nobena ženska. pa se 100x požvižgam na ferrarija in cavallijeve cote, če bi me že v 2. mesecu nosećnosti pretepel, me ves čas zaničeval in mi lagal. čeprav vemo, da je urški dejansko šlo za denar, to je dejstvo.

poleg tega piše, kot da je blo v aleševem interesu iz urške naredit zvezdo, lepotico … mislim, da je blo to predvsem v njenem interesu, on, od ljubezni zaslepljen pa ji je vse le financiral in ugodil, ker je vedu, da jo bo le na tak način imel, glede na to, da, roko na srce, ni lepotec, ni nek simpatičen, poln humora, po vrhu ima še 2 otroka od prej.

prav bolana in tipična filmska oz. pravljična fora (ampak že bizarna oz. neduhovita) je ta, da je urška v njegovi jakni našla sliko druge ženske. kot bi knjigo pisala kaka osnovnošolka … kdo ima še danes, ko grejo te zadeve prek mailov, v jakni sliko ženske in jo pusti na dosegu rok svoje žene, da jo najde? mislim, škoda komentarja.

“boga urška” je tudi bila zaposlena na papriki in dobivala minimalno plačo, revica, od tega v 4-ih letih ni prejela regresa, res žalostno 😉 če bi vse 4 regrese dala na kup, bi blo ravno za eno jaknico. krivica pa res ne pozna meja. 😉

potem piše to, kar že vemo za špelo grošelj, pa da je špelo in sabino mali aleš silil v spolne igrice, da sta si morali lizati spolne organe in da je vse poslikal, zato je sedaj sabina na njegovi strani, ker jo verjetno izsiljuje. no, ta je najbolj taka grozna.

potem piše o oddaji trenja, citira izjave gostov in jih mal komentira, češ da je vse laž, seveda. da kako lahko jeklinova naplete zgodbo o princeski, če pa jo še pozna ne. pa da upa, da bodo gostje prebrali knjigo in uvidli, v kakem peklu je urška živela, kako zmotno so torej mislili.

opisuje tudi začčetke, kako sta se spoznala, kam sta hodla jest in na počitnice, ves čas pa zraven komentira, da jo je aleš imel pod nadzorom in je, razen izjem, trpela, jokala …

sin je (na aleševo željo!) spal pri njem, ona posebej, in da se je akeš vedno, ko je spal s sinom, zbudil neprespan, ko je pa ona spala s sinom, je bla pa prerojena 😉 tu verjamem alešu, da je pustil princesko spati zase, da se je revica naspala.

poleg tega večkrat omenja, kako slab oče je, ampak če bi blo to res, bi imela skrbništvo nad njegovima otrokoma iz 1. zakona žena – saj vemo, da v veliki večini ga žena tudi ima, torej ne verjamem, da je slab oče. pri teh zadevah vedno gledajo na koristi otrok. če bi se šlo le za denar, bi ju imela bivša žena in bi on le plačeval preživnino in ju vzel npr. za vikend.

skratka, take neumnosti …

in še največja bedarija pri vsem tem, onb kateri res vidimo, kaka p***ica je nana: nana je namreč urški kot ženska in mati ponudila oporo, ko je prebrala, da je aleš urško vrgel iz hiše 😉 ojooooooj. me zanima, če jo ponudi vsakemu – v novicah vemo, da so skoraj dnevno objavljene različne tovrstne tragedije, pa me zanima, če se jo, tako mehkega srca kot je, dotaknejo tudi tiste zgodbe, ko otroci ostanejo brez staršev ali pa ko jim nesreča uniči vse, kar imajo?
mislim, da ne rabiš bit posebej pameten, da veš, da je nana v naivni urški vidla zelo dober zaslužek. sploh ko je vidla, da je urška vse zaupala storyju, pa je hitro pristavla svoj lonček, da na piše knjigo. to ji nje namreč pol “slučajno in mimogrede” predlagala – s tem namenom jo je pa v resnici dejansko kontaktirala!

