klub za odrasle
ja se stirnjam! Sva glih ponoči debatirala z unim spodaj k je hotel ven. Jaz sem šla 2 leti nazaj sluuuuuučajno ven,ker me je kolega zvleku,pa sem bla full proti,pa je reku ajde ajde pejmo,pa sm kr vedla kaj bo. Šli smo prvo v Ortota,o joj sami 19 letni metalci in metalke še z unimi nemutiranimi glasovi madona froci totalni polno sami 19letniki,pol se mi spokamo na Metelkovo,ista scena! Sami najstniki pa tm nekje 22 letniki.. sm se samo domov pobrala. Na koncu sem končno zvlekla našo klapo u biljardnico na Parmovi,no tam pa hvalabogu normaln folk,sam kaj k plesat ne morš. manjka se takih klubih itak. ne vem za nobenga kjer bi se odralsi zbirali. Bedna scena,še za Ljubljano bedna scena. Tko da jst več ne hodm vn. Ker so sami otroci.
Opisuješ sebe.[/quote]
zakaj moraš bit ti do mene vedno tako nesramna? in če že žališ,zakaj pa ti ne napišeš kje se odrasli zabavajo da ni 20 letnikov? imaš pameten nasvet? no a? al samo gobezdaš tja v tri dni?
Opisuješ sebe.[/quote]
zakaj moraš bit ti do mene vedno tako nesramna? in če že žališ,zakaj pa ti ne napišeš kje se odrasli zabavajo da ni 20 letnikov? imaš pameten nasvet? no a? al samo gobezdaš tja v tri dni?[/quote] Če znaš brati lahko prebereš DA TI ŽALIŠ LJUDI! Pameten nasvet zate imam. SPIZDI Z FORUMA.
Forum je zaprt za komentiranje.