Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Kmatijsko zemljišče-Notranje Gorice ODDAM

Kmatijsko zemljišče-Notranje Gorice ODDAM

Lokacija:Notranje Gorice-Žabnica oddam kmetijsko zemljišče v izmeri 4000m2.
Kontakt:041-749-279

a prodaja pa ne gre najbolje?

cena ?

1€ur/m2/mesec

A se tebi blede? Poglej, koliko so PRODAJNE cene za kmetijska zemljišča v tvoji okolici.
Da o tem, da si lahko za tak denar v enem letu kupim celo kmetijo v Halozah ali pa vsaj kmetijsko zemljišče na Primorskem, niti ne govorim.

Prosim,da v mojem imenu nihče ne daje in ne piše odgovore,jaz nisem napisala nobenega odgovora,zemljišče ne prodajam spoštovani kupec,ampak ga oddajam prav zato navajam kontakt
pa me nihče od vas ne pokliče,zakaj se skrivaš za mojim imenom.Hvala in LP

zakaj je pa potem cena takšna skrivnost?
kolikor sem imela do sedaj izkušnje so bili vsi takšni klici in ogledi brez objavljene slike potrata časa

Jaz imam tudi kmetijsko zemljišče pa ne vem kaj bi z njim ali ima kdo kakšno idejo ali koga pozna ki se ukvarja s kmetijstvom, je pa na Dolenjskem.

?

Znižano – SUPER ugodno -> 0,9€ur/m2/mesec

To je pa rres super akcija, pa verjetno spet nekdo drug piše v tvojem imenu

Ja,res nekdo piše v mojem imenu,nekdo,ki ga zelo boli,da imam zemljišče pa naj bo tako ali drugačno,ampak vemo za koga se gre vendar naj ima užitke,če jih pač nima drugje,naj uživa,nič me ne moti jaz sem dala na svoj oglas kontakt,tako da se zame ve kdo sem ta oseba pa nemore iz svoje kože,žal!!!

Odloči se že, ali oddajaš ali ne ter koliko je cena. Meni se zdi, da tukaj nekdo se malo norca dela iz foruma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close