Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmetija, razkrit zmagovalec

Kmetija, razkrit zmagovalec

V Žurnalu je bilo danes v članku napisano, da sta dva tekmovalca na YT, Nika in Dominik, razkrila zmagovalca Kmetije.  Na POPTV so ju prijavili – zatožili kar ostali tekmovalci…  POPTV ju bo zdaj sankcioniral.

Ampak na YT v njunih videih ni podatka o zmagovalcu, predvidevam, da sta video že umaknila.  Ali kdo ve, koga sta razkrila?

Odgovor na objavo uporabnika
ali je kdo videl video, 22.10.2021 ob 19:51

V Žurnalu je bilo danes v članku napisano, da sta dva tekmovalca na YT, Nika in Dominik, razkrila zmagovalca Kmetije.  Na POPTV so ju prijavili – zatožili kar ostali tekmovalci…  POPTV ju bo zdaj sankcioniral.

Ampak na YT v njunih videih ni podatka o zmagovalcu, predvidevam, da sta video že umaknila.  Ali kdo ve, koga sta razkrila?

Razkrila sta po moje zmagovalca.

Tilen

Ampak sta ta video umaknila?

Sem zadnjič res pomislila, da Tilen je tako neopazen, da se mu še kamenčka ne bodo spomnili dat 🙂

Ampak vseeno je fino pogledat videe od teh dveh (antipatičnih) tekmovalcev, že zato, ker potrjujeta tisto, kar smo vedeli že ves čas – tekmovalci igrajo po scenariju oziroma, scenaristi v oddajo lepijo izjave, katere ustrezajo zamišljeni zgodbi, s katero vzdržujejo napetost.

Zanimivi so tudi dvoboji, ko smo se gledalci večkrat spraševali, če so pošteni, no to je zdaj jasno, da niso.  Scenaristi določijo tudi zmagovalce, enostavno priredijo rekvizite in naprave, ki določenemu tekmovalcu omogočijo zmago.

Praktično tekmovalci sploh nimajo možnosti, da bi zmagali zaradi lastnega znanja in igre.  To je bilo lepo vidno pri predprejšnji Kmetiji, ko je zmagala tista Prekmurka, ki je vlekla usta postrani.  Pa tudi lanska Kmetija s tistima dvojčkoma je bila zelo očitno nastavljena na njuno zmago.  Se je lepo videlo, da fanta točno vesta, da bosta zmagala.

Kdo sploh še gleda te kvazi resničnostne šove, kjer je vse zmenjeno in prirejeno za boljšo gledanost? Pejt rajš knjigo brat, na sprehod, z otrokom igrat en človek ne jezi se, ženo pocartat, …

Anonimno 7039, 22.10.2021 ob 21:13

Sem zadnjič res pomislila, da Tilen je tako neopazen, da se mu še kamenčka ne bodo spomnili dat 🙂

Ma tale Tilen je en prikriti ljubitelj alkohola,  se vidi, kako se ga rad pribija; pa tako mlad , pa izgleda po dejanjih in obnašanju tudi še nedefiniran – še ne ve, al ma rad “pučke al fantke”, tako deluje.

Kmetije že dolgo ne gledam več, zato tudi novih tekmovalcev ne poznam.  Sem pa gledala na začetku prva dva tedna.

Se spomnim, ko je bil kader, ko so se tekmovalci zunaj pred hiško špricali z vodo in je od nekod prinorel Franc in se začel dreti na njih, kaj da se grejo, kdo bo pa delal… potem se jim je pridružil in se smejal skupaj z njimi.  Glede tega kadra sta izpadla tekmovalca povedala, da so ga snemali 5x ali 6x….  Na FB Kmetija pa so se gledalci zgražali nad Francovim rohnenjem 🙂

Jaz pa mislim, da še dobro, da je bil Franc, ker bi verjetno v vsej svoji mladosti in lepoti pozabili na živali.

Se mi pa tudi starejše dame ne zdijo nič pretirano bolj pridne.

Saj, če bi jih ujčkal, bi pa spančkali in papali.

Preseneča me, koliko dobijo za jest/aja, bo se kakšen našel in zapisal, da so mladi in rabijo veliko jest/.

reala, 23.10.2021 ob 15:09

Kmetije že dolgo ne gledam več, zato tudi novih tekmovalcev ne poznam.  Sem pa gledala na začetku prva dva tedna.

Se spomnim, ko je bil kader, ko so se tekmovalci zunaj pred hiško špricali z vodo in je od nekod prinorel Franc in se začel dreti na njih, kaj da se grejo, kdo bo pa delal… potem se jim je pridružil in se smejal skupaj z njimi.  Glede tega kadra sta izpadla tekmovalca povedala, da so ga snemali 5x ali 6x….  Na FB Kmetija pa so se gledalci zgražali nad Francovim rohnenjem 🙂

Franc menja razpoloženje ko pomladansko vreme sonce in dež. Ker ko ima krizo pomanjkanja alkota, je nemogoč za prenašat – se samo izživlja verbalno in zaničevalno na ljudeh, ki so mu blizu. Potem ko pa prinesejo za opravljeno nalogo alkohol se pa zagovori, zadnjič se je, ko so dali ob njegovem  in baljerkinem rojstnem dnevu 5 flaš črnga vina – Je rekel; Kua pa je tu, sam 5 flaš- tu jst sam  naenkrat spijm… Noben nealkoholik ne spije sam 5 litrov vina.

Pa saj vsi normalni vedo, da je vse zrežirano.:) Vsi spori, kreg, prijateljstva… vse! A vam mora to ena povedat, al kako? Pa to je ja slepcu jasno. In kdor se noče pokoriti scenariju, leti ven.

Tilen je zmagovalec, glavni sponzor je trgovina Jager, Tilen je bf z jagrovim sinom.. in bla sta sošolca tak da on mora bit zmagovalec…

Vseved330, 18.11.2021 ob 20:03

Tilen je zmagovalec, glavni sponzor je trgovina Jager, Tilen je bf z jagrovim sinom.. in bla sta sošolca tak da on mora bit zmagovalec…

Marsikdo je že napisal, da Tilen zmaga, pol bo pa že držalo. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close