Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmetije, domača hrana

Kmetije, domača hrana

A kar kapsulo z rastnimi hormoni ste našli ;-)))))
Lahko napišeš ime trgovine? Ne, ane…… ;-)))))[/quote]
Mercator. Še kakšna glasbena želja? Tega je več, ko si priznate.[/quote]

Pa si pofotkala in poslala na Mercator?

Si obvestila zavod za javno zdravje, medije, kogarkoli?

Pa si pofotkala in poslala na Mercator?

Si obvestila zavod za javno zdravje, medije, kogarkoli?[/quote]
A ste res tako naivni, ali se samo delate butaste? Sem gledala nemsko oddajo v kateri ugotavljajo, kako prehrambena industrija zavaja potrosnika in to niso miti, ampak zal resnica. V trgovini se je prodajala pod vrhunsko sunko, ampak so v labaratoriju ugotovili, da je en koscek te sunke bil sestavljen iz treh razlicnih dnk zivali in potem tudi prikaz kako to naredijo. Sadni sokovi, kjer je pisalo, da’vsebuje toliko in toliko odstotkov sadja in ugotovitev, da ne vsebuje niti s od sadja, da o siru, ki ne vsebuje nic mleka ne govorim. V resnici pri nas sploh ne vemo kaj jemo in tudi inspekcija ti nic ne pomaga, ker pakiranih izdelkov nihce ne kontrolira. Se je videlo pri aferi s konjskim mesom.

Ne zanemari, da moraš vedeti kje je njiva. 120 metrov od ceste, špricano ali ne je zasvinjano s soljo, gumami, oljem in kaj vem še čem.

Hja, eno ali drugo?

p.s. Zanimivo, odkar je 1x bila omenjena ena tableta, ki naj bi jo nekdo našel v neki solati, že vsaka druga mona kapsule iz zelenjave pobira :)))))[/quote]
Sem jaz isto opazila, ja!
Ampak ne razumem pa, da pol ljudje o takih najdbah anonimno pisarijo po forumih. Če bi jaz to našla, grem direkt na inšpekcijo. Ker od jamranja po forumih res ni nobene koristi. Seveda, če ima to jamranje sploh realno osnovo …

Mi imamo kmetijo in se cca 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} oskrbljujemo sami z hrano. Tako da žal ne vem kaj prodajajo po trgovinah. Hodim zelo poredko tja.

Daj, fotkaj eno kapsulo. Samo eno :)[/quote]
Imam en majčken problem – na vrtu v raslinjaku imam že toliko sveže solate, da prav za fotko tebi je pa ne grem kupit. Obljubim pa naslednjo zimo, če le narajmam nanjo. Skoraj vsako leto doslej sem. Sicer mi dol visi, če ti verjameš ali ne, jaz že vem.

Itak :)))))

Česa od zgoraj napisanega ne verjameš? Me obtožuješ, da lažem?

Daj, fotkaj eno kapsulo. Samo eno :)[/quote]
Imam en majčken problem – na vrtu v raslinjaku imam že toliko sveže solate, da prav za fotko tebi je pa ne grem kupit. Obljubim pa naslednjo zimo, če le narajmam nanjo. Skoraj vsako leto doslej sem. Sicer mi dol visi, če ti verjameš ali ne, jaz že vem.[/quote]

Saj ti ni treba kupovat. Ti samo fotografiraj merkatorjevo solato s kapsulami in pošlji slike.

Česa od zgoraj napisanega ne verjameš? Me obtožuješ, da lažem?[/quote]

Kapsul ti ne verjamem 🙂

Imam en majčken problem – na vrtu v raslinjaku imam že toliko sveže solate, da prav za fotko tebi je pa ne grem kupit. Obljubim pa naslednjo zimo, če le narajmam nanjo. Skoraj vsako leto doslej sem. Sicer mi dol visi, če ti verjameš ali ne, jaz že vem.[/quote]

Saj ti ni treba kupovat. Ti samo fotografiraj merkatorjevo solato s kapsulami in pošlji slike.[/quote]
Obljubim, prec, ko bo možnost!

http://www.fran.si/iskanje?View=1&Query=kapsula
Torej kakšna kapsula??

Hja, eno ali drugo?

p.s. Zanimivo, odkar je 1x bila omenjena ena tableta, ki naj bi jo nekdo našel v neki solati, že vsaka druga mona kapsule iz zelenjave pobira :)))))[/quote]
Sem jaz isto opazila, ja!
Ampak ne razumem pa, da pol ljudje o takih najdbah anonimno pisarijo po forumih. Če bi jaz to našla, grem direkt na inšpekcijo. Ker od jamranja po forumih res ni nobene koristi. Seveda, če ima to jamranje sploh realno osnovo …[/quote]
Kje pa pise, da je prepovedano glavno, da se obraca denar in, da imajo nekateri hude travme, ker ne morejo decembra kupiti jagod in cesenj. Sigurno je sadje in pa zelenjava iz Juzne Amerike, Egipta, Juznoafriske republike,…pobrano dozorelo in nic tretirano in polno vitaminov, ce clovek logicno sklepa, potem vemo, da je to nemogoce in, da je v prehrambeni industriji ogromno kemije in pa zavajanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close