Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmetija – Tine je res psiho

Kmetija – Tine je res psiho

Kako je pa ta tip prizadet!! V glavo prizadet! Pa ne zaradi mame pa kaj ima še ene travme?
Ta tip je nor!

Oduren.

Lahko v parih stavkih poves kaj je bilo vceraj, ker sem zaspala ze lred 21h
Hvala

On in Adrijana , za BRUHAT. S takimi ljudmi pa nebi mogla bit prijateljica.

Ti tekmovalci so vsi skupaj za nikamor, nalogo bodo spet padli, vsi po vrsti razen Zare in Senada, psihopati, pa ne navijam za njiju. Da pa s Tinčkom ni nekaj vredu, pa je sinoči glasno komentiral moj mož, ki običajno ne, ob neki sceni je dejal, da ti gleda, ko da bo poklal vse okrog sebe in dejansko sem postal pozorna, OMG ta pogled je bil dejansko ubijalski!

TaTine ni normalen. Senad zmagaj.

Pa kako grdo zmerja Ano : ubil te bom, govno…., pa še in še. Upam ko pride domov, ga Anini pričakajo in naučijo kozjih molitvic!

Tine verjetno sploh še nikoli ni bil v redu! To njegovo nesramno zmerjanje Ane,obnašanje maminega sinčka,ki naj bi bil menda pri svojih “letih” neki študent presega vse meje! včerajšnje buljenje in komentarji so pa povedali še več. Spočiti sinko,saj je toliko tednov samo poveljeval,spal in se prehranjeval si nenadoma želi najmočnejšega nasprotnika!??? Taktiziranje levega krila seveda,da bi bilo levo krilo tako udarno še pri delu in pranju “gat”.

Tako se obnaša samo nekdo, ki ne upa javno objaviti svojo spolno usmerjenost, svoje občutke tlači in ima veliko zamere, ker tega ne more izraziti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close