Kmetije, domača hrana
V TRGOVINAH filajo “hrano” z rastnimi hormoni?
Iz katere bolnice si pa ti??[/quote]
Povedano iz izkušenj (solata zrasla čez noč v hladilniku in zraven najdena kapsula), lahko bi šel v tožbo z trgovino, če bi bil takšen tip človeka.
Malo se pozanimajte v določenih zadevah preden zmerjate druge.
Je pa res, da ni povsod tako in da je lahko bila izjema, ampak tako je bilo.
V TRGOVINAH filajo “hrano” z rastnimi hormoni?
Iz katere bolnice si pa ti??[/quote]
Povedano iz izkušenj (solata zrasla čez noč v hladilniku in zraven najdena kapsula), lahko bi šel v tožbo z trgovino, če bi bil takšen tip človeka.
Je pa res, da ni povsod tako in da je lahko bila izjema, ampak tako je bilo.[/quote]
A kar kapsulo z rastnimi hormoni ste našli ;-)))))
Lahko napišeš ime trgovine? Ne, ane…… ;-)))))
Je pa res, da ni povsod tako in da je lahko bila izjema, ampak tako je bilo.[/quote]
Lahko napišeš ime trgovine? Ne, ane…… ;-)))))[/quote]
Tudi jaz sem kupila cvetačo s kapsulo.. Se jim je izmuznila.
Trgovina… hm, ena od diskontnih.Ne začne se na M, S, H… :))))))
Ti pa res zivis v svojem naivnem svetu. Pred leti se je to zgodilo moji teti, ki mi je vsa nejeverna razlagala, da je kupila solato v trgovini in jo polovico porabila ostalo je pa spravila v hladilnik in cez dva dni se je odlocila se ostalo polovico porabiti in jo je bilo vec kot pa jo je kupila, ja in res je nasla kapsulo in od takrat ne kupuje vec solate v trgovini. Pri nas jemo samo domaco solato, ker imamo druzinskega clana, ki ima obcutljiva prebavila in pa alergije in po trgovinski solati dobi hudo drisko in krce. Nekateri pa se kar zivite v iluziji kako je vse trgovinsko zdravo.
Samo nekateri ste pa de facto fuknjeni, ane? Biologijo in razvoj celic ste prespricali?
polovico porabila ostalo je pa spravila v hladilnik in cez dva dni se je odlocila se ostalo polovico porabiti in jo je bilo vec kot pa jo je kupila
Glede na to, da je nekdo ocitno izumil kapsulo z dovolj hranili in materiala, poleg tega pa tud z zmoznostjo skoraj takojsnje delitve celic – a mi lahko prosim razlozis, zakaj nimamo “umetnega mesa”, pa “samo za vas vzgojene kože” in še šesa podobnega? 🙂
Kaj vse vam folk proda, dajte no. A vas lahko malo na daljavo po telefonu zdravim in branim pred kapsulami? 🙂
Hja, eno ali drugo?
p.s. Zanimivo, odkar je 1x bila omenjena ena tableta, ki naj bi jo nekdo našel v neki solati, že vsaka druga mona kapsule iz zelenjave pobira :)))))[/quote]
Res je, s tem, da fotka te čudežne tablete pa ni bila nikjer objavljena. In mi je res čudno, da pri vseh družbenih omrežjih, ko se fotka vse počez, ni nobene fotografije te čudežne tablete, ki omogoči, da solata čez noč zraste. Sploh glede na to, da je to kar reden pojav.
Mercator. Še kakšna glasbena želja? Tega je več, ko si priznate.
Forum je zaprt za komentiranje.