Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kmetija :)

Kmetija :)

Ampak Lado ima pa sexy plešo. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Katerega Ladota imaš v mislih? Batagela? :)))

Rožiča. 🙂

En dober filmček imam iz Kmetije, pa ga ne znam prilepit! Škoda!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A on je Lado? :))

Bo moderator Robi povedal, kako se to naredi.:)

Samo, da da gospo spat. :)))

Če ni gospa njega dala, ker ga že nekaj časa ni :))

Direkt na forum ne bo šlo.
Najprej ga shrani nekam na net. Na primer na youtube, pa daj link.

Sem jo dal..Pa sebe prav tako….:)

Kar spat si šel … brez večerje :))

Kar spat si šel … brez večerje :))[/quote]
Ja. 🙂

Ste gledali kmetijo? :))))))))))

Me ful firb matra.:))))))))))

Sploh pa mora tema it na vrh.)))))))))

Včasih malo poškilim, oni Simon je zunaj, malo ekscentričen kot Činč, a ne, ki je rad filozofiral čutil z drevesi. 🙂 To pač izberejo takšno ekipo, psihološke profile ljudi, da se malo med sabo znervirajo, drug drugemu začno najedat, se oportunistično grupirajo kot živali, pride do seksa, da se potem vse razvije v šov, da se “nekaj dogaja”, kar dviga rating oz. gledanost.

Malo mimo, samo kot komentar, ona komentatorka Angelca, ki je tako “besedno gorečna”, se mi zdi, da je njen že kakih 30 let ni nič pocartal pod odejo. Bi rabila enega, da jo malo umiri. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Včasih malo poškilim, oni Simon je zunaj, malo ekscentričen kot Činč, a ne, ki je rad filozofiral čutil z drevesi. 🙂 To pač izberejo takšno ekipo, psihološke profile ljudi, da se malo med sabo znervirajo, drug drugemu začno najedat, se oportunistično grupirajo kot živali, pride do seksa, da se potem vse razvije v šov, da se “nekaj dogaja”, kar dviga rating oz. gledanost.

Malo mimo, samo kot komentar, ona komentatorka Angelca, ki je tako “besedno gorečna”, se mi zdi, da je njen že kakih 30 let ni nič pocartal pod odejo. Bi rabila enega, da jo malo umiri. :D[/quote]

Saj point je v šovu 🙂

Angelca pa, kolikor vem, ima moža; in mislim, da jo kdaj pa kdaj njen pocarta… tudi pod odejo.:)

O kmetiji pa že dolgo nismo nič rekli.:)

ni problema lahko jaz – Vlasto bom nabrisal takoj ko pride ven, kak je dobra čuj

ni problema lahko jaz – Vlasto bom nabrisal takoj ko pride ven, kak je dobra čuj[/quote]

:)))) kaj pa tvoji kriteriji, ona jih ima 2 x toliko 🙂

ni problema lahko jaz – Vlasto bom nabrisal takoj ko pride ven, kak je dobra čuj[/quote]

:)))) kaj pa tvoji kriteriji, ona jih ima 2 x toliko :)[/quote]
Verjetno je bolj pomembno koliko jih kaže in da ni iztrošena…:)

Verjetno je bolj pomembno koliko jih kaže in da ni iztrošena…:)[/quote]

Jah, deklc odpri pa poglej, koliko kaže kilometrina, odvisno kak motor ima pod haubo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sila kolo lomi!! :))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close