Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmetija Podpečan

Kmetija Podpečan

Zanima me, če se je katera že razvajala pri njih in kako to izgleda (od samega prihoda dalje). Ali je potrebno imeti s seboj brisače (oz. ali jih dobiš tam) in kaj sploh moraš vzeti s seboj.

Greva z možem na razvajanje, ampak je to najino prvo, zato so vsakršne informacije dobrodošle.

http://www.kmetijapodpecan.si/

Pa pokliči jih ali pa pošlji mail in vprašaj…..bemti. 😉

Joj, dejte že enkrat razumet, da taka vprašanja niso zato, ker se avtorici ne ljubi pobrskati po spletu (zagotovo pozna to stran in jo je že prečekirala!), ampak da sprašuje po osebnih izkušnjah. OK, za brisače lahko vpraša tam, ampak sicer jo pa načeloma zanima, kako vse skupaj zgleda. In to ji lahko napiše nekdo, ki je bil že tam in ji lahko postreže z izkušnjo iz prve roke.

Simona, žal tam še nisem bila in ti ne znam povedati, pa vseeno upam, da izveš kaj uporabnega oz. da se bosta v vsakem pirmeru imela lepo!

A doma se pa ne moreš imeti lepo ? Skoraj isto si lahko “urediš” tudi doma; dopust, počitek, razvajanje, sprehodi, eno dobro večerjo si skuhata, dobro vino, kakšno pecivo pripraviš že prej…Bemti, samo ob solde boš tam…

Ampak včasih tudi paše da ti kdo večerjo in pecivo h riti prinese ane .

Hvala vsem za zelo izčrpne odgovore. Res lepo od vas.

Verjetno sem že prepozna z odgovorom – a vseeno.
Tam ti dajo tudi njihove brisače, a jaz na takšno vedno vzamem tudi svoje.
Prekrasno je tam in zagotovo se bosta imela zelo lepo.
Pripravijo vam poln hladilnik pijače, sirno ploščo, pa dišeče svečke in skledico s sadjem, pa domač čaj – vsaj pozimi je naju pričakalo vse to.
Imejta se lepo in uživajta!

a to razvajanje v dvoje-savna&jacuzzi pomeni, da je zasebno(samo za2) ali tudi za ostale goste?

So v bližini kmetije kakšne sprehajalne poti, znamenitosti, igrišča? Kam se odpraviti na popoldanski izlet v bližini kmetije podpečan? IKakšne izkušnje imate tisti, ki ste že preživeli vikend na kmetiji podpečan?

V bližini so tudi sprehajalne poti, lahko se odpravite peš na Goro, kot ji pravijo domačini, kjer je lep razgled na šmartinsko jezero. Sicer pa je v okolici možnost sprehajalnih poti med hmeljiščem, so kolesarske ture

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close