ni pa v knjigi podpisan tisti, ki je napisal nekaj besed o avtorici, torej se je očitno nana kar sama označla za moćno, samozavestno, ambiciozno, s s posobnostjo vodenja, planiranja, ki jo odlikujejo kreativnost. piše, da je bistra, prodorna, racionalna, da ima močno izraženo intuicijo. in da je kot menedžerka marsikatero pevko oz. pevca spravila na vrh… (to sem prepisala) itd.

uglavnem … budale smo, ker smo kupli knjigo in s tem namenom jo je tudi izdala. jaz sem si prisegla, da je ne bom, pa sem jo …

pardon, URŠKO in sabino, ne špelo in sabino.

Nisem bila zraven, a je ćisto možno, da je bila prisiljena v nezaželene spolne aktivnosti in da je bila tepena. Statistike nam povejo, da je vsaka peta pretepena in da mogoče vsaka stota prizna, da je bila kdaj tepena…spet eden od problemov, ki jih ne zaznamo…enako kot prostitucije ne. Še tiste, ki povejo okolici, da so jih fasale, povejo to za bivše može ali za sedanjega partnerja, ki jih je res mogoče samo enkrat močneje prijel za roko in še to nekomu, ki mu lahko zaupajo, ne v družbi za mizo na glas. To se skriva.

Naša naj naj naj estradnica vseh časov ima moža, ki je nasilen…o tem se je pisalo, ko je bila plava, … poslovni partner mi je povedal zgodbico o njegovem nasilnem vedenju do prostitutk…nimam razloga, da mu ne bi verjela..

finančna neodvisnost torej ni razlog, da se ženska ne bi pustila pretepati. Tista, ki ima interes oditi, gre, ostale živijo v svoji odvisnosti od odnosov lepo naprej in lažejo dan za dnem svojim otrokom, kako ljubijo moža, v resnici si pa samo zagotavljajo primerno okolje za to, da lahko pridejo do svoje opojne substance in imajo varnost, da ne rabijo živeti same.

ja, to se strinjam, nasilja je, žal, ogromno, pa tudi vem, da 3/4 ne vemo oz. da vsaj tolio ne pride v jasvnost – včasih kakšno zgodbo izvem od policista, ki ga imamo v družini.

hočem rečt, da se ji je prav na vseh področjih dogajalo samo slabo, da mi je to malo čudno, in da naj sama sebi pripiše, če se je spuščala v to in če ji je pač denar pomenil toliko več, da je trpela. če je imela v družini tako podporo, zakaj je potem niso vzeli k sebi? ne le da jo je tepel – kot piše v knjigi jo je imel le zase, ji vse prepovedal, zaničeval joo je, zmerjal, skratka, igrala je po njegovih notah.

skratka, očitno je denar nadvladal nad vsem, raje je vse to pretpela, da je bila preskrbljena na vseh področjih, da se je pojavila na tv in v ostalih medijih. čeprav – če je pol od tega, kar piše, res, je veliko, ampak ne verjamem. ne da ne verjamem, da se to ne more zgodit, ker se dogajajao še mnogo hujše stvari a la fritzl, ampak tej zgodbi konkretno ne verjamem. nikomur od njih 3 ne verjamem, če bi pa že mogla izbrat nekoga, pa je verjetno aleš tisti, ki mu še najbolj verjamem, pa še on je tak tepček.

Jaz pa verjamem, da je bil nasilen, kot je že povedala he he si radi zatiskamo oči pred tem. Tip mi deluje popolnoma brezbrižen egoist, brez morale in verjamem, da je varal in silil Urško v lezbične odnose. Ker eni so dejansko taki, ko ima enkrat človek tolk keša, mu nič ni več dovolj, misli da lahko vse kupi in mu nobeden nič ne more. Ne vem no tolk grozot in vse to izmišljeno, bi bilo malo težko, tudi če je vsaj polovica res je že več kot preveč.

