Kmetija :)
Saj to vse drži. Samo kaj, ko se ti v tistih letih sesuje ‘pojem moškega’… Veš kakšna kriza je to??!! Vsaj tri dni je trajalo, da sem prebolela. :)))))))))))
Še ena za nedomišljanje in spomine na tiste čase. 🙂
He, he.. Steven… in dvigala; dobra ideja!
Še malo, pa bom semle dodal še kakšne ac/dc-je… bi kar šlo zraven, a ne?
He, he… seveda mislim idejo, le kaj bi drugega…
Bom moji povedal, da ti častiš…
Se zna zgoditi, da dobiš od nje gajbo jabučk v zahvalo, he, he…
Do takrat pa:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=nf0oXY4nDxE
… delat!
ni kmetije brez bogkovga kotka in brez žene, tako tud ni kmetije 2 brez lili, enostavno paše not)..ker mi je bila prejšna voditeljica čist mimo,, anja tomažin,..recimo ona je pasala na kmetijo kot na kravo sedlo)) no zdaj štekaš?))[/quote]
hehehhehe… :)))))))))) bom že morala, ker si se tako potrudil z odgovorom :))))))
Pa si rekla, da ne piješ žganja. :D[/quote]
Tega pa nisem rekla:))) sam danes ga še nisem :))
Čudno pa je, da ta tema je čist o.k., ona tvoja pa ne:))) Da nimaš ti to prste zraven? :))[/quote]
Bibitka, ti si to nekaj zakvačkala, namreč od tvojega youtube vstavka zafrkava. Ne vem, za koliko te bodo oglobili, ko bo Primož zvedel, kaj si naredila!!!! :)))
Tega pa nisem rekla:))) sam danes ga še nisem :))
Čudno pa je, da ta tema je čist o.k., ona tvoja pa ne:))) Da nimaš ti to prste zraven? :))[/quote]
Bibitka, ti si to nekaj zakvačkala, namreč od tvojega youtube vstavka zafrkava. Ne vem, za koliko te bodo oglobili, ko bo Primož zvedel, kaj si naredila!!!! :)))[/quote]
Zato pa jaz raje ne pustim ženske dolgo pred računalnikom…Saj me je vedno strah, ko bo spet začela jamrati, da kaj ne dela…:)
Bibitka, ti si to nekaj zakvačkala, namreč od tvojega youtube vstavka zafrkava. Ne vem, za koliko te bodo oglobili, ko bo Primož zvedel, kaj si naredila!!!! :)))[/quote]
Zato pa jaz raje ne pustim ženske dolgo pred računalnikom…Saj me je vedno strah, ko bo spet začela jamrati, da kaj ne dela…:)[/quote]
:))))
Veš kaj, včasih so pa tudi otroci kaj krivi… ali pa računalnik sam… 😉
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/farm%20girl%20milking.jpg[/img]