Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kmetija :)

Kmetija :)

Saj to vse drži. Samo kaj, ko se ti v tistih letih sesuje ‘pojem moškega’… Veš kakšna kriza je to??!! Vsaj tri dni je trajalo, da sem prebolela. :)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Še ena za nedomišljanje in spomine na tiste čase. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=h3Yrhv33Zb8&feature=artistob&playnext=1&list=TLGP0zGDJfdZc%5B/quote%5D

He, he.. Steven… in dvigala; dobra ideja!

Še malo, pa bom semle dodal še kakšne ac/dc-je… bi kar šlo zraven, a ne?

Saj to vse drži. Samo kaj, ko se ti v tistih letih sesuje ‘pojem moškega’… Veš kakšna kriza je to??!! Vsaj tri dni je trajalo, da sem prebolela. :)))))))))))[/quote]

He, he… ja, to je bila poštena tragedija. Razumem

:-)))))))))))

No, me veseli, da sem ti dala dobro idejo. Le glej, da jo boš še DOBRO izkoristil.
Idejo, mislim. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

He, he… seveda mislim idejo, le kaj bi drugega…

Bom moji povedal, da ti častiš…
Se zna zgoditi, da dobiš od nje gajbo jabučk v zahvalo, he, he…

Do takrat pa:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nf0oXY4nDxE
… delat!

Jah Rok… le glej, da te ne bom javno opomnila, da jabučk še nisem dobila! :)))))))

če mi je všeč? neeeeeeeeeeeeee)) če pa paše na kmetijo? seveda, tako kot paše razpelo v bogkov kot:)[/quote]

Kako to, jaz sem bila prepričana, da je vsem moškim všeč. No res pa je, da jaz nisem moški.:)))

Kako to paše nea čist štekam.:))))[/quote]

kako ne štekaš?)))

“….tako kot paše razpelo v bogkov kot:)”

tega nea štekam :))

ni kmetije brez bogkovga kotka in brez žene, tako tud ni kmetije 2 brez lili, enostavno paše not)..ker mi je bila prejšna voditeljica čist mimo,, anja tomažin,..recimo ona je pasala na kmetijo kot na kravo sedlo)) no zdaj štekaš?))

ni kmetije brez bogkovga kotka in brez žene, tako tud ni kmetije 2 brez lili, enostavno paše not)..ker mi je bila prejšna voditeljica čist mimo,, anja tomažin,..recimo ona je pasala na kmetijo kot na kravo sedlo)) no zdaj štekaš?))[/quote]

hehehhehe… :)))))))))) bom že morala, ker si se tako potrudil z odgovorom :))))))

Ni švoh, če je to ta? Zna prijet za dudle. 🙂
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/farm%20girl%20milking.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7BP93V-x6-jgPJLBJpB6AsdLrI0GgcGE9M5ZLMgIuEsiFvCJy_g[/img]

eh matjazek, kera pa še danes za dude prijemlje:))))

jao Melita, kwa s šla to butasto temo odpirat, a je blo treba tega te uprašam zdej jest??

Vprašanje terja odgovor 🙂

kwa ti naj rečem …. treba ni bilo…. zopet pa nič ne škodi, če je :)))

One šekaste spredaj imajo precej večje!

matjazko,

resno, tvojo zgornjo temo vidim samo na pol, pa kolikor vidim tudi mojega prvega odgovora ni. A ti normalno vidiš vse 🙂

Pa si rekla, da ne piješ žganja. 😀

Pa si rekla, da ne piješ žganja. :D[/quote]

Tega pa nisem rekla:))) sam danes ga še nisem :))

Čudno pa je, da ta tema je čist o.k., ona tvoja pa ne:))) Da nimaš ti to prste zraven? :))

Pa si rekla, da ne piješ žganja. :D[/quote]

Čudno pa je, da ta tema je čist o.k., ona tvoja pa ne:))) Da nimaš ti to prste zraven? :))[/quote]

Bibitka, ti si to nekaj zakvačkala, namreč od tvojega youtube vstavka zafrkava. Ne vem, za koliko te bodo oglobili, ko bo Primož zvedel, kaj si naredila!!!! :)))

Nee od mojega vstavka to gratalo 🙂 To je od tvojega pužeka, ko sem ga hotla citirat.:))

Tak da, če bojo že koga oglobli, boš to ti; bom ti pa rade volje priskočila na pomoč, če bo znesek previsok. :)))

Čudno pa je, da ta tema je čist o.k., ona tvoja pa ne:))) Da nimaš ti to prste zraven? :))[/quote]

Bibitka, ti si to nekaj zakvačkala, namreč od tvojega youtube vstavka zafrkava. Ne vem, za koliko te bodo oglobili, ko bo Primož zvedel, kaj si naredila!!!! :)))[/quote]
Zato pa jaz raje ne pustim ženske dolgo pred računalnikom…Saj me je vedno strah, ko bo spet začela jamrati, da kaj ne dela…:)

Namesto, da bi bil vesel, ko se ženske obrnemo nate, pa strokovno in predvsem hitro popravil 🙂
To se pa kar nekaj nosiš :)))))))

ehhh, sm mislu da mate dolinarji več soli u glau

Kdo pa pravi, da je nimamo? 🙂

Bibitka, ti si to nekaj zakvačkala, namreč od tvojega youtube vstavka zafrkava. Ne vem, za koliko te bodo oglobili, ko bo Primož zvedel, kaj si naredila!!!! :)))[/quote]
Zato pa jaz raje ne pustim ženske dolgo pred računalnikom…Saj me je vedno strah, ko bo spet začela jamrati, da kaj ne dela…:)[/quote]

:))))

Veš kaj, včasih so pa tudi otroci kaj krivi… ali pa računalnik sam… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close