Sem ženska in vem kaj pomeni manipuliranje in spolna prisila tipa ki te ima popolnoma v oblasti, zato brez dvoma verjamem tej zgodbi. In namesto, da vsi udrihajo po Urški češ kaka materialistka je, bi bil zaničevanja bolj potreben Aleš. Ne samo to, kaznovan bi moral bit, če je to res! Mislim pa da je zajetna vsota denarja v zameno za tišino kriva, da Urška zdaj jemlje te besede nazaj. To pa se zgodi, ker punca ni preveč pametna in je preveč požrešna na denar.

bilo bi fino, če bi še 1. žena kakšno rekla

To o fizičnem nasilju nad ženskami je pretiravanje.

Ženska žnara, teži, teži, žnara. Moški se umika, umika in je stisnjen v kot. Ženska še vedno teži, teži. In končno jo ubriše, da ima mir. Prej ženska ne neha. Mislim, da je največkrat tako.

Mojo sestrično so vsi dečki tepli. In mož mož, ki je milo in prijazno bitje, je izjavil, da tako prasico bi še on udaril. Midva sva skupaj 30 let in se me nikoli ni dotaknil.

Ne vem iz kakih rovt prihajaš, verjetno kjer se ženske pretepa zato, ker so “tečne” halooo!! mi živimo v sedanjosti in ne 20 let za časom, vsako nasilje je kaznivo dejanje, tudi če je ženska še tako “plitka” po tvojem mnenju, nobena si ne zasluži maltretiranja!

Najprej sta bila sanjski par, potem skregana do amena – varanje, pretenja, mučenja, zaničevanje – zdaj pa sta spet kolega? Ah, dajte no, ljudje naivni.

da on jo je pretepal za vsako dobro jutro ,silil v spolne odnose.
Ona se je pa dan za dnem samo smehljala,se zabavala,imela lepo

prosim vas lepo no

Pa ga pred ločitvijo še prosila da jo sprejme nazaj?? LOL

Pa kaj je z vami ženske?? hvalite se, kako je kdo tepel vaše sestrične. Za nobeno stvar na svetu ni vzroka, da se kire ženske kdo sploh dotakne. če je tvoja sestrična njemu tak najedala, bi jo naj pustil in ne tepel. Kakšna ženska pa si, da si to tako z veseljem povedala???? Verjetno zakompleksana ženska, ki si svoji sestrični mogoče čes fovš. Namesto da bi ji pomagala, se ji smejiš. Zakaj si zgodbo o Urški Čepin jemljete kot nemogočo? Aleševe besede so res mile, ker je potuhnjen in se lepega dela. Pojma nimate očitno, kaj se dogaja med bogataši kot je aleš, pod kakšno krinko živijo in kako lahko skrivajo svoje obraze ki so umazani in polni denarja. Kaj mislite kaj počnejo bogataši. Nič jim več ni dovolj, denar jih pokvari in sami sebe ne poznajo več. Delajo grozne stvari, si oblastijo svoje partnerke in obratno in vse te estradnice….. Ki so butaste in naivne, ki ravno tako za denar vse naredijo kot jim ukažejo agencije, ki so glavni pobudniki k temu kar se dogaja in jim dobesedno ukazujejo in manipulirajo s temi mladimi zvezdicami kot je sabina mali in podobno. Verjemte v te zgodbe, ki so še hujše kot jih je opisala Urška v knjigi. In zakaj bi bilo nemogoče, da bi sabina mali res bila gola v čepinovi kleti??? Pa kje živite? Mislite da ženske spijo nedolžne do poroke kot včasih? Kaj pa je sabini mali se sleči?? Tak kot keks. Potem pa ubožice nič krive ker so pod oblasti agencij in bogatašev, ki jim plačajo da molčijo!!!!!!! Odprite oči, da živite v 21. stoletju!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close