Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kmečki turizem v Avstriji

kmečki turizem v Avstriji

pozdrav

zanima me, kateri kmečki turizem v avstriji priporočate za počitnice med prvomajskimi prazniki.
Da je primeren za družine z majhnimi otroci, pa če se da čimbolj poceni, dobro izhodišče za enodnevne izlete, domačnost…
lp

Pred leti smo bili v kmečkem turizmu v čudoviti deželi salzburških jezer-Salzkammergut. Kljub temu, da so bile cene precej zasoljene so bile to ene mojih najlepših počitnic. Glede enodnevnih izletov pa: lahko greste v Salzburg, eno najlepših mestec na svetu – Hallstatt, seveda pa je tu tudi ogromno jezer in nad njimi vzpenjajočih se vrhov, kamor se lahko ponekod povzpnete s starimi visokogorskimi železnicami ali pa peš.

Avstrija je krasna, sicer pa mi hodimo tja bolj poleti. Potepat se okoli avstrijskih jezer je bolje kot vsako morje – ni tako hudo vroče, tudi gneče ni takšne kot kje ob Jadranu, kopaš se ravno tako, pa še veliko je za videt, od gradov, do parkov, luškanih mestec… Prenočišča mi (3) vedno iščemo sproti, na prijaznost in domačnost naletiš povsod.

Pa še en link, kako se znajo potrudit (tudi) za slovenske goste:